A kiakadásáról szóló híreket a walesi ügynöke, Jonathan Barnett is megerősítette!Most azt nem tudom, hogy az ùjságírók viccből nyomnak olyan híreket mint anno Modric saga esetében vagy Bale tényleg megszívta magát!?

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 5., hétfő 11:46
A kiakadásáról szóló híreket a walesi ügynöke, Jonathan Barnett is megerősítette!Most azt nem tudom, hogy az ùjságírók viccből nyomnak olyan híreket mint anno Modric saga esetében vagy Bale tényleg megszívta magát!?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 5., hétfő 11:46
Ahogy Cé is. Remélem nem görcsöli szét az agyát, és eltesz két gólt Mourinhóék puttonyába.Mourinho biztos presztízskérdést csinál ebből, efelől ne legyen semmi kétségünk...
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 5., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. augusztus 5., hétfő 11:34
Hát lehet nem szeretni?“Vannak bizonyos dolgok az életben, amelyek arra sem érdemesek, hogy kommentálják őket. Mást nem mondok, nyilvánvaló okok miatt. Mindig tiszteltem az edzőimet, és tanultam tőlük. Hozzászoktam, hogy rossz dolgokat mondanak rólam. Van egy mondás Portugáliában: ”nem köpök oda, ahonnan eszem”, ez minden, amit ezzel kapcsolatban mondani szeretnék” – nyilatkozta Cristiano Ronaldo, amikor Mourinho kijelentésével kapcsolatban kérdezték.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. augusztus 5., hétfő 10:47
Nálam simán a legnagyobb parasztok közt van az aericco írta:Más, olvastátok a mai nyilatkozatokat? Mourinho ismét hozta a formáját, nem volt rest újra fényezni magát.
Ronaldo pedig odaszólt neki, hogy nem kéne odasz@rni, ahol idáig enni kapott.
Amúgy a szerződéshosszabbításával kapcsolatban csak annyit mondott, amit idáig is, most ezzel nem foglalkozik, nincs semmi konkrét, stb.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 5., hétfő 10:41
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 5., hétfő 10:29
Elegáns, tetszik.Vannak olyan dolgok, melyek arra sem érdemesek, hogy kommentálják őket. Ez is olyan. Nem szoktam véleményezni az edzőim megnyilvánulásait, mert tisztelem őket. Van egy mondás Portugáliában, nem köpök oda, ahonnan eszem, pont így érzem magam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 5., hétfő 10:19
Van, nem is egy, csak egyik üti a másikat.Meglepetésként élem meg, hogy ma semmi hír Bale-ről....![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 5., hétfő 10:12
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. augusztus 5., hétfő 9:56
Ebben szerintem szerepet játszik az is, hogy Iker alacsonyabb Diegonál, így neki nehezebb lehúzni azokat a bizonyos ívelt labdákat. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ki lesz a kezdő, mert Diego a múlt szezon végén bizonyította, hogy nagy kapus lett belőle. Érzésem szerint hasonló minőségi szintet képvisel, mint Iker. Örülnünk kellene, hogy két ilyen kapusunk van.ericco írta:De emellett Lopez sokat lehúzott, megfogott. iker inkább boxol
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 5., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 5., hétfő 8:59
De emellett Lopez sokat lehúzott, megfogott. iker inkább boxol, és gyakran az ellenfél ott marad a labdával a 16-osunk környékén. persze nem mindegyikből lesz gól, de egy ilyen pl sokat kivesz a hátvédekből, beszorítanak minket, stb.besteve7 írta:hogy miután lesérült azután is ugyanúgy jöttek a szögletekből, szabadrúgásokból a bekapott gólok
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 5., hétfő 8:44
Állandóan ezeket a beíveléseket, szögleteket hozzátok fel, mint a fő problémája, és igazaatok van, mert sok gólt kaptunk mikor ő védett, csak az a baj, hogy miután lesérült azután is ugyanúgy jöttek a szögletekből, szabadrúgásokból a bekapott gólok. Hiába vannak ott sokszor a magas emberek Pepe, Ramos általában lemaradnak.ericco írta:Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy nagyon Iker ellen vagyok, de sokszor olyan labdákra, amelyeket egy Neuer gond nélkül lehúz az ölébe, ki sem jön. Max kiboxolja valahova a 16os előterébe, ahol ellenfél van, rosszabb esetben megtorpan. De vegyük a kirúgásait, amelyek ritkán mennek emberhez. Persze a védelem is ludas pár esetben, de ha egy labda az ötösön belülre érkezik, annak 99%-ban a kapus kezében kell kikötnie
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 5., hétfő 8:24
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy nagyon Iker ellen vagyok, de sokszor olyan labdákra, amelyeket egy Neuer gond nélkül lehúz az ölébe, ki sem jön. Max kiboxolja valahova a 16os előterébe, ahol ellenfél van, rosszabb esetben megtorpan. De vegyük a kirúgásait, amelyek ritkán mennek emberhez. Persze a védelem is ludas pár esetben, de ha egy labda az ötösön belülre érkezik, annak 99%-ban a kapus kezében kell kikötnie.szilamer írta:pontrúgásoknál Casillas hibájha, ha valaki lemarad az emberéről? Nem.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 5., hétfő 8:16
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 5., hétfő 6:28
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. augusztus 5., hétfő 5:42
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 5., hétfő 1:58
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. augusztus 5., hétfő 1:08
A három fiatal közül szerintem Courtios lesz a jobb kapus. Jelenleg így érzem. Eszméletlen milyen jó kapus ilyen fiatalon is. Valahol, valamiért a fiatal Casillast látom benne. Hatalmas kapus lehet. Nálam pl jobb kapus mint Neuer pl. Őt úgy érzem túlságosan is jónak tartanak sokan (főleg a média szerint/miatt) Persze nem rossz kapus, sőt! Csak azért, nah.....'shutterisland írta:
a fiatalok (de gea, ter stegen, courtios,stb) pedig még le kell tegyenek ezt-azt az asztalra ahhoz, hogy a szűk elitbe sorolhassuk őket.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 5., hétfő 0:04
csúcsformájában (amit nem nagyon láthatunk tőle mostanában) és képességei alapján nálam még mindig az elit tagja.Szerintem pedig fokozatosan kikerült az elitből.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem