Salloin kívül ez volt talán a legértelmesebb dolog amit láttunk tőlük.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 6., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 6., kedd 18:01
Igen ott volt, de annyira már akkor sem játszott jól, mint a 09-10-esben.Marci77 írta:Kicsit évet tévesztettél. Még a 11-12-es szezonban is ott volt,amivel kiérdemelte a karszalagot. Csak az ideibe (12-13) volt pocsék.alexoxladjackoxi írta: Merte is jó védő, de Koscielny ott van a legszűkebb elitben. Vermaelen a 09-10-es szzonban nagyon penge volt, de utána jött a hosszú kihagyása sérülés miatt és én azóta nem láttam a régi Vermát.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 6., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 6., kedd 14:47
Kicsit évet tévesztettél. Még a 11-12-es szezonban is ott volt,amivel kiérdemelte a karszalagot. Csak az ideibe (12-13) volt pocsék.alexoxladjackoxi írta: Merte is jó védő, de Koscielny ott van a legszűkebb elitben. Vermaelen a 09-10-es szzonban nagyon penge volt, de utána jött a hosszú kihagyása sérülés miatt és én azóta nem láttam a régi Vermát.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 5., hétfő 23:17
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 5., hétfő 20:28
Merte is jó védő, de Koscielny ott van a legszűkebb elitben. Vermaelen a 09-10-es szzonban nagyon penge volt, de utána jött a hosszú kihagyása sérülés miatt és én azóta nem láttam a régi Vermát.Marci77 írta:Egy Huntelaar,Soldado,Lisandro,Negredo mind jobb csatár mint ő. 2x láttam jól játszani kb tavaly.'shutterisland írta:viszont egy valencia-lyon-schalke tengelybe, amit írtál, szerintem bőven jó.
Speciel őt alulértékeltnek érzem. Bár tény hogy nem a legelitebb de azért ott van a szeren.oroszisti írta:Carrick van , aki minőséget képvisel , de ő sincs az elit közelében sem.
Nem mondta senki hogy nincsalexoxladjackoxi írta:Koscielny ott van a PL legjobb 5 védője között.ha formában van simán Top5.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 5., hétfő 20:21
Ezt nem értem.Marci77 írta:Nem mondta senki hogy nincsha formában van simán Top5.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 5., hétfő 16:34
Egy Huntelaar,Soldado,Lisandro,Negredo mind jobb csatár mint ő. 2x láttam jól játszani kb tavaly.'shutterisland írta:viszont egy valencia-lyon-schalke tengelybe, amit írtál, szerintem bőven jó.
Speciel őt alulértékeltnek érzem. Bár tény hogy nem a legelitebb de azért ott van a szeren.oroszisti írta:Carrick van , aki minőséget képvisel , de ő sincs az elit közelében sem.
Nem mondta senki hogy nincsalexoxladjackoxi írta:Koscielny ott van a PL legjobb 5 védője között.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 5., hétfő 14:42
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 5., hétfő 14:05
Koscielny ott van a PL legjobb 5 védője között.Marci77 írta:nem az. Szerintem egy Valencia-Lyon-Schalke tengelybe is gyenge.'shutterisland írta:zért ez erős túlzás szerintem.
Sérült jelenleg. Miután tavaly megkapta a karszalagot,nagyon visszaesett,mélyen tudása alatt játszott,és kiszorította Merte. És visszakerülnie se lesz könnyű,mert a Merte-Kos páros elég jó együtt,tavasszal 1 gólt kapott az Arsenal sima támadásból, mikor ők játszottak. Ha Verma fel tudja hozni magát,és visszatér a 11-12-es szintre,akkor simán Top10 védő. Ráadásul Koscielnyvel(igen,az előző szezon őszén gyengén játszott,de tavasszal,meg az azelőtti szezonban tanár volt) durva belsővédőpárost alkothatnának. Mert bár Merte nem rossz védő csak lassú,de Verma a támadásoknál se elveszett,távolról is jól lő ha kell. Én remélem hogy összeszedi magát,mert kár lenne érte.. Csak előbb épüljön fel. Mert még egy 0 tavalyi Verma is jobb mint ez a Miquel.ziro4vr írta: amúgy Vermaelennel mi van? pár éve még nagy tanár volt, aztán a colos német kezdte kiszorítani? sérülés? túl öreg?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 4., vasárnap 23:48
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:27
nem az. Szerintem egy Valencia-Lyon-Schalke tengelybe is gyenge.'shutterisland írta:zért ez erős túlzás szerintem.
Sérült jelenleg. Miután tavaly megkapta a karszalagot,nagyon visszaesett,mélyen tudása alatt játszott,és kiszorította Merte. És visszakerülnie se lesz könnyű,mert a Merte-Kos páros elég jó együtt,tavasszal 1 gólt kapott az Arsenal sima támadásból, mikor ők játszottak. Ha Verma fel tudja hozni magát,és visszatér a 11-12-es szintre,akkor simán Top10 védő. Ráadásul Koscielnyvel(igen,az előző szezon őszén gyengén játszott,de tavasszal,meg az azelőtti szezonban tanár volt) durva belsővédőpárost alkothatnának. Mert bár Merte nem rossz védő csak lassú,de Verma a támadásoknál se elveszett,távolról is jól lő ha kell. Én remélem hogy összeszedi magát,mert kár lenne érte.. Csak előbb épüljön fel. Mert még egy 0 tavalyi Verma is jobb mint ez a Miquel.ziro4vr írta: amúgy Vermaelennel mi van? pár éve még nagy tanár volt, aztán a colos német kezdte kiszorítani? sérülés? túl öreg?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:05
ugyanott rakták össze őket, csak a franciából kimaradt a legváratlanabb testrészekkel való góllövés'shutterisland írta: azért ez erős túlzás szerintem.
néha kicsit gomez beütése van, de azért nem termel ő rosszul.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 4., vasárnap 20:56
Igen, de írtam, hogy engem is csúnyán becsapott a média.furcsa, én tőled olyat olvastam hogy már szinte tény hogy az utd játékosa, és már csak apróságokban kell megegyeznie thiagonak a uniteddel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:39
azért ez erős túlzás szerintem.ellentétben egy közepesnek nevezhető Giroudval,aki egy francia közép/El-helyes csapatba való.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:23
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 4., vasárnap 17:16
bl.torjack írta:Amúgy Suárez szempontjából van bármi értelme az Arsenalhoz igazolni?
az jó, mert az arsenallal az elmúlt évek a lapján a nyolc meccs simán meglesz.sucre írta:6 meccset játszani
furcsa, én tőled olyat olvastam hogy már szinte tény hogy az utd játékosa, és már csak apróságokban kell megegyeznie thiagonak a uniteddel.legendary írta: utóbbi ki is jelentette, hogy kapcsolatba se lépett vele a MU.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 4., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 4., vasárnap 12:57
Többé-kevésbé igazat adok neked.mint ahogy azt sem kell bemesélni, hogy a MU. fanok kevésbé éhesek a világsztárokra, mint más klubok drukkerei, arról már nem is beszélve, hogy középpályán Scholes megkopása óta kevés a csapat és Fergie is több éven át keresett, kutatott megfelelő ember után minőségi pótlás gyanánt aztán valahogy mégis mindig elmaradt ez a biznisz, tényleges erősítés a végén!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 4., vasárnap 12:35
Csere embereknek illetve taktikai repertoár bővítéséhez tökéletesek. Ráadásul az Agüero, Jovetic, Dzeko, Negredo csatár 4es-t szerintem mindenhol elfogadnák... Rohadt erős az a City keret... A MU meg már évek óta lyukas középpályával játszik... Eddig SAF zsenialitása volt a kulcs, de most már ő sincs... Ráadásul a szélsőik tavaly, mint befuccsoltak. de talán még Rooney is.torjack írta:Én a Shitty-re nem vennék mérget...a Navas-Negredo duóval nem lesznek sokkal beljebb...Pelle is lutri.Kerlon írta:Nem tudom mondjuk, hogy mi szükség Bainesre. Szerintem mondjuk amúgy is bukta lesz a szezonjuk és odapörköl nekik majd a City-Chelsea 2-s rendesen... Aztán meg futhatnak az Arsenal-Spurs 2-ös elől a dobogóért... Bár sok angol portálon azt olvastam, hogy MU-t csak a 4. helyre várják a legtöbben...
Tippre MU-Chelsea versenyfutás lesz aranyért, City bronz, a 4.helyért meg majd megverekszik az Arsenal-Spurs-Pool hármas.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem