Teljesen jogos lenne,de ezt sem fogja Zidane meglépni.BBeno írta:benzema elkepeszto meccset hozott le megint. ennyi helyzetet nem kihasznlni. ideje lesz moratat kezdetni.
Csak reménykedhetünk,hogy formába lendül
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. szeptember 27., kedd 22:52
Teljesen jogos lenne,de ezt sem fogja Zidane meglépni.BBeno írta:benzema elkepeszto meccset hozott le megint. ennyi helyzetet nem kihasznlni. ideje lesz moratat kezdetni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 27., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. szeptember 27., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. szeptember 27., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. szeptember 27., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 27., kedd 22:44
Lehet ha Asensio/Vasquez van a két szélen az utolsó 20 percben kicsit jobban hajtották volna.realistahuni írta:Zizou, há ménem váltasz bazdmeg?![]()
Benzemát cirka fél órával korábban kellett volna cserélni.
Lucas is jöhetett volna nyugodtan a végére és akkor lehet 3-1-el lezárjuk.
Az eredmény semleges szemmel nézve mondjuk igazságos, sőt lehet a Dortmund jobban megérdemelte volna.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 27., kedd 22:43
Nyerni fogunk....Chris írta:Ilyen ez - valahol úgyis visszajön a Sevilla meg a Sporting elleni feltámadás. Elkerültük a verést, benne volt pedig. Az eredmény teljesen jó, csak a körülmények miatt bosszantó.
Van egy olyan érzésem, hogy Madridban is döntetlen lesz.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 27., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 27., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 27., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. szeptember 27., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 27., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. szeptember 26., hétfő 12:33
Hát én inkább Ramost venném elő. Oké, képességekben még mindig top, de ebben az idényben az átlagosnál is butábban, szervezetlenebben játszik. fgy.Anthony írta:Én őszintén csak fél szemmel láttam a meccseket, de felmerül azért a kérdés, hogy mennyivel teljesít jobban a védelem ha Pepe játszik és nem Varane? Avagy mikor érik be a francia csodafiú?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 26., hétfő 12:18
Ezen a meccsen èppensèggel mèg vele volt a legkevesebb gond.Anthony írta:Én őszintén csak fél szemmel láttam a meccseket, de felmerül azért a kérdés, hogy mennyivel teljesít jobban a védelem ha Pepe játszik és nem Varane? Avagy mikor érik be a francia csodafiú?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. szeptember 26., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 26., hétfő 11:46
Ezèrt nem is akartam belemenni a parttalan vitába,inkább hagytam.Realista24 írta:Egyértelmű vedohiba volt. Főleg a masodik. Mind a négy hozta a formát...morientes írta:Bocsánat,Casilla volt a ludas.Navas megfogta volna.Vagy pláne Iker...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 26., hétfő 7:16
Egyértelmű vedohiba volt. Főleg a masodik. Mind a négy hozta a formát...morientes írta:Bocsánat,Casilla volt a ludas.Navas megfogta volna.Vagy pláne Iker...
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. szeptember 25., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 25., vasárnap 17:08
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. szeptember 25., vasárnap 16:32
Engem ez érdekelne: melyik gól melyik szélső védő hibája volt? Bár ami igaz, az igaz, mind a két gól előtt Carvajal mellől adták be, de én nem érzem hibásnak azoknál a beadásoknál. Nacho-t meg elővenni az első gól miatt...morientes írta:Kèt szèlsővèdő hibája volt,ne vegyük elè a kapust...schranzer írta:Bár nemlattam a meccset, szerintem ha Keylor Navas van a kapuban, ezek a golok nem befele pattannak ... Casilla nem rossz kapus, de Navasban megvan az a plusz, ami miatt nemkapnánk ennyi gólt, es ez pont eleg lenne a gyozelmekhez.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem