Iden alig lattam meccset, szarul is toljuk.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 25., vasárnap 0:05
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 25., vasárnap 0:03
Igy igaz!!!! Ugyanezt irtam le a multkor en is, keves a mozgas, tul passzivak vagyunk, keves a befutas ures teruletre, keves a varatlan huzas, tulsagosan kiszamithatoak vagyunk, tul egyszeru a jatekunk, neha bejon, neha nem... Sokkal szinesebbnek, sokkal kreativabbnak kell lennunk.___Samy___ írta:Eleve a támadó harmadban messze van mindenki a labdás embertől. Letesszük szélre, aztán mindenki szalad befelé a beadásra. Meg sem próbáljuk kicsiben lejátszani, lyukra dobni a labdát egy esetlegesen beinduló támadónak. Ráadásul a mélységi labdák is kevesek, keveset mozognak elől a támadók az oldalváltásokon kívül. Ezekkel lehetne fejleszteni a játék képét. Nem lennénk olyan egysíkúak, mint most. Az alapanyag meg adott.Másik probléma szerintem, hogy általában nagyon nagy a távolság a támadók és a kp között, vagyis hiányzik egy olyan játékos, aki összeköti a 2 csapatrészt. Sokszor megfigyeltem már, hogy a csatár (általában CR) beindul a védők mögé, de nem kapja, mert vagy nem veszik észre a kp-sok, vagy túl messze van. Valahogy ezt érzem kevésnek, a védelmek mögé bejuttatott labdák számát.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. szeptember 24., szombat 23:43
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 24., szombat 23:12
Viszont védelem mögé beadni a legjobban szerintem James tud.___Samy___ írta: Eleve a támadó harmadban messze van mindenki a labdás embertől. Letesszük szélre, aztán mindenki szalad befelé a beadásra. Meg sem próbáljuk kicsiben lejátszani, lyukra dobni a labdát egy esetlegesen beinduló támadónak. Ráadásul a mélységi labdák is kevesek, keveset mozognak elől a támadók az oldalváltásokon kívül. Ezekkel lehetne fejleszteni a játék képét. Nem lennénk olyan egysíkúak, mint most. Az alapanyag meg adott.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 24., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 24., szombat 23:06
Eleve a támadó harmadban messze van mindenki a labdás embertől. Letesszük szélre, aztán mindenki szalad befelé a beadásra. Meg sem próbáljuk kicsiben lejátszani, lyukra dobni a labdát egy esetlegesen beinduló támadónak. Ráadásul a mélységi labdák is kevesek, keveset mozognak elől a támadók az oldalváltásokon kívül. Ezekkel lehetne fejleszteni a játék képét. Nem lennénk olyan egysíkúak, mint most. Az alapanyag meg adott.Másik probléma szerintem, hogy általában nagyon nagy a távolság a támadók és a kp között, vagyis hiányzik egy olyan játékos, aki összeköti a 2 csapatrészt. Sokszor megfigyeltem már, hogy a csatár (általában CR) beindul a védők mögé, de nem kapja, mert vagy nem veszik észre a kp-sok, vagy túl messze van. Valahogy ezt érzem kevésnek, a védelmek mögé bejuttatott labdák számát.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. szeptember 24., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 24., szombat 22:56
Valóban. Az, hogy a Villareal ellen az első félidőben nincs játék, az egyszerűen elfogadhatatlan. És ezek az apró bakik is a koncentráció hiányát jelzik. Ezeket a meccseket egy stabil, magabiztos csapat lezárja 3-0-al a félidőben. Lehet itt a szerencséről beszélni a 2. gólnál, de itt nem ez a lényeg. Egy ilyen mentalitású csapat előbb-utóbb el fog bukni, hiába nyer néha akarattal, szerencsével az utolsó percekben. Ha Zidane ezt nem orvosolja ez az állásába fog kerülni. Remélem minél hamarabb megoldja.Kevés a koncentráció,ezért van az egyéni visszaesés ami egyébként alig volt valaha is jellemző ránk....ennyi most hirtelen a probléma. Ez edzői felelősség. Ez alapkövetelmény.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 24., szombat 22:49
Ezt adom. Bár azért szar érzés volt nézni, hogy a Las Palmas csinosan labdázgat minden helyzetben.Pedig most nem taktikai problémák voltak. Volt 6-7 nagy helyzet.
HozzászólásSzerző: portik » 2016. szeptember 24., szombat 22:46
Sehol nem írtam ilyet, hogy elkúrta, csak azt mondtam, hogy jelenleg taktikailag gyengék vagyunk, mert nincs stabilitás és nincs védelem sem. A cserék működtek, de azok egyéni teljesítmények, ettől még a csapatnak jól láthatóan nem megy, szenvednek és nem a fejekben van a hiba, hanem rendszerszinten.Realista24 írta:Jah, jól elkúrta...valóban.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 24., szombat 22:45
realistahuni írta:Nem igaz bazdmeg hogy nem tudunk évek óta egy normális bajnokságot lehozni. Ha előnyünk van állandóan magunkra húzzuk a barcát addig amig meg nem előznek, aztán tavasszal meg futunk az eredmény után, lassan ott vagyunk hogy 10 év alatt 2 bajnokságot nyertünk egy elvileg kétcsapatos bajnokságban. Faszért nem lehet odatenni a csontot.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. szeptember 24., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. szeptember 24., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. szeptember 24., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: Demes » 2016. szeptember 24., szombat 22:42
A gólok amiket kaptunk nem Zidane hibája, egyéni pár másodperces kihagyások amik kapott gólban végződtek.András93 írta: Mondjuk nem csak a cserélés egy edző dolga...
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 24., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 24., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 24., szombat 22:41
Belenyúlt a meccsbe, méghozzá jól.András93 írta:Ez az idei szezon eddig elég gyengus, játék csak nyomokban található, és legalább már az eredmény sem jön.
Mondjuk nem csak a cserélés egy edző dolga...Behozta Karimot, gól és a végén egy helyzet.
Behozta Iscót, a végén azt csinálhatott volna amit akar.
Lucas több jó beadást is csinált.
Jah, jól elkúrta...valóban.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 24., szombat 22:40
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. szeptember 24., szombat 22:40
Mondjuk nem csak a cserélés egy edző dolga...Behozta Karimot, gól és a végén egy helyzet.
Behozta Iscót, a végén azt csinálhatott volna amit akar.
Lucas több jó beadást is csinált.
Jah, jól elkúrta...valóban.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem