Szerintem meg frankón nézne ki egy Pogba-Kanté-Herrera sor. Herrera lehet, hogy se védekezésben, se támadásban nem nagy eresztls, de sokat mozog, sokat segít, jól helyezkedik és ez a támadásépítésben hasznos dolog. Bár szerintem Pogba 10-es poszton kevés (oda vannak hatékonyabb, több veszélyt jelentő játékosok is), de egy 433-ban szabadabban több veszélyt jelenthetne.numberone1 írta:Szerintem a problemajuk a 4-0 ellenere meg igy is jelen van. A LC nem tenyezo ezt lattjuk.palesz77 írta: Védekezést nagyjából talán, de a labdakihozatal akkor se pörögne jobban, ha erősebb az ottani ember, ha egyszer nincs kinek adni, csak a védőnek. Szerintem Pogbát célszerűbb lenne előrébb rakni, és berakni valakit Herrera mellé, talán stabilabb lenne a középpálya kicsit - nem mintha ma olyan rosszak lennének..
Pogba moge egy Kante fele arc kellene, v egy fiatalabb Swejni, ele meg egy Isco v Gotze...
Lehet, h mukodne Pogbat meg egyel feljebb rakni, de Herrera szereintem akkor is csak +1 egy ember lenne a kp-n, se elore se hatra...ha jol emlekszem veled targyaltuk Wijnaldum szerepet a Pool kezdojeben, kb hasonlot erzek Herreraval is.
Nekem amúgy mindig az Iniesta-Busquets-Xavi 3-as ugrik be, ahol Xavi is "csak" Herrera szerepben volt és Iniesta volt támadásban a kulcs, Busquets meg védekezésben. Ez adhat egy egyensúlyt a csapatnak.
Ahogy elnézem Pep feltudta pakolni a gála csapatát. 0-4MesQueUnClub írta:Na city meccsre ki mit jósol?
Visszatérve a Mu meccsre, ez a Rashford gyerek a kora ellenére brutálisan jól tud helyezkedni.