De gondolom nem, csak eppen ha valakivel nem egyezik a velemenyed, akkor maris az adott csapattal szimpatizal, pedig lehet, csak realisabban latja a helyzetet

HozzászólásSzerző: sucre » 2016. szeptember 26., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 26., hétfő 14:42
Csak folyamatosan tolod az arcunkba a kis kedvenceidet, amikor a pályán meg érvényesülnek Klopp döntései. Amúgy Origit megértem, Can-t már annyira nem. Nekem hajaz az ember Khedirára.ziro4vr írta:Cssssss, most a pool az aktuális divat, akinek ellenvetése van, az fikaáradatot tol rájuk.Realista24 írta:Itt is olvasom, meg máshol is, hogy igazi mérföldkőként tekintenek a Leicester legyőzésére a top5 csapatok. Most ez komoly?
Itt is a Poolos kolléga..."simán vertük őket". hát pasztmek. Fordítva lenne a szégyen.![]()
Mint mikor a MU volt a futball csúcsa.![]()
Azért annyit megjegyzek, mert a többit tényleg leírta palesz, hogy a Chelsea-Poolon nem uralt senki semmit, gyakorlatilag egy végtelenített adok-kapok és rohangálás ment, amiből a Pool jött ki jobban.
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. szeptember 26., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 26., hétfő 8:27
Cssssss, most a pool az aktuális divat, akinek ellenvetése van, az fikaáradatot tol rájuk.Realista24 írta:Itt is olvasom, meg máshol is, hogy igazi mérföldkőként tekintenek a Leicester legyőzésére a top5 csapatok. Most ez komoly?
Itt is a Poolos kolléga..."simán vertük őket". hát pasztmek. Fordítva lenne a szégyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 26., hétfő 7:30
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 26., hétfő 0:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 26., hétfő 0:08
MesQueUnClub írta:Palesz, Sané a Cityben jatszik, akire gondolsz az Mané
Hát ööö..ziro4vr írta:Kivéve a sane-mane keverést.
Persze, én se őt raknám ki a kezdőből, arra lenne más jelentkező, több is. De attól még játszania kéne szerintem a belgának. Mondjuk az se biztos, hogy kell a 2 brazil egyszerre a Poolnak, de ez megint más dolog - meg igazából formafüggő, ha jók mindketten, akkor igen, ha egyikük gyenge, akkor viszont nagyon nem..MesQueUnClub írta:de egyébként szerintem Firmino es Origi nem egymás helyett kene h a pályán legyenek, hanem egyszerre.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 25., vasárnap 23:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 25., vasárnap 23:45
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 25., vasárnap 23:35
Azt a statot mondjuk úgy mérik, hogy minden lövés előtt, ahol Pool játékos passzolt a lövő embernek, az helyzet. Tökmindegy, hogy az egy 25-ről megeresztett bomba, vagy egy tiszta ziccer - amúgy a Real vezet. A Pool meg elég sokat próbálkozik távolról, európai szinten is bőven az élmezőnyben vannak.. Most direkt megnéztem, egyedül a Southamptonnak van több lövése átlagosan egy meccsen a 16-oson kívülről mint a Poolnak - Európa top5 bajnokságában. És ezeket ugyanúgy helyzetnek írják be, szóval ez azért kicsit árnyalja a képet szerintem.sucre írta:És mi alakítottuk ki a legtöbb helyzetet eddig ebben a szezonban, európa top5 bajnokságát figyelembe véve.
Minden rosszindulat nélkül, de a Poolnak hány ziccere volt? 2 db ha jól számoltam. Lovren gólja, és Origi fejese - nyilván ha ezeket befejelné, lehet többet kezdene. Amúgy az összes helyzet abból jött, hogy valaki meigndult és lőtt, tényleg fölényben volt a Pool a meccs javában, de volt egy jó 10-15 perc, amikor nagyon érett a Chelsea egyenlítés a végén. Még a cserék előtt, aztán Moses is kicsit kavargatott, de összességében visszább estek, de nem volt az olyan tükörsima Pool fölény, helyzetek kialakításában főleg nem.sucre írta:a chelseat firmino hiányában (igen is biztos vertük őket, végig uralva a meccset, a gólon kívül volt egy costa lövés egész meccsen nekik, és ennyi)
Abba, hogy ő tényleg csatár, ami a Poolnak a mostani meccs előtt mindig hiányzott a játékából. Pontosabban Sané+csatár ami hiányzott - Burnley ellen Sané nem volt, akkor is rosszak voltak -, ha ők nincsenek meg, általában túl egysíkú a támadóharmad felhozatala. De igazából az is "baja" a Poolnak, hogy ha Coutinho és/vagy Firmino nem játszanak jól - főleg ha nincs mellettük Sané és egy Sturridge/Origi -, akkor szinte meghal a támadójátékuk. Pedig Coutinho baromi hullámzó, és ha a nagy 4-es fog játszani sokszor, szerintem lesznek még bőven váratlan ponthullások emiatt, hogy a támadóharmadban nincs meg a változatosság. Ezen segíthetne Origi, és Sané ezért is volt jó igazolás szerintem, mindegyikük mást tud adni a csapatnak, a két brazil meg nagyjából ugyanazt, a Lallana-Wijnaldum duó meg szintén, sok futást kevés eredménnyel.MesQueUnClub írta:Origi miben jobb mint Firmino?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 25., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. szeptember 25., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 25., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 25., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 25., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 25., vasárnap 21:35
Megérteném a nagy fikaáradatodat, ha nem szerepelnének ezzel a sok középszerrel jól. Origi meg tényleg tehetséges, de ha képtelen kihozni magából folyamatosan, akkor semmire nem mennek vele. Can dettó.ziro4vr írta:Ott van Origi amúgy, simán ki lehetett volna hozni egy Aubameyangot belőle, de inkább egy Firminot nyomat Kopp. Oké.Már Can se fér be, a közepes angol kp-sok meg vígan elvannak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 25., vasárnap 21:33
Miben az? Komolyan kérdezem, én nem látom.Veidt írta:Még jó hogy nyomatja Firminot, hatalmas tehetség.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 25., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 25., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 25., vasárnap 21:18
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem