Ronaldo-Suarez-Bale, ott meg menne a fogazás meg az izomszag. És 0 gólpassz egymásnak.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 20., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 20., kedd 11:19
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 20., kedd 11:07
Ha kontráról van szó, akkor természetesen a BBC sokkal jobb. Felállt, betömörülő védelem ellen (ahol mondjuk az un. "váratlan" leginkább kell) meg az MSN. A távoli lövések azok, amivel CR és Bale jobb lehetne ezen a fronton náluk, statisztikát nem tudok, de valahogy kevésnek érzem tőlük az ilyen gólokat.Mellesleg,semmi sem váratlanabb mint a mi támadóink saját 16 osról indított 4 érintős és góllal záródó támadása pl a BM ellen amikor CR a végén bevágta nojjernek.....bár lehet hogy az nem Cr volt,mert ugye ő nagy csapatnak nem is lő gólt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. szeptember 20., kedd 1:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 19., hétfő 21:41
A váratlan egy dolog....mellette van még több szempont. Az ő támadóik semmivel sem hatékonyabbak mint a mieink....Chris írta:A többivel egyetértek, viszont ezzel nem. Ha a BBC és az MSN is ugyanazon a hőfokon pörög, akkor az MSN jobb szerintem. Több bennük a váratlan, azok a megmozdulások, ami meccsdöntő lehet. CR-ben ez megvan, Baleben és Benzemában kevésbé, mint a Neymar-Suarezben.Elől meg kb. egyforma a kèt sor, Neymar talán ide jobban passzolna
A védelem szerintem a Barca szurkolókon kívül nem is kérdés senkinek, hogy jócskán a Real javára dől. A középpályát olyan egálra hoznám. Egy Iniesta-Busquetes-Rakitic kb. egy szint a Kroos-Modric-Casemiroval. Eleve más szerepkörök, de úgy kiegyenlíti egymást a 3-3 ember. Egy 3-4 évvel ezelőtti Iniesta feléjük billentené a mérleg nyelvét.
Egyébként ezek nagyon elméleti okoskodások, mert leginkább a forma, aznapi hozzáállás, taktika, erőnlét meg sok ezer dolog dönt egy ilyen meccsen.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 19., hétfő 21:35
A többivel egyetértek, viszont ezzel nem. Ha a BBC és az MSN is ugyanazon a hőfokon pörög, akkor az MSN jobb szerintem. Több bennük a váratlan, azok a megmozdulások, ami meccsdöntő lehet. CR-ben ez megvan, Baleben és Benzemában kevésbé, mint a Neymar-Suarezben.Elől meg kb. egyforma a kèt sor, Neymar talán ide jobban passzolna
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 19., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. szeptember 19., hétfő 21:28
Magyarul, ha tegyük fel oda vissza nyerünk a két meccsen ellenük, az azért lenne, mert nem egészséges és nem teljes az ellenfél csapata?R.M.C.F írta:Szerintem ha mindkét csapat hozza magát,akkor a real a jobb.én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 19., hétfő 20:26
Szerintem ha mindkét csapat hozza magát,akkor a real a jobb.én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 19., hétfő 13:46
Èn meg úgy vagyok vele,hogy a vèdelmünk nekünk a jobb,(pláne hogy elment az a tapló Alves),kp-n szintèn,ott mondjuk Busi jobb azon a poszton mint Case,Iniesta már nem olyan jó mint Modric,ès a harmadik aki játszik,nem jobb mint Kroos.Akár ki az.én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 19., hétfő 10:08
Ez nem feltétlenül baj, mert vagy nem lesznek rotálva, vagy ha rotálva lesznek, akkor meg döcög a gépezet jó eséllyel.Igen, viszont náluk fele annyi sérülés van mint nálunk, amikor van akkor a 3 hétből 1,5 lesz, nálunk meg a 3 hétből 2 hónap. J
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 19., hétfő 9:28
Igen, viszont náluk fele annyi sérülés van mint nálunk, amikor van akkor a 3 hétből 1,5 lesz, nálunk meg a 3 hétből 2 hónap. Jelenleg még az a helyzet én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel. Persze ez a két feltétel nagyon ritkán tud egyszerre teljesülni, jó példa erre a tavaszi klasszikus, ahol kihasználtuk, hogy egy-egy pillanatban nem volt elég éles a barca és megfelelő mentalitással álltunk ki.Ismerek más klubot, ahol általában nem az a kérdés, hogy kik rúgnak még gólt, hanem az, hogy a szokásosak milyen sorrendben.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. szeptember 19., hétfő 8:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 16., péntek 19:19
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. szeptember 16., péntek 18:30
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. szeptember 16., péntek 18:22
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. szeptember 16., péntek 17:31
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 16., péntek 11:13
Nem is baj ha visszaállítják a régi Aranylabda rendszert, akkor talán a Modric es Iniesta fele zsenik is elnyerik ujra.Flash írta:Erről olvastatok?
A spanyol Mundo Deportivo értesülése szerint megszűnik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football című szaklap közös díja, a FIFA-Aranylabda.
A spanyol sportlap csütörtökön közölte, hogy információja szerint a hónapokig tartó egyeztetések végén a FIFA kezdeményezte a „szakítást”, Gianni Infantino elnök ugyanis ismét önállóan, az Év játékosa elnevezésű díjjal szeretné jutalmazni az előző esztendő legjobb futballistáját.
HozzászólásSzerző: Flash » 2016. szeptember 16., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: Sastre » 2016. szeptember 16., péntek 10:39
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem