Minek?
Sandro, Dembélé, Paulinho, Parker...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:42
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:23
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 7., szerda 19:40
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 7., szerda 10:01
A frenkilámpárd eltörpül az mellett amikor Pippo helyett mindig pepeinzaghit mondott a Milan-Real meccsenziro4vr írta:bánki "frenkilámpárd" dodón lehet szakadni néha,
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 7., szerda 8:49
BREAKING: Suarez kijelentette, hogy ha a Liverpool nem engedi el, akkor a hét végéig írásos átigazolási kérelmet nyújt be.
Nem hiszem, hogy maradni fog, Liverpoolban, de az Arsenal sem fog kifizetni 40 milliónál többet!(Oké még plusz egy font!Suarez: "A Liverpool és én megegyeztünk egy évvel ezelőtt. Eligazolhattam volna egy európai nagycsapathoz, de maradtam, mert megígérték, ha idén sem sikerül a TOP4-be kerülnünk, elmehetek egy BL-csapatba. Én mindent beleadtam tavaly, mégsem sikerült. Szeretném, ha a klub betartaná az ígéretét."
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 6., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 6., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 6., kedd 22:49
kész végem van. bánki dodón sírok, végem van.R.M.C.F írta:
Salloin kívül ez volt talán a legértelmesebb dolog amit láttunk tőlük.
attól még messze a leghozzáértőbb, és legjobb, és legkevésbé elfogult "csapat" ez.(a sport csatornák emberei közül) bár dodónak szólhatnának hogy nem kéne minden pl-es dologhoz egy őskori fradis sztorit hasonlítani.R.M.C.F írta:Salloin kívül ez volt talán a legértelmesebb dolog amit láttunk tőlük.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 6., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 6., kedd 18:01
Igen ott volt, de annyira már akkor sem játszott jól, mint a 09-10-esben.Marci77 írta:Kicsit évet tévesztettél. Még a 11-12-es szezonban is ott volt,amivel kiérdemelte a karszalagot. Csak az ideibe (12-13) volt pocsék.alexoxladjackoxi írta: Merte is jó védő, de Koscielny ott van a legszűkebb elitben. Vermaelen a 09-10-es szzonban nagyon penge volt, de utána jött a hosszú kihagyása sérülés miatt és én azóta nem láttam a régi Vermát.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 6., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 6., kedd 14:47
Kicsit évet tévesztettél. Még a 11-12-es szezonban is ott volt,amivel kiérdemelte a karszalagot. Csak az ideibe (12-13) volt pocsék.alexoxladjackoxi írta: Merte is jó védő, de Koscielny ott van a legszűkebb elitben. Vermaelen a 09-10-es szzonban nagyon penge volt, de utána jött a hosszú kihagyása sérülés miatt és én azóta nem láttam a régi Vermát.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 5., hétfő 23:17
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 5., hétfő 20:28
Merte is jó védő, de Koscielny ott van a legszűkebb elitben. Vermaelen a 09-10-es szzonban nagyon penge volt, de utána jött a hosszú kihagyása sérülés miatt és én azóta nem láttam a régi Vermát.Marci77 írta:Egy Huntelaar,Soldado,Lisandro,Negredo mind jobb csatár mint ő. 2x láttam jól játszani kb tavaly.'shutterisland írta:viszont egy valencia-lyon-schalke tengelybe, amit írtál, szerintem bőven jó.
Speciel őt alulértékeltnek érzem. Bár tény hogy nem a legelitebb de azért ott van a szeren.oroszisti írta:Carrick van , aki minőséget képvisel , de ő sincs az elit közelében sem.
Nem mondta senki hogy nincsalexoxladjackoxi írta:Koscielny ott van a PL legjobb 5 védője között.ha formában van simán Top5.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 5., hétfő 20:21
Ezt nem értem.Marci77 írta:Nem mondta senki hogy nincsha formában van simán Top5.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 5., hétfő 16:34
Egy Huntelaar,Soldado,Lisandro,Negredo mind jobb csatár mint ő. 2x láttam jól játszani kb tavaly.'shutterisland írta:viszont egy valencia-lyon-schalke tengelybe, amit írtál, szerintem bőven jó.
Speciel őt alulértékeltnek érzem. Bár tény hogy nem a legelitebb de azért ott van a szeren.oroszisti írta:Carrick van , aki minőséget képvisel , de ő sincs az elit közelében sem.
Nem mondta senki hogy nincsalexoxladjackoxi írta:Koscielny ott van a PL legjobb 5 védője között.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 5., hétfő 14:42
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 5., hétfő 14:05
Koscielny ott van a PL legjobb 5 védője között.Marci77 írta:nem az. Szerintem egy Valencia-Lyon-Schalke tengelybe is gyenge.'shutterisland írta:zért ez erős túlzás szerintem.
Sérült jelenleg. Miután tavaly megkapta a karszalagot,nagyon visszaesett,mélyen tudása alatt játszott,és kiszorította Merte. És visszakerülnie se lesz könnyű,mert a Merte-Kos páros elég jó együtt,tavasszal 1 gólt kapott az Arsenal sima támadásból, mikor ők játszottak. Ha Verma fel tudja hozni magát,és visszatér a 11-12-es szintre,akkor simán Top10 védő. Ráadásul Koscielnyvel(igen,az előző szezon őszén gyengén játszott,de tavasszal,meg az azelőtti szezonban tanár volt) durva belsővédőpárost alkothatnának. Mert bár Merte nem rossz védő csak lassú,de Verma a támadásoknál se elveszett,távolról is jól lő ha kell. Én remélem hogy összeszedi magát,mert kár lenne érte.. Csak előbb épüljön fel. Mert még egy 0 tavalyi Verma is jobb mint ez a Miquel.ziro4vr írta: amúgy Vermaelennel mi van? pár éve még nagy tanár volt, aztán a colos német kezdte kiszorítani? sérülés? túl öreg?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 4., vasárnap 23:48
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:27
nem az. Szerintem egy Valencia-Lyon-Schalke tengelybe is gyenge.'shutterisland írta:zért ez erős túlzás szerintem.
Sérült jelenleg. Miután tavaly megkapta a karszalagot,nagyon visszaesett,mélyen tudása alatt játszott,és kiszorította Merte. És visszakerülnie se lesz könnyű,mert a Merte-Kos páros elég jó együtt,tavasszal 1 gólt kapott az Arsenal sima támadásból, mikor ők játszottak. Ha Verma fel tudja hozni magát,és visszatér a 11-12-es szintre,akkor simán Top10 védő. Ráadásul Koscielnyvel(igen,az előző szezon őszén gyengén játszott,de tavasszal,meg az azelőtti szezonban tanár volt) durva belsővédőpárost alkothatnának. Mert bár Merte nem rossz védő csak lassú,de Verma a támadásoknál se elveszett,távolról is jól lő ha kell. Én remélem hogy összeszedi magát,mert kár lenne érte.. Csak előbb épüljön fel. Mert még egy 0 tavalyi Verma is jobb mint ez a Miquel.ziro4vr írta: amúgy Vermaelennel mi van? pár éve még nagy tanár volt, aztán a colos német kezdte kiszorítani? sérülés? túl öreg?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem