Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Itt is olvasom, meg máshol is, hogy igazi mérföldkőként tekintenek a Leicester legyőzésére a top5 csapatok. Most ez komoly?
Itt is a Poolos kolléga..."simán vertük őket". hát pasztmek. Fordítva lenne a szégyen.
Itt is a Poolos kolléga..."simán vertük őket". hát pasztmek. Fordítva lenne a szégyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
igazabol szerintem előre a legerősebb 4es jelenleg a Sturridge/Origi - Firmino, Coutinho, Mané. De mogejuk kell 2 iszonyat stabil ember.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
MesQueUnClub írta:Palesz, Sané a Cityben jatszik, akire gondolsz az Mané
Hát ööö..ziro4vr írta:Kivéve a sane-mane keverést.

Persze, én se őt raknám ki a kezdőből, arra lenne más jelentkező, több is. De attól még játszania kéne szerintem a belgának. Mondjuk az se biztos, hogy kell a 2 brazil egyszerre a Poolnak, de ez megint más dolog - meg igazából formafüggő, ha jók mindketten, akkor igen, ha egyikük gyenge, akkor viszont nagyon nem..MesQueUnClub írta:de egyébként szerintem Firmino es Origi nem egymás helyett kene h a pályán legyenek, hanem egyszerre.
- MesQueUnClub
Palesz, Sané a Cityben jatszik, akire gondolsz az Mané, de egyébként szerintem Firmino es Origi nem egymás helyett kene h a pályán legyenek, hanem egyszerre.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Palesz lett a magyar hangom, köszii nagy pluszegy.
Kivéve a sane-mane keverést.
Kivéve a sane-mane keverést.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Origit én se értem, tavaly év végén is, és most az előszezonban is lőtte a gólokat - Milan ellen parádésat veretett, ellenünk is betalált -, aztán alig játszik. Úgy meg tényleg nehéz, 2 meccsen volt kezdő eddig a szezonban, mindkettőn gólt szerzett. Pedig tavaly év végén nagyon elkapta a fonalat, talán 1 meccsen nem talált be 1 hónapon keresztül, csak lesérült ugye, most meg alig játszik.. Nagyon érdekes nekem, főleg azért, mert az előző meccset leszámítva mindig jobb volt a Pool, amikor ott volt Origi vagy Sturridge is a csapatban.
Can amúgy sérült volt most elég sokat, azért se játszott semmit, bár az előtt se kezdett egy meccsen se.. Ez is rejtély nekem, tavaly a legjobb középpályásuk volt a szezon felétől kb, most meg totál jegelés. Nyilván Klopp látja edzésen mi van, de meccsek alapján a hollandust én például nem értem miért kezdő folyton.
Mondjuk év vége felé úgyis játszani fognak többet, mert ezt a Klopp féle tempót nem lehet végignyomni, vagy jönnek a sérülések, vagy a formahanyatlás a fáradtság miatt. De azért nekem meglepő, hogy olyan emberek mellett, akik a kezdőben vannak, ilyen játékosok maradnak padon - nyilván az eredmények Kloppot igazolják, de a játékuk bőven fejlődhetne még.
Can amúgy sérült volt most elég sokat, azért se játszott semmit, bár az előtt se kezdett egy meccsen se.. Ez is rejtély nekem, tavaly a legjobb középpályásuk volt a szezon felétől kb, most meg totál jegelés. Nyilván Klopp látja edzésen mi van, de meccsek alapján a hollandust én például nem értem miért kezdő folyton.
Mondjuk év vége felé úgyis játszani fognak többet, mert ezt a Klopp féle tempót nem lehet végignyomni, vagy jönnek a sérülések, vagy a formahanyatlás a fáradtság miatt. De azért nekem meglepő, hogy olyan emberek mellett, akik a kezdőben vannak, ilyen játékosok maradnak padon - nyilván az eredmények Kloppot igazolják, de a játékuk bőven fejlődhetne még.
Azt a statot mondjuk úgy mérik, hogy minden lövés előtt, ahol Pool játékos passzolt a lövő embernek, az helyzet. Tökmindegy, hogy az egy 25-ről megeresztett bomba, vagy egy tiszta ziccer - amúgy a Real vezet. A Pool meg elég sokat próbálkozik távolról, európai szinten is bőven az élmezőnyben vannak.. Most direkt megnéztem, egyedül a Southamptonnak van több lövése átlagosan egy meccsen a 16-oson kívülről mint a Poolnak - Európa top5 bajnokságában. És ezeket ugyanúgy helyzetnek írják be, szóval ez azért kicsit árnyalja a képet szerintem.sucre írta:És mi alakítottuk ki a legtöbb helyzetet eddig ebben a szezonban, európa top5 bajnokságát figyelembe véve.
Minden rosszindulat nélkül, de a Poolnak hány ziccere volt? 2 db ha jól számoltam. Lovren gólja, és Origi fejese - nyilván ha ezeket befejelné, lehet többet kezdene. Amúgy az összes helyzet abból jött, hogy valaki meigndult és lőtt, tényleg fölényben volt a Pool a meccs javában, de volt egy jó 10-15 perc, amikor nagyon érett a Chelsea egyenlítés a végén. Még a cserék előtt, aztán Moses is kicsit kavargatott, de összességében visszább estek, de nem volt az olyan tükörsima Pool fölény, helyzetek kialakításában főleg nem.sucre írta:a chelseat firmino hiányában (igen is biztos vertük őket, végig uralva a meccset, a gólon kívül volt egy costa lövés egész meccsen nekik, és ennyi)
Abba, hogy ő tényleg csatár, ami a Poolnak a mostani meccs előtt mindig hiányzott a játékából. Pontosabban Sané+csatár ami hiányzott - Burnley ellen Sané nem volt, akkor is rosszak voltak -, ha ők nincsenek meg, általában túl egysíkú a támadóharmad felhozatala. De igazából az is "baja" a Poolnak, hogy ha Coutinho és/vagy Firmino nem játszanak jól - főleg ha nincs mellettük Sané és egy Sturridge/Origi -, akkor szinte meghal a támadójátékuk. Pedig Coutinho baromi hullámzó, és ha a nagy 4-es fog játszani sokszor, szerintem lesznek még bőven váratlan ponthullások emiatt, hogy a támadóharmadban nincs meg a változatosság. Ezen segíthetne Origi, és Sané ezért is volt jó igazolás szerintem, mindegyikük mást tud adni a csapatnak, a két brazil meg nagyjából ugyanazt, a Lallana-Wijnaldum duó meg szintén, sok futást kevés eredménnyel.MesQueUnClub írta:Origi miben jobb mint Firmino?
- MesQueUnClub
Origi miben jobb mint Firmino? Azon kívül, hogy nem is egy poszt. Ráadásul képes a varatlanra es igazi brazil stílusra ami nagyon ritka manapság, egyike az utolsó mohikánoknak.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
.@Roberto_Firmino has a combined 61 goals/assists in his last 90 league starts. #lfc
+ Kloppnál elég fontos a letámadás. Na ebben Firmino az egyik legjobb Lallana után. Na ezért (is) játszanak ők. Az a közepes holland is, például. De pl. kuba se volt sose egy top játékos, mégis alap volt a dortmundban. itt, és a dortmundban se az volt a lényeg, hogy milyen nevek játszanak, hanem az, hogy rendszer-kompatibilisek legyen azok, akik játszanak. legyen itt szó presszingről, támadásépítésről. és most éppen ezt látom. Nem az van, ami pl. a BR féle ezüstös szezonban, hogy nagyban függtünk Suareztől és Sturridgetól, majd az utóbbi 2 évben Coutinhotól. Simán vertük a lesztert cou hiányában, a chelseat firmino hiányában (igen is biztos vertük őket, végig uralva a meccset, a gólon kívül volt egy costa lövés egész meccsen nekik, és ennyi). ha már sturridge kezd, az nagyobb meglepetés, ha nem (pedig eddig egész szezonban elérhető).
3 of LFC's top 18 PL performances for shots on target (11 of more) since Aug 2008 (so 310 matches) have been in last 18 games. Two of them have been in the last three games!
Liverpool have now scored 70 league goals under Klopp, the most in the PL in this period.
És mi alakítottuk ki a legtöbb helyzetet eddig ebben a szezonban, európa top5 bajnokságát figyelembe véve.
+ Kloppnál elég fontos a letámadás. Na ebben Firmino az egyik legjobb Lallana után. Na ezért (is) játszanak ők. Az a közepes holland is, például. De pl. kuba se volt sose egy top játékos, mégis alap volt a dortmundban. itt, és a dortmundban se az volt a lényeg, hogy milyen nevek játszanak, hanem az, hogy rendszer-kompatibilisek legyen azok, akik játszanak. legyen itt szó presszingről, támadásépítésről. és most éppen ezt látom. Nem az van, ami pl. a BR féle ezüstös szezonban, hogy nagyban függtünk Suareztől és Sturridgetól, majd az utóbbi 2 évben Coutinhotól. Simán vertük a lesztert cou hiányában, a chelseat firmino hiányában (igen is biztos vertük őket, végig uralva a meccset, a gólon kívül volt egy costa lövés egész meccsen nekik, és ennyi). ha már sturridge kezd, az nagyobb meglepetés, ha nem (pedig eddig egész szezonban elérhető).
3 of LFC's top 18 PL performances for shots on target (11 of more) since Aug 2008 (so 310 matches) have been in last 18 games. Two of them have been in the last three games!
Liverpool have now scored 70 league goals under Klopp, the most in the PL in this period.
És mi alakítottuk ki a legtöbb helyzetet eddig ebben a szezonban, európa top5 bajnokságát figyelembe véve.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Általában Firmino az aki minden meccsen képes húzni valami váratlant, 1v1-et bármikor bevállal, kombinatív játékban nagyon erős és mellé a Klopp-féle gegenpressing feladatkört is nagyon jól ellátja. Coutinho pl szintén nagyon jó, de messze nem képes arra a konzisztenciára mint Firmino. Ugyanakkor elég jól kiegészítik egymást, mert Firmino taktikai szempontból is sokoldalú játékos, egy lazább rendszerben képes hamiskilencest és tizest is játszani, általában itt is nyomatja őt Klopp. És eléggé gólerős is a posztján szereplőkhöz képest. Én nagyon kedvelem a játékát.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Jó szereplés:
Győzelem az Arsenal és a Chelsea ellen idegenben, 1 pont a Spurs otthonából, 4-et vertek a Leicesternek és buktak egy tuti meg hoztak egy tutit, de 4 keményebbnek mondható meccsből 3-at idegenben játszottak és hoztak 10 pontot. Szerintem ez jó szereplés. Most itt kérdőjelezed meg, de a közepes játékosokat nem tudja kiszorítani a Can Origi kettős. És minek variálja a német, ha eddig őt igazolja, amit csinál?
Győzelem az Arsenal és a Chelsea ellen idegenben, 1 pont a Spurs otthonából, 4-et vertek a Leicesternek és buktak egy tuti meg hoztak egy tutit, de 4 keményebbnek mondható meccsből 3-at idegenben játszottak és hoztak 10 pontot. Szerintem ez jó szereplés. Most itt kérdőjelezed meg, de a közepes játékosokat nem tudja kiszorítani a Can Origi kettős. És minek variálja a német, ha eddig őt igazolja, amit csinál?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Jó ez a blikkes túlzás, fikaáradat.
Annyi játéklehetőséggel nehéz fejlődni. Pont most van/volt Origi abban a korban, amikor játszatni kéne, akár annak árán is, hogy sok helyzetet hagy ki. Can detto, elhozták azt a közepes hollandot, nem értem minek. A jó szereplés meg mit takar? Viszonylag elöl vannak most, megverték a Chelseat, de azt többen is megtették most, meggyőzőbben.
Nekem szimpatikus a pool, Kloppot is kedvelem, ezért sem értek bizonyos döntéseket.

Annyi játéklehetőséggel nehéz fejlődni. Pont most van/volt Origi abban a korban, amikor játszatni kéne, akár annak árán is, hogy sok helyzetet hagy ki. Can detto, elhozták azt a közepes hollandot, nem értem minek. A jó szereplés meg mit takar? Viszonylag elöl vannak most, megverték a Chelseat, de azt többen is megtették most, meggyőzőbben.
Nekem szimpatikus a pool, Kloppot is kedvelem, ezért sem értek bizonyos döntéseket.
Nem illik.
Megérteném a nagy fikaáradatodat, ha nem szerepelnének ezzel a sok középszerrel jól. Origi meg tényleg tehetséges, de ha képtelen kihozni magából folyamatosan, akkor semmire nem mennek vele. Can dettó.ziro4vr írta:Ott van Origi amúgy, simán ki lehetett volna hozni egy Aubameyangot belőle, de inkább egy Firminot nyomat Kopp. Oké.Már Can se fér be, a közepes angol kp-sok meg vígan elvannak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Miben az? Komolyan kérdezem, én nem látom.Veidt írta:Még jó hogy nyomatja Firminot, hatalmas tehetség.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Simán jó ez a Poool, csak figyeljetek.
KicsiKlopp érti a dolgát.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Ott van Origi amúgy, simán ki lehetett volna hozni egy Aubameyangot belőle, de inkább egy Firminot nyomat Kopp. Oké.
Már Can se fér be, a közepes angol kp-sok meg vígan elvannak.

Nem illik.
- Galacticos
De a lenyeg h egy esetleges city elleni zakora mar most meg van a kifogas.ziro4vr írta:Az, Milner meg az új Robi Carlos.sucre írta:Egyebkent Matip meg top vedo.

- ziro4vr
Az, Milner meg az új Robi Carlos.sucre írta:Egyebkent Matip meg top vedo.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Inkább az ünnepi program és egy potenciális rotációs lehetőségnek a kiesése mondatja ezt velem.
Sakhonak meszeltek, nyár végén majdnem lépett is. Már a psgtől is ezért küldték el, nem profi a csávó, amit azzal bizonyított, hogy meccsnapon kitett hajnali 4kor olyan szovegeket, miszerint sokan nem tudjak mi is van vele igazan es hazugsag hogy nem meccsfitt, ezzel Kloppot lehazugozva. Egyebkent Matip meg top vedo.
Sakhonak meszeltek, nyár végén majdnem lépett is. Már a psgtől is ezért küldték el, nem profi a csávó, amit azzal bizonyított, hogy meccsnapon kitett hajnali 4kor olyan szovegeket, miszerint sokan nem tudjak mi is van vele igazan es hazugsag hogy nem meccsfitt, ezzel Kloppot lehazugozva. Egyebkent Matip meg top vedo.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tény, de remélem a következő meccsüket is beleírhatjuk ebbe a ferdítésbe.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots