Sosem fog meg változni.
Jól mondta valaki, kb Balotelli csak fehérben és edzőként

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. augusztus 5., hétfő 15:07
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 5., hétfő 15:03
nem védeni próbáltam, de nem is ítélem el mint itt sokan. Nyílván neki is voltak hibái, de a közeg is nagyban hozzájárult h ez lett a vége. Amugy csak arra reagáltam h nekünk miért szólogat be, az Internek meg nem.Realista24 írta:Lassan megsajnálomnyűg lehetett minden nap munkába mennie.![]()
Ok-okozat, bár gondolom most nem védeni próbáltad.
Na meg az évi 10 misi felvétele is hatalmas problémát jelenthetett.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 5., hétfő 15:01
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 5., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. augusztus 5., hétfő 14:59
Hát nem tudom, én csak annyit tudok, hogy az Internél nem bukott meg edző- és emberként, itt meg igen, összességében. Többször.Egyébként én is röhögnék ezeken, csak az a rossz, hogy pl az Inter irányába ilyeneket soha nem nyilatkozott, sőt biztatta meg támogatta őket. Nálunk valami nagyon nem stimmelt, jó nagy káosz lett volna, ha mégis marad valamiért.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 5., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 5., hétfő 14:56
Lassan megsajnálomnyűg lehetett minden nap munkába mennie.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 5., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 5., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 5., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 5., hétfő 14:50
+1Mike írta:hatalmas forma ez a JoséMourinho: “A Real Madrid azért vehet részt ezen a tornán, mert én megszerveztem, mert én egy profi vagyok.![]()
lehet az ilyen nyilatkozatoktól már üti vki a falat, de én csak mosolygok ezeken. Kellenek az ilyen őrültek, csakúgy mint játékosok között Balotelli például.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 5., hétfő 14:45
hatalmas forma ez a JoséMourinho: “A Real Madrid azért vehet részt ezen a tornán, mert én megszerveztem, mert én egy profi vagyok.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 5., hétfő 14:44
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 5., hétfő 14:09
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. augusztus 5., hétfő 13:35
Ez 1000% És majd a chelsea drukkerek gyenge szellemiségű vezérei majd verik a mellüket, hogy megverték a nagy realt. Persze nem lesz lényeges, hogy felkészülési időszak van és a Realnál kb új csapat épül.ferni írta:kíváncsi vagyok mi lesz a Real-Chelsea-n...![]()
Mourinho biztos presztízskérdést csinál ebből, efelől ne legyen semmi kétségünk...
és mivel Ancelotti még erősen próbálgat nem számítok túl sok jóra, hiába más felállás, azért elég jól ismeri a Realt Mourinho és ezt ki is fogja használni, de Mourinho még bekkeltetni is képes lesz a csapatát, hogy nyerjenek ezen a meccsen...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 5., hétfő 12:38
Amit persze maga AVB sem hisz el komolyanSzerinte hiba volt a nyilvánosság előtt kijelenteni, hogy tárgyalnak Baleről. Tiszteletben kellett volna tartani őket, a pletykák nem igazak. Továbbra is "nem eladó" tábla van Balen szerinte.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 5., hétfő 12:26
Így is van.peti_madrid írta:Lényegében annyit, hogy nem eladó Bale
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 5., hétfő 12:24
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. augusztus 5., hétfő 12:23
Lényegében annyit, hogy nem eladó Baletubatibi írta:Mit nyilatkozott AVB? Nagyon levagyok maradva...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 5., hétfő 12:21
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem