R.M.C.F írta:Lehet te voltál az egyik abból a párból?
Azt azért nem hiszem el,hogy nincs itt olyan alak,aki ne emlékezne mit küszködtem itt modriccal a fórum nagy részével? ezt azért nehezen hiszem.
Heteken át ment a hajtépésem......
Tavaly nyáron pont a Modric téma miatt kezdtem el olvasni a fórumot. Egyszer véletlenül benéztem ide és láttam, hogy a legtöbbje ellene van. Emlékszek még olyan is volt , aki kirakta avatarnak Modricot Barca mezzel és úgy "kampányolt" ellene. Meglepődtem ezen, mert a Tottenhamból már évek tudtam, hogy posztján az egyik legjobb
Mike írta:21 éves, mit kellett volna elérnie? Bale 21 évesen még csak egy futóbolond balbunkó volt.
21 éves korára Modric mellet a BLbe jutó Tottenham legjobbja volt és akkor már balszélsőt játszott
Amúgy ez a Lucas gyerek a lehető legtökéletesebb példa a felsztárolásra
Akárhogy is nézem őt, semmivel nem látom technikásabbnak, mint Balet. Ezt nem leszólásképpen mondom. Az a helyzet, hogy a játékstílusuk is nagyon hasonló. Ugyanúgy rálehet mondani ezt a futóbolond jelzőt, mint Balera.
Amúgy azt is bírom, hogy Balet páran szidják, hogy milyen drága és helyette követelik Lucast. Nála miért nem merül fel, hogy drága lenne? Mert az lenne. Egy PSG ami úszik a pénzben nem fogja odaadni a 40 milliórt vett tehetségét 50-60 millióért. Persze ezt el kell felejteni, hiszen egy brazil csodagyerekről van szó, aki ha mondjuk angol lenne egy falábú futóbolondnak lenne kikiáltva