Tulajdonképpen akkor jó ezen a poszton egy játékos, ha észrevétlen marad, nem?Kroos,ma észrevétlen volt.....de lehet hogy csak a számomra.![]()
Sütivel értek tökéletesen egyet. Nekem éppen az tűnt fel, hogy tegnap nagyon sok labdát szerzett Kroos, többet szerelt, mint szokott. Ezzel szemben viszont sajnos továbbra is leszarja, ha labdát veszít, és csak lötyög a pályán, ami miatt már sokszor megizzasztottak minket.Kroos szerintem épp az idény egyik legrosszabb teljesítményét hozta önmaga szempontjából. az meg külön dühít vele kapcsolatban, hogyha elad egy zsugát, akkor ne lomhán, hányavetien sétáljon vissza..
Ami még szemet szúrt, az James lassúsága, labdakezelése és "egy lábassága". Tényleg látszott rajta, hogy akart, tényleg csúszott-mászott, magához képest elég jól is játszott, de a fentebb említett három dolog miatt szerintem sok támadást megakasztott már. Nálam sokkal inkább csere lenne, mert csereként meg lehet élni abból, hogy néha elsül a bal lába / jól teker be középre.
Zidane-t néha nem értem. Miért nem használta ki a három cserelehetőséget? Miért olyan későn cserélt? Ennyire nem bízna vajon a kispadon ülőkben? Szegény Iscót azért nagyon sajnálom, a keret egyik legfineszesebb játékosa, csak sajnos nagyon sokszor önző, no meg annyira nincsen játékban, hogy emiatt 90%-ban rosszul áll be... arról nem is beszélve, hogy egyszerűen nem tudnánk hova berakni, szinte nem létezik nálunk a posztja.
Szerintem Kovacicnak is kijárna már egy kis bizalom, mert rendre jól száll be azóta, ráadásul amikor kezdőként kapott szerepet, akkor is nagyon jó teljesítményt hoz le. Jó lenne valami állandóság a csapatba, jó lenne, ha Casemiro visszatéréséig nem minden mérkőzésen más középpályájával kezdenénk. Inkább elől kéne Zidane-nak belenyúlnia a csapatba, Moratát egyáltalán nem csípem, de míg Benzema nem jön formába, addig nyugodtan kezdhetne a spanyol.
Varane-nak jár a taps, nagyon nagyot focizott tegnap, ideje volt látni egy kicsit a régi Varane-t.
Összességében én rosszabb meccset vártam tőlünk, de dühítő, hogy az elmúlt három mérkőzésen öt gólt kaptunk, amiből legalább három elkerülhető lett volna.