Ez a problémám nekem is. Akkor már inkább hozzuk Kondogbiát olcsón, mert engem nagyon idegesítenek ezek a csillagászati összegek, amiket mi játékosokért adunk.Realista24 írta:Ja, vagy megvesszük az egyiket 50 millióért, ők meg apróért Kongdogbiát (illetve olyat olvastam, hogy csak kölcsönvennék), aztán két év múlva meg majd őt akarjuk megvenni csillagászati összegért.Pont ezt akartam írni, hogy vigyék csak Kondogbiát el előlünk mi meg elhozzuk Pogbát vagy VidaltMég jól is járnánk...
Bale is nem tudom, hogy mennyibe fog fájni, de még a 70 millió is sok érte nemhogy a 100 millás hírek. Ennyiért inkább ott kéne hagyni, mert rajtunk kívül nincs más csapat, aki egyáltalán még 70 milliót is adna érte, az holt biztos. Aztán 2 év múlva, ha még mindig olyan jó lehetne hozni 20-30 millióért. Na az reális lenne. Az meg, hogy egy valag pénz, Coentrao, DM együtt... Hát engem elborzaszt. Coentrao és DM együtt érnek egy Bale-t, vagy még többet. Csak Coentrao itt alul van értékelve, mert nem játszik eleget, ha Marcelo egészséges. Ennek ellenére stabil, jó kis Reall-szintű balhátvéd (A túloldalon sem Carvajal, Sem Arbeloa nem jobb nála, sőt...). DM-et meg el kell passzolni, mert ide kevés, de egy Tottenhamben például nagyon fasszántos kis playa lenne az angol közeg miatt. Egyszóval nekünk DM kevés, pont ezért hozzá lehet csapni még Coentraot, de akkor egy centtel sem többet. Levy is tudja, hogy nekik ez az üzlet még így is megérné, de tudja azt is, hogy a Realnál frusztráltság van, mivel a Barca megvette Neymart, és a Realnak is villantania kell. Márpedig Bale az egyetlen, aki egy Neymar szerű igazolással felér. Ezt használja ki az az ember. Be kellene neki inteni, főleg, hogy nem létszükség nekünk Bale. Személy szerint én inkább Suarezt hoznám, mint Balet, és inkább szakmai, semmint anyagi okokból, de ez már más kérdés.