Benzemát cirka fél órával korábban kellett volna cserélni.
Lucas is jöhetett volna nyugodtan a végére és akkor lehet 3-1-el lezárjuk.
Az eredmény semleges szemmel nézve mondjuk igazságos, sőt lehet a Dortmund jobban megérdemelte volna.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 27., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 27., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. szeptember 27., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 27., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. szeptember 26., hétfő 12:33
Hát én inkább Ramost venném elő. Oké, képességekben még mindig top, de ebben az idényben az átlagosnál is butábban, szervezetlenebben játszik. fgy.Anthony írta:Én őszintén csak fél szemmel láttam a meccseket, de felmerül azért a kérdés, hogy mennyivel teljesít jobban a védelem ha Pepe játszik és nem Varane? Avagy mikor érik be a francia csodafiú?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 26., hétfő 12:18
Ezen a meccsen èppensèggel mèg vele volt a legkevesebb gond.Anthony írta:Én őszintén csak fél szemmel láttam a meccseket, de felmerül azért a kérdés, hogy mennyivel teljesít jobban a védelem ha Pepe játszik és nem Varane? Avagy mikor érik be a francia csodafiú?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. szeptember 26., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 26., hétfő 11:46
Ezèrt nem is akartam belemenni a parttalan vitába,inkább hagytam.Realista24 írta:Egyértelmű vedohiba volt. Főleg a masodik. Mind a négy hozta a formát...morientes írta:Bocsánat,Casilla volt a ludas.Navas megfogta volna.Vagy pláne Iker...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 26., hétfő 7:16
Egyértelmű vedohiba volt. Főleg a masodik. Mind a négy hozta a formát...morientes írta:Bocsánat,Casilla volt a ludas.Navas megfogta volna.Vagy pláne Iker...
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. szeptember 25., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 25., vasárnap 17:08

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. szeptember 25., vasárnap 16:32
Engem ez érdekelne: melyik gól melyik szélső védő hibája volt? Bár ami igaz, az igaz, mind a két gól előtt Carvajal mellől adták be, de én nem érzem hibásnak azoknál a beadásoknál. Nacho-t meg elővenni az első gól miatt...morientes írta:Kèt szèlsővèdő hibája volt,ne vegyük elè a kapust...schranzer írta:Bár nemlattam a meccset, szerintem ha Keylor Navas van a kapuban, ezek a golok nem befele pattannak ... Casilla nem rossz kapus, de Navasban megvan az a plusz, ami miatt nemkapnánk ennyi gólt, es ez pont eleg lenne a gyozelmekhez.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 25., vasárnap 14:46
Nem volt baj Casillával ez tény, viszont a második góltól Keylor megmentett volna minket. Hihetetlen jól lép ki az ilyen labdákra. Amúgy szerintem semmi gond nem volt Casillával, egy általános gyomorgörcs volt nála az első meccseken, ami szerintem természetes, de megbízhatóan teljesít ő is.morientes írta:Kèt szèlsővèdő hibája volt,ne vegyük elè a kapust...schranzer írta:Bár nemlattam a meccset, szerintem ha Keylor Navas van a kapuban, ezek a golok nem befele pattannak ... Casilla nem rossz kapus, de Navasban megvan az a plusz, ami miatt nemkapnánk ennyi gólt, es ez pont eleg lenne a gyozelmekhez.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 25., vasárnap 14:18
Kèt szèlsővèdő hibája volt,ne vegyük elè a kapust...schranzer írta:Bár nemlattam a meccset, szerintem ha Keylor Navas van a kapuban, ezek a golok nem befele pattannak ... Casilla nem rossz kapus, de Navasban megvan az a plusz, ami miatt nemkapnánk ennyi gólt, es ez pont eleg lenne a gyozelmekhez.

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 25., vasárnap 14:18
Talán, de ezt azért így nem lehet kijelenteni. Nem Casilla hibája, hogy 15 helyzetből 2 gólt tudunk csak rúgni.schranzer írta:Bár nemlattam a meccset, szerintem ha Keylor Navas van a kapuban, ezek a golok nem befele pattannak ... Casilla nem rossz kapus, de Navasban megvan az a plusz, ami miatt nemkapnánk ennyi gólt, es ez pont eleg lenne a gyozelmekhez.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. szeptember 25., vasárnap 13:57
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 25., vasárnap 12:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. szeptember 25., vasárnap 12:09
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. szeptember 25., vasárnap 11:38
Az, hogy az ellenfél eljut beadásig, nem feltétlen a szélen vernek meg minket kategória. Mi is beadunk egy meccsen vagy 30-szor, mégse tudjuk megverni az ellenfelet automatikusan. Utána kezdődik a kabaré általában, mint tegnap: Ramos a 16-osról galoppozik vissza az 5-ösre (mit kolbászol elől állandóan?), Nachora jut 2 ember, Kroos és Modric vonalban egymás mögött, emberelőnyben vannak a 16-oson belül, jött a szokásos Varane féle felszabadítás: csakis ellenfélhez (bár most csak egy fejen megcsúszott labda volt, de szerencsétlen rendszeresen ellenfélhez adja a labdát).Kerlon írta:Jó, hogy a Sporting óta mindig lejön a meccs után, hogy le lettek szidva, meg ilyen hozzáállással nem szabad meg stb. Az egy dolog, hogy valamivel jobban pörögtek, mint a Villarreal ellen, dehogy se erőből, se okosan nem megy az szerintem nem elfogadható. Nem lehet azt mondani, hogy fáradtak, vagy túl sok a sérült. Az is hülyeség, hogy nincs vkp, mert általában nem középen vernek meg minket, hanem a szélen. Most is mindkét gól a szélről bejött labdából lett. Ramost le kell ültetni, mert nevetséges, amit csinál. Neki kéne összefognia a védelmet, magabiztosságot adni, de minden megmozdulása kb. a szabálytalanságot súrolja...
Bale, Ronaldo meg szinte veszélytelenek. Előbbi ráadásul néha el is tűnik percekre. Ronaldo meg valószínűleg még nincsen toppon, illetve a szokásos még nem lőttem gólt görcsösség ott a fejében.
Az meg egyszerűen nem tetszik, hogy Zidane folyamatosan mást dob be 3. embernek a középpályára és mindig megvariálja. Tegyük le szépen valakire a voksunkat és próbáljuk meg 2-3 meccsen ugyanazt a középpályát játszatni, mert nincs egy összeszokott mozgató erő ott középen. Év elején felesleges ennyit rotálni, érjen össze az a 11-13 ember, aztán utána szépen lehet váltani 1-2 embert. Vagy 2-3 gólos vezetésnél sorcserét a 60. percben, aztán szevasz. Én Kovacicnak szavaznám meg elsőre a bizalmat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 25., vasárnap 11:27
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem