Vele idén azt érzem mint tavaly Kloppal, keresi a csapatát es majd a kövi nyár lesz az igazán vízválasztóBBeno írta:jó látni hogy conte is olyan makacs, hogy ragaszkodik az ivanovic matic oscar hármashoz. még ha msot oscar padon is van. nagy zsugás

Premier League
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Premier League
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
jó látni hogy conte is olyan makacs, hogy ragaszkodik az ivanovic matic oscar hármashoz. még ha msot oscar padon is van. nagy zsugás
- MesQueUnClub
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Arsenal-Chelsea. Közben gól
remélem nagy meccs lesz, tippre 2-1 vagy 2-2 nekem mind1 kell a mixre a mindkettő gól vagy a 2,5 fölé... 2-2 mixre már csak ezek. Szóval hajrá egyik ne hagyd magad másik
Szerk:lol káttű mostmár hajrá Kékek
hány mp volt a két gól között? 
Btw: Everton számomra kiismerhetetlen. Egyszer vért izzadnak máskor meg a maihoz hasonló semmi teljesítmény. Pedig nem lenne az rossz csapat.

Szerk:lol káttű mostmár hajrá Kékek

Btw: Everton számomra kiismerhetetlen. Egyszer vért izzadnak máskor meg a maihoz hasonló semmi teljesítmény. Pedig nem lenne az rossz csapat.
- MesQueUnClub
Nem féltem a spurst mert tavaly is jók voltak, ok legalább nem estek ugy vissza mint a Leicester.Kerlon írta: Son-t hogy összekapta Pochettino. Mondjuk tavaly is lőtt pár gólt az idény elején, aztán pukk.
Son-t hogy összekapta Pochettino. Mondjuk tavaly is lőtt pár gólt az idény elején, aztán pukk.MesQueUnClub írta:A tavalyi whu csoda tavaly év végén az öltözőben is maradt. Pocettinhoék viszont nem eresztettek legalább le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
A tavalyi whu csoda tavaly év végén az öltözőben is maradt. Pocettinhoék viszont nem eresztettek legalább le.
- MesQueUnClub
KdB szerintem ma is a kulcs lesz, eddig is nagyon jó játékos volt, de Pep alatt konkrétan a City legjobbja (posztján) pedig az egyik legjobb jelenleg, kiváncsi vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez az utolsó évekre talán igaz volt, de az elején még ő is az egyik kulcs volt támadásban, Pep első évében konkrétan a legnagyobb.Kerlon írta:Nekem amúgy mindig az Iniesta-Busquets-Xavi 3-as ugrik be, ahol Xavi is "csak" Herrera szerepben volt és Iniesta volt támadásban a kulcs, Busquets meg védekezésben. Ez adhat egy egyensúlyt a csapatnak.
Ezzel a kezdővel simán benne van. A 4 nagy újra összeállt, lehet megint borul az eddig jól működő játék, bár remélem nem.MesQueUnClub írta:liverpoolnak rangadó után jön a kötelező bukta vajon?
City kezdő meg kegyetlen, kár hogy nem tudom nézni a meccset.
- MesQueUnClub
liverpoolnak rangadó után jön a kötelező bukta vajon?

cityben a legfullosabb kezdő lesz ma. mondjuk én zabaletát jobbnak tartom mint sagnat de ez legyen a legkevesbb. remélem itt is lesz 4 rúgott gól. cmon city
Szerintem meg frankón nézne ki egy Pogba-Kanté-Herrera sor. Herrera lehet, hogy se védekezésben, se támadásban nem nagy eresztls, de sokat mozog, sokat segít, jól helyezkedik és ez a támadásépítésben hasznos dolog. Bár szerintem Pogba 10-es poszton kevés (oda vannak hatékonyabb, több veszélyt jelentő játékosok is), de egy 433-ban szabadabban több veszélyt jelenthetne.numberone1 írta:Szerintem a problemajuk a 4-0 ellenere meg igy is jelen van. A LC nem tenyezo ezt lattjuk.palesz77 írta: Védekezést nagyjából talán, de a labdakihozatal akkor se pörögne jobban, ha erősebb az ottani ember, ha egyszer nincs kinek adni, csak a védőnek. Szerintem Pogbát célszerűbb lenne előrébb rakni, és berakni valakit Herrera mellé, talán stabilabb lenne a középpálya kicsit - nem mintha ma olyan rosszak lennének..
Pogba moge egy Kante fele arc kellene, v egy fiatalabb Swejni, ele meg egy Isco v Gotze...
Lehet, h mukodne Pogbat meg egyel feljebb rakni, de Herrera szereintem akkor is csak +1 egy ember lenne a kp-n, se elore se hatra...ha jol emlekszem veled targyaltuk Wijnaldum szerepet a Pool kezdojeben, kb hasonlot erzek Herreraval is.
Nekem amúgy mindig az Iniesta-Busquets-Xavi 3-as ugrik be, ahol Xavi is "csak" Herrera szerepben volt és Iniesta volt támadásban a kulcs, Busquets meg védekezésben. Ez adhat egy egyensúlyt a csapatnak.
Ahogy elnézem Pep feltudta pakolni a gála csapatát. 0-4MesQueUnClub írta:Na city meccsre ki mit jósol?
Visszatérve a Mu meccsre, ez a Rashford gyerek a kora ellenére brutálisan jól tud helyezkedni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
Na city meccsre ki mit jósol?
Visszatérve a Mu meccsre, ez a Rashford gyerek a kora ellenére brutálisan jól tud helyezkedni.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A MU ezen a szinten áll jelenleg. 2-3 év múlva talán újra top lesznek, de európai mércével mérve egyelőre középcsapat. Mondjuk a mai mérkőzésük tényleg tetszetős.numberone1 írta:Az okes meg az elmegy egy MU szintjen nagyo keves.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem a problemajuk a 4-0 ellenere meg igy is jelen van. A LC nem tenyezo ezt lattjuk.palesz77 írta:Védekezést nagyjából talán, de a labdakihozatal akkor se pörögne jobban, ha erősebb az ottani ember, ha egyszer nincs kinek adni, csak a védőnek. Szerintem Pogbát célszerűbb lenne előrébb rakni, és berakni valakit Herrera mellé, talán stabilabb lenne a középpálya kicsit - nem mintha ma olyan rosszak lennének..numberone1 írta:Pont azert sulytalan, Herreranal nagyobb fizikumu Fellanal gyorsabb jatekos jatekos megoldana...
Pogba moge egy Kante fele arc kellene, v egy fiatalabb Swejni, ele meg egy Isco v Gotze...
Lehet, h mukodne Pogbat meg egyel feljebb rakni, de Herrera szereintem akkor is csak +1 egy ember lenne a kp-n, se elore se hatra...ha jol emlekszem veled targyaltuk Wijnaldum szerepet a Pool kezdojeben, kb hasonlot erzek Herreraval is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Védekezést nagyjából talán, de a labdakihozatal akkor se pörögne jobban, ha erősebb az ottani ember, ha egyszer nincs kinek adni, csak a védőnek. Szerintem Pogbát célszerűbb lenne előrébb rakni, és berakni valakit Herrera mellé, talán stabilabb lenne a középpálya kicsit - nem mintha ma olyan rosszak lennének..numberone1 írta:Pont azert sulytalan, Herreranal nagyobb fizikumu Fellanal gyorsabb jatekos jatekos megoldana...

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mezőnyben is jobb a MU, de konkrétan pontrúgásokkal verik agyon a Leicester-t.
Diego Costa meg egy labdazsonglőr, ehhez a Slimani-hoz képest.
Diego Costa meg egy labdazsonglőr, ehhez a Slimani-hoz képest.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
végre kap egy tömést a leicester. hiányzott már. a pogboom gól is jól jött.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Pont azert sulytalan, Herreranal nagyobb fizikumu Fellanal gyorsabb jatekos jatekos megoldana...palesz77 írta:Egyedul nehez mondjuk, Pogba sokszor elol ragad. Jol is teszi amugy, ma is azt bizonyitja eddig, hogy okorseg hatrebb tenni, de nagyon nagy teruletek maradnak mogotte, amit Herreranak kene egyedul bejatszania.numberone1 írta: Herrera sulytalan kozepen
Kozben Matat csak szidni kellett

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Egyedul nehez mondjuk, Pogba sokszor elol ragad. Jol is teszi amugy, ma is azt bizonyitja eddig, hogy okorseg hatrebb tenni, de nagyon nagy teruletek maradnak mogotte, amit Herreranak kene egyedul bejatszania.numberone1 írta: Herrera sulytalan kozepen