Szerintem nem ezt mondta...gólvonal írta:Jah, sajátnevelés...

Real Madrid vs. Barcelona
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Jah, sajátnevelés...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Viccen kívül az egyik legjobb védőnk, a srác úgy állt be már az első meccsen mintha 10 éve játszana ott és ő lenne a védelem higgadt bástyája és vezére.Realista24 írta:Umtiti milyen nálatok?
Csak azért kérdezem, mert látom, hogy sérülés miatt kihagyja a mai meccset.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Umtiti milyen nálatok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hát ezt sajnos már nem tudjuk meg de szerintem meg működött volna.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mekkora? Szerintem nem működött volna, bár leírva jól hangik. A két inside forwarder közé egy híd kell, mint Benzema vagy Messi.
Nem illik.
Ronaldo-Suarez-Bale

mekkora trió lett volna ha suárez nem őrül meg és perez nem húzza be a paraféket.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez vicces lesz de tavaly a bajnokságban a Neymar-Benzema-Messi 3-as 35 gólpasszt osztott ki, míg a Cé-Luis-Bale 3-as 37-et.ziro4vr írta:Neymar-Benzema-Messit nézném meg.
Ronaldo-Suarez-Bale, ott meg menne a fogazás meg az izomszag. És 0 gólpassz egymásnak.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Barcának az MSN "fekszik, a Realnak a BBC, nem véletlen játszanak ott ahol. A két csapat játékának az adott hármasok a legjobbak.
De szerintem nagyjából akárhogy kombinálhatjuk ezt a hatost, az elit támadósor lenne (nyilván Benzema és Lajos középen, ők fixek).
De szerintem nagyjából akárhogy kombinálhatjuk ezt a hatost, az elit támadósor lenne (nyilván Benzema és Lajos középen, ők fixek).
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Neymar-Benzema-Messit nézném meg.
Ronaldo-Suarez-Bale, ott meg menne a fogazás meg az izomszag. És 0 gólpassz egymásnak.

Nem illik.
Kombinatív, kis területes fociban hatékonyabbak, de amúgy komplettebb a mi 3-asunk a fejjáték, rögzített szituációk és távoli lövések miatt. Gyakorlatilag szerintem a Ronaldo-Messi-Bale 3-as lenne a csúcs jelenleg. Vagy a Ronaldo, Benzema, Messi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ha kontráról van szó, akkor természetesen a BBC sokkal jobb. Felállt, betömörülő védelem ellen (ahol mondjuk az un. "váratlan" leginkább kell) meg az MSN. A távoli lövések azok, amivel CR és Bale jobb lehetne ezen a fronton náluk, statisztikát nem tudok, de valahogy kevésnek érzem tőlük az ilyen gólokat.Mellesleg,semmi sem váratlanabb mint a mi támadóink saját 16 osról indított 4 érintős és góllal záródó támadása pl a BM ellen amikor CR a végén bevágta nojjernek.....bár lehet hogy az nem Cr volt,mert ugye ő nagy csapatnak nem is lő gólt.![]()
![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A csúcs BBC jobb mint a csúcs Msn, csak a BBC játszik kb 30 meccset eggyütt egy szezonban míg a törpök szinte végignyomják.meghát a bbc vagányabb is

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A váratlan egy dolog....mellette van még több szempont. Az ő támadóik semmivel sem hatékonyabbak mint a mieink....Chris írta:A többivel egyetértek, viszont ezzel nem. Ha a BBC és az MSN is ugyanazon a hőfokon pörög, akkor az MSN jobb szerintem. Több bennük a váratlan, azok a megmozdulások, ami meccsdöntő lehet. CR-ben ez megvan, Baleben és Benzemában kevésbé, mint a Neymar-Suarezben.Elől meg kb. egyforma a kèt sor, Neymar talán ide jobban passzolna
A védelem szerintem a Barca szurkolókon kívül nem is kérdés senkinek, hogy jócskán a Real javára dől. A középpályát olyan egálra hoznám. Egy Iniesta-Busquetes-Rakitic kb. egy szint a Kroos-Modric-Casemiroval. Eleve más szerepkörök, de úgy kiegyenlíti egymást a 3-3 ember. Egy 3-4 évvel ezelőtti Iniesta feléjük billentené a mérleg nyelvét.
Egyébként ezek nagyon elméleti okoskodások, mert leginkább a forma, aznapi hozzáállás, taktika, erőnlét meg sok ezer dolog dönt egy ilyen meccsen.
Mellesleg,semmi sem váratlanabb mint a mi támadóink saját 16 osról indított 4 érintős és góllal záródó támadása pl a BM ellen amikor CR a végén bevágta nojjernek.....bár lehet hogy az nem Cr volt,mert ugye ő nagy csapatnak nem is lő gólt.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A többivel egyetértek, viszont ezzel nem. Ha a BBC és az MSN is ugyanazon a hőfokon pörög, akkor az MSN jobb szerintem. Több bennük a váratlan, azok a megmozdulások, ami meccsdöntő lehet. CR-ben ez megvan, Baleben és Benzemában kevésbé, mint a Neymar-Suarezben.Elől meg kb. egyforma a kèt sor, Neymar talán ide jobban passzolna
A védelem szerintem a Barca szurkolókon kívül nem is kérdés senkinek, hogy jócskán a Real javára dől. A középpályát olyan egálra hoznám. Egy Iniesta-Busquetes-Rakitic kb. egy szint a Kroos-Modric-Casemiroval. Eleve más szerepkörök, de úgy kiegyenlíti egymást a 3-3 ember. Egy 3-4 évvel ezelőtti Iniesta feléjük billentené a mérleg nyelvét.
Egyébként ezek nagyon elméleti okoskodások, mert leginkább a forma, aznapi hozzáállás, taktika, erőnlét meg sok ezer dolog dönt egy ilyen meccsen.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ezt gondolom neme nekem szántad.

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Magyarul, ha tegyük fel oda vissza nyerünk a két meccsen ellenük, az azért lenne, mert nem egészséges és nem teljes az ellenfél csapata?R.M.C.F írta:Szerintem ha mindkét csapat hozza magát,akkor a real a jobb.én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel

Szerintem sem látod jól a helyzetet, minimum 5/5 lenne, de a védelmek és a kp miatt(most már) felénk kell billenjen a mérleg nyelve.!
-
Szerintem ha mindkét csapat hozza magát,akkor a real a jobb.én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn meg úgy vagyok vele,hogy a vèdelmünk nekünk a jobb,(pláne hogy elment az a tapló Alves),kp-n szintèn,ott mondjuk Busi jobb azon a poszton mint Case,Iniesta már nem olyan jó mint Modric,ès a harmadik aki játszik,nem jobb mint Kroos.Akár ki az.én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel.
Elől meg kb egyforma a kèt sor,Neymar talán ide jobban passzolna,de hatèkonyságban feljött már Bale RM szintre.Benzema komplexabb mint Suarez,így azután ki is egyelitik egymást,mert az uru talán gólerősebb,viszont a kèt szèlsőnkhöz Benzema a fajinabb,tudjuk mièrt.A kèt übermentch meg kb egyforma hatèkonysággal bír.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez nem feltétlenül baj, mert vagy nem lesznek rotálva, vagy ha rotálva lesznek, akkor meg döcög a gépezet jó eséllyel.Igen, viszont náluk fele annyi sérülés van mint nálunk, amikor van akkor a 3 hétből 1,5 lesz, nálunk meg a 3 hétből 2 hónap. J
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema