Én úgy tudom, hogy az UEFA FFP-be nem számít bele a kiadásokba az, amit az utánpótlásra költesz.oroszisti írta:Most nem tudom , hogy jutott ez eszembe. De ugye van ez az új szabály a Bl résztvevőknek , meg az El-eseknek , hogy nem kökthetnek többet a bevételnél , meg a szponzori pénzeknél . Na ezzel kapcsolatban jutott ,eszembe , hogy a Realnak például a B,C csapatok átigazolásai is ide tartoznak ? Például , ha Balet leigazolja a Castilla ?Aztán feljön az A csapatba
Ugyanakkor tudtommal még a Castillánál is van felső korhatár, nem? Ami biztos, hogy oda más fajta szerződés típus van mint a felnőtt csapattagoknál. Régebben valaki kapcsán,- talán Mateos?- volt odaát egy eszmecsere, hogy túlkoros lett ahhoz a szerződéstípushoz, de spanyoloknál többféle van, az egyik olyan, hogy szezon elején a Castilla játékosa, de ha x mérkőzésen pályára lép a felnőtt csapatban, akkor automatikusan felnőtt keret tagjává válik, és nem térhet vissza a Castillába. Ezt csak azért mondom, mert nem tudom, hogy egy Castillás játékosnál van-e törvényi felső korlát fizetésre. Mégis csak utánpótláscsapat.
De még ha se a kor, se a pénz maximum nem lenne gond, akkor is mi voltunk valaha az úriemberek klubja. Pérez sokat dolgozott Mourinho előtt, hogy rendbe tegye a kapcsolatot az UEFA-val, nem kéne ezt ilyenekkel rontani. (Tudom, hogy csak érdekességképpen írtad, de vannak olvasók, akik "rácuppannak" az ilyen ötletekre:) )