Premier League
- ___Samy___
Re: Premier League
Azért ebből a körbeverésből elég jól jött ki a City.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Viszont Klopp akarata kezd érvényesülni, örülök a Poolnak szimpatikusa játékosok alkotják.Sierra írta:Van egy olyan érzésem, hogy Conte sem lesz hosszú életű a Chelsea-nél. Persze még nagyon az elején járunk, de szerintem meg fog bukni.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Van egy olyan érzésem, hogy Conte sem lesz hosszú életű a Chelsea-nél. Persze még nagyon az elején járunk, de szerintem meg fog bukni.
mesuuuuuuuuut
megérdemelte. nagy kontra volt.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az Arsenal és a sérülések ugye

de ott lennének az alapemberek csak padoztatja őket. egy iva helyett marcos alonso. azpili menne vissza jobbra, alonso balra.
- MesQueUnClub
Szerintem annyira nem lenne baj Contenak ha jövőre meg nem kene a BLben bizonyítania hanem lenne meg egy éve rendbe rakni a dolgokat, juvenal sem egy év alatt tett csodátziro4vr írta:Ez a chelsea keret azért nem egy nagy szám, conte meg amire kiépíti a rendszerét, a bl is elmehet.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a chelsea keret azért nem egy nagy szám, conte meg amire kiépíti a rendszerét, a bl is elmehet.
Nem illik.
- MesQueUnClub
Vele idén azt érzem mint tavaly Kloppal, keresi a csapatát es majd a kövi nyár lesz az igazán vízválasztóBBeno írta:jó látni hogy conte is olyan makacs, hogy ragaszkodik az ivanovic matic oscar hármashoz. még ha msot oscar padon is van. nagy zsugás
jó látni hogy conte is olyan makacs, hogy ragaszkodik az ivanovic matic oscar hármashoz. még ha msot oscar padon is van. nagy zsugás
- MesQueUnClub
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Arsenal-Chelsea. Közben gól
remélem nagy meccs lesz, tippre 2-1 vagy 2-2 nekem mind1 kell a mixre a mindkettő gól vagy a 2,5 fölé... 2-2 mixre már csak ezek. Szóval hajrá egyik ne hagyd magad másik
Szerk:lol káttű mostmár hajrá Kékek
hány mp volt a két gól között? 
Btw: Everton számomra kiismerhetetlen. Egyszer vért izzadnak máskor meg a maihoz hasonló semmi teljesítmény. Pedig nem lenne az rossz csapat.

Szerk:lol káttű mostmár hajrá Kékek

Btw: Everton számomra kiismerhetetlen. Egyszer vért izzadnak máskor meg a maihoz hasonló semmi teljesítmény. Pedig nem lenne az rossz csapat.
- MesQueUnClub
Nem féltem a spurst mert tavaly is jók voltak, ok legalább nem estek ugy vissza mint a Leicester.Kerlon írta: Son-t hogy összekapta Pochettino. Mondjuk tavaly is lőtt pár gólt az idény elején, aztán pukk.
Son-t hogy összekapta Pochettino. Mondjuk tavaly is lőtt pár gólt az idény elején, aztán pukk.MesQueUnClub írta:A tavalyi whu csoda tavaly év végén az öltözőben is maradt. Pocettinhoék viszont nem eresztettek legalább le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
A tavalyi whu csoda tavaly év végén az öltözőben is maradt. Pocettinhoék viszont nem eresztettek legalább le.
- MesQueUnClub
KdB szerintem ma is a kulcs lesz, eddig is nagyon jó játékos volt, de Pep alatt konkrétan a City legjobbja (posztján) pedig az egyik legjobb jelenleg, kiváncsi vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez az utolsó évekre talán igaz volt, de az elején még ő is az egyik kulcs volt támadásban, Pep első évében konkrétan a legnagyobb.Kerlon írta:Nekem amúgy mindig az Iniesta-Busquets-Xavi 3-as ugrik be, ahol Xavi is "csak" Herrera szerepben volt és Iniesta volt támadásban a kulcs, Busquets meg védekezésben. Ez adhat egy egyensúlyt a csapatnak.
Ezzel a kezdővel simán benne van. A 4 nagy újra összeállt, lehet megint borul az eddig jól működő játék, bár remélem nem.MesQueUnClub írta:liverpoolnak rangadó után jön a kötelező bukta vajon?
City kezdő meg kegyetlen, kár hogy nem tudom nézni a meccset.
- MesQueUnClub
liverpoolnak rangadó után jön a kötelező bukta vajon?