Az előszezon meccseiről vannak részletes statisztikák? (jó passz, rossz passz, stb. emberekre, vagy legalább csapatokra lebontva)
Ha valaki tud ilyet, azt kérem, hogy ossza meg velem.

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 5., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 5., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 5., hétfő 21:21
a FIFA 14 UK borítón is ő lenne Messivel....ikarus93 írta:schranzer írta:Hoppá ! A Tottenham hivatalos twitter-oldalán már nincs ott Bale fotója![]()
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9107_n.jpg
Ugyanúgy Dempsey is lekerult, aki szintén eligazolt
Azt nem értem, ha Bale a Premier League arca "lenne" 2013-2014-es szezonba akkor, hirtelen 2 héttel a kezdés előtt találnak mást?
Van egyáltalán valami hivatalos infó arról, hogy tényleg a Madrid felé tart Bale? Mert a spanyol szennylapok rosszabbak mint a magyar szennylapok... Neymart is úgy volt ,hogy már leigazoltuk aztán mégse szóval...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 5., hétfő 20:59
Jobbról Bale, balról C. Lábra is így jön ki.'shutterisland írta:amúgy ha jön bale, szerintetek ki rúgja a szabadrúgásokat ?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. augusztus 5., hétfő 20:46
schranzer írta:Hoppá ! A Tottenham hivatalos twitter-oldalán már nincs ott Bale fotója![]()
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 9107_n.jpg
Ugyanúgy Dempsey is lekerult, aki szintén eligazolt
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 5., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 5., hétfő 18:20
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 3673_n.jpg'shutterisland írta:amúgy ha jön bale, szerintetek ki rúgja a szabadrúgásokat ?
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. augusztus 5., hétfő 18:04
Hát röviden ennyi a válasz.Bár nyilván Ronaldo majd többet vállal.mondjuk az is lehet egy megoldás, hogy attól függően osztják el, hogy melyik oldalról jön.
hiszen bale bal lábas.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 5., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 5., hétfő 17:32
Vélhetően a Real vezetősége is sokkal jobban örülne ennek és nagyon nem lenne ellenük, ha 60-70 körül /vagy még ennél jóval olcsóbban is/ hozhatnák a gyereket (csak úgy mint mindenki más isAS-en megy egy szavazás Bale árával kapcsolatban.
Közel 70ezren szavaztak már, 53% a 60-70 milliós vételár mellett tette le a voksát.
70-80 millió 20%
80-90 millió 12,5%
90-100 millió 6.4%
100-110 millió 1,23%
110-120 millió 6.32%
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 5., hétfő 17:27
akkor légyszives azt is írd alá amikor visszaáll bekkelni ha nyersére állunkikarus93 írta:Nem értem Mourinhonak mért kell pocskondiáznia, azt aláírom amit ő letett az asztalra itt azt szerintem senki más nem tudta volna megcsinálni. Hihetetlen a pali, szerintem simán megérdemli a világ legjobb edzője címet, de azt nem értem mért kell bántania a Real-t.
Szerintem nem fogunk nyerni a Chelsea ellen, sajnos Mounak van egy ilyen képessége, hogy minden játékosból a legjobbat kihozza, remélem látjuk még őt a Real-ba. Habár nem hiszem, köszönhető a Spanyol játékosoknak.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 5., hétfő 17:23
sajnos Mounak van egy ilyen képessége, hogy minden játékosból a legjobbat kihozza
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. augusztus 5., hétfő 17:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 5., hétfő 16:29
hehe írta: ez a macifejű gyerek, hát inkább tavaszra mondok ítéletet, de nem vok túl pozitív hangulatban vele kapcsolatban.
és nem a sérüléseiről beszélek, bár ha egyfolytában görcsölni meg sérülgetni fog, akkor szintén kuka, jó nagy szopás.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 5., hétfő 16:28
A problema csak az, hogy ezt a kozeget o hozta letre sajat maganak a nyilatkozataival es a tetteivel. Egyebkent sok dologban igaza volt, csak sajnos nem volt senki aki leallitotta volna amikor atlepte azt a bizonyos hatart.Mike írta: nem védeni próbáltam, de nem is ítélem el mint itt sokan. Nyílván neki is voltak hibái, de a közeg is nagyban hozzájárult h ez lett a vége. Amugy csak arra reagáltam h nekünk miért szólogat be, az Internek meg nem.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 5., hétfő 16:15
hiányoztak ezek az aranyköpésekhehe írta:ez a macifejű gyerek, hát inkább tavaszra mondok ítéletet, de nem vok túl pozitív hangulatban vele kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 5., hétfő 15:56
még manapság is józanodom azóta isMár csak KÖD van, vagy átaludtad az év bizniszét? :Đ
na ez meg a másik.Ehhez az is kéne, hogy Illarra minél előbb bevethető legyen,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 5., hétfő 15:50
Már csak KÖD van, vagy átaludtad az év bizniszét? :Đés folyamatosan kitakarodik a KHÖD a csapatból.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 5., hétfő 15:44
nemtudom már mit miért mondtamhmm?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 5., hétfő 15:40
Jelenleg ez 4308 szavazat, és attól tartok a többség komolyan is gondolja.azért aki erre szavazott annak úgy meghallgatnám a véleményét, vagy egy értékelést tőle. tuti hogy a nagyja ezek közül csak trollkodott, de biztos volt köztük olyan is aki komolyan gondolta.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem