Ezek a Chelseas hírek meg nem túl valósak szerintem, minek kellene Morata Josénak? Meg AWB-nek sem tudom mire kellene...ők beszámolnák Coentraot 30-ba öröm é bódottá lenne.
Khedirát vigyék csak, persze.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 6., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 6., kedd 9:34
Ja, vagy megvesszük az egyiket 50 millióért, ők meg apróért Kongdogbiát (illetve olyat olvastam, hogy csak kölcsönvennék), aztán két év múlva meg majd őt akarjuk megvenni csillagászati összegért.Pont ezt akartam írni, hogy vigyék csak Kondogbiát el előlünk mi meg elhozzuk Pogbát vagy VidaltMég jól is járnánk...
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 6., kedd 9:32
TheodoriK írta:Én is azon az állásponton vagyok, hogy nincs szükség Khedirára.Realista24 írta:Tudom, hogy fele nem igaz a Khedriás híreknek, de azért reménykedem benne, hogy megszabadulunk tőle. Lehet, hogy néhány esetben, valamilyen groteszk módon illik a gépezetbe, de egyszerűen annyira kevés, hogy hihetetlen.
Kondogbia nem tudom mennyivel lenne jobb, ráadásul most már több csapattal, köztük a Juvéval is meg kell érte versenyeznünk.
De a Juvénak mi szüksége Kondogbiára Pogba és Vidal mellett?
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. augusztus 6., kedd 9:27
Én is azon az állásponton vagyok, hogy nincs szükség Khedirára.Realista24 írta:Tudom, hogy fele nem igaz a Khedriás híreknek, de azért reménykedem benne, hogy megszabadulunk tőle. Lehet, hogy néhány esetben, valamilyen groteszk módon illik a gépezetbe, de egyszerűen annyira kevés, hogy hihetetlen.
Kondogbia nem tudom mennyivel lenne jobb, ráadásul most már több csapattal, köztük a Juvéval is meg kell érte versenyeznünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 6., kedd 9:03
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 6., kedd 7:24
Ezen a szabályon csak röhögni tudok. Mintha legtöbb helyen különbözne a szponzori pénz a tulajdonosétól. A Münchent például agyonpénzelik a német cégek, mert ők a németek nagy csapata. A többi német pedig jóval kevesebbet kap. Ilyenkor hol van a fair play?oroszisti írta:Most nem tudom , hogy jutott ez eszembe. De ugye van ez az új szabály a Bl résztvevőknek , meg az El-eseknek , hogy nem kökthetnek többet a bevételnél , meg a szponzori pénzeknél .
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 6., kedd 1:02
Én úgy tudom, hogy az UEFA FFP-be nem számít bele a kiadásokba az, amit az utánpótlásra költesz.oroszisti írta:Most nem tudom , hogy jutott ez eszembe. De ugye van ez az új szabály a Bl résztvevőknek , meg az El-eseknek , hogy nem kökthetnek többet a bevételnél , meg a szponzori pénzeknél . Na ezzel kapcsolatban jutott ,eszembe , hogy a Realnak például a B,C csapatok átigazolásai is ide tartoznak ? Például , ha Balet leigazolja a Castilla ?Aztán feljön az A csapatba
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. augusztus 5., hétfő 22:07
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 5., hétfő 21:40
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 5., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 5., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 5., hétfő 21:21
a FIFA 14 UK borítón is ő lenne Messivel....ikarus93 írta:schranzer írta:Hoppá ! A Tottenham hivatalos twitter-oldalán már nincs ott Bale fotója![]()
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9107_n.jpg
Ugyanúgy Dempsey is lekerult, aki szintén eligazolt
Azt nem értem, ha Bale a Premier League arca "lenne" 2013-2014-es szezonba akkor, hirtelen 2 héttel a kezdés előtt találnak mást?
Van egyáltalán valami hivatalos infó arról, hogy tényleg a Madrid felé tart Bale? Mert a spanyol szennylapok rosszabbak mint a magyar szennylapok... Neymart is úgy volt ,hogy már leigazoltuk aztán mégse szóval...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 5., hétfő 20:59
Jobbról Bale, balról C. Lábra is így jön ki.'shutterisland írta:amúgy ha jön bale, szerintetek ki rúgja a szabadrúgásokat ?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. augusztus 5., hétfő 20:46
schranzer írta:Hoppá ! A Tottenham hivatalos twitter-oldalán már nincs ott Bale fotója![]()
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9107_n.jpg
Ugyanúgy Dempsey is lekerult, aki szintén eligazolt
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 5., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 5., hétfő 18:20
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 3673_n.jpg'shutterisland írta:amúgy ha jön bale, szerintetek ki rúgja a szabadrúgásokat ?
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. augusztus 5., hétfő 18:04
Hát röviden ennyi a válasz.Bár nyilván Ronaldo majd többet vállal.mondjuk az is lehet egy megoldás, hogy attól függően osztják el, hogy melyik oldalról jön.
hiszen bale bal lábas.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 5., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 5., hétfő 17:32
Vélhetően a Real vezetősége is sokkal jobban örülne ennek és nagyon nem lenne ellenük, ha 60-70 körül /vagy még ennél jóval olcsóbban is/ hozhatnák a gyereket (csak úgy mint mindenki más isAS-en megy egy szavazás Bale árával kapcsolatban.
Közel 70ezren szavaztak már, 53% a 60-70 milliós vételár mellett tette le a voksát.
70-80 millió 20%
80-90 millió 12,5%
90-100 millió 6.4%
100-110 millió 1,23%
110-120 millió 6.32%
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 5., hétfő 17:27
akkor légyszives azt is írd alá amikor visszaáll bekkelni ha nyersére állunkikarus93 írta:Nem értem Mourinhonak mért kell pocskondiáznia, azt aláírom amit ő letett az asztalra itt azt szerintem senki más nem tudta volna megcsinálni. Hihetetlen a pali, szerintem simán megérdemli a világ legjobb edzője címet, de azt nem értem mért kell bántania a Real-t.
Szerintem nem fogunk nyerni a Chelsea ellen, sajnos Mounak van egy ilyen képessége, hogy minden játékosból a legjobbat kihozza, remélem látjuk még őt a Real-ba. Habár nem hiszem, köszönhető a Spanyol játékosoknak.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem