Jo volt, nekem tetszett. Nézzed csak az altató helyett.ziro4vr írta:Mi na? Uncsi?Én is attól félek, most az egy dolog h érdekes történet, de ezt feldolgozni ilyen dokumentalista stílusba. Nemtom.
De adom amit Mate irt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 19., hétfő 19:33
Jo volt, nekem tetszett. Nézzed csak az altató helyett.ziro4vr írta:Mi na? Uncsi?Én is attól félek, most az egy dolog h érdekes történet, de ezt feldolgozni ilyen dokumentalista stílusba. Nemtom.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. szeptember 19., hétfő 19:32
Konkrétan ?Crime Storytol en nem estem hasra. Nem az, vegigneztem, meg minosegi is...csak na.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 19., hétfő 19:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 19., hétfő 19:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 19., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. szeptember 19., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. szeptember 19., hétfő 8:48
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. szeptember 19., hétfő 1:28
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. szeptember 19., hétfő 0:30
+1 mellette. Nagyon hasznos és egyszerű oldal
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 18., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. szeptember 18., vasárnap 20:59
Szerinted eszembe jutna felnézni ide?Azért köszi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 18., vasárnap 20:36
Szerinted eszembe jutna felnézni ide?torjack írta:Realista24 írta:Miért nem szól senki, hogy van negyedik évad Donovanékből?![]()
Én sosem vágom az ilyeneket.
http://whatnext.eu/
Regelsz, követőbe berakod a sorozataidat.
Azt hiszem a hatodik résznél járok, de nem változtak szerencsére.
Bezony. Ma évadzáró
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. szeptember 18., vasárnap 20:23
Realista24 írta:Miért nem szól senki, hogy van negyedik évad Donovanékből?![]()
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2016. szeptember 18., vasárnap 20:10
Bezony. Ma évadzáróRealista24 írta:Miért nem szól senki, hogy van negyedik évad Donovanékből?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 18., vasárnap 9:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 18., vasárnap 9:00
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valakit elasok, ha nem valos.ziro4vr írta: Hogy megmondtam, ki lesz az old friend.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kérdés valós e.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk szerintem ott ket ut volt: vagy befejezik, vagy ramennek a "Mike bortonben van" szalra. Mivel a nezettseg nem indokolta, hogy befejezzek ramentek. A ceg krizise jol is jott, Gina Torres nemreg ugye megunta, es azt mondta otthagyja a showtericco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. szeptember 17., szombat 21:41
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kár volt elvinni Mike szálát egész a börtönig. Elhiszem, hogy csábító húzás, szinte adja magát, de pont ez volt a sorozat egyik legerősebb eleme. Damoklész kardja. Ellen kellett volna állniuk az íróknak. Na mindegy, még nem láttam az évadzárót, de kíváncsi vagyok, most mihez kezdenek azzal, hogy most már az egész világ tudja, mi a helyzet.nmate írta:Csak azert jottem, hogy elmondjam, fogy a turelmem a Suitscal kapcsolatban.
Mert szar reszek ota.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 17., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. szeptember 17., szombat 19:33
Realista24 írta:Linket dobsz Tadi?Tádám írta:Narcos..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon ott van. Jók a színészek, fut a story, jók a zenék, nagyon kíváncsi vagyok, hogy viszik végig ezt a lendületet.
Az meg nagyon kemény, kicsit utánaolvasva, hogy Escobar öccse megfenyegette a Netflixet, kuvva jó az a levél, még akkor is, ha bőven benne van, hogy kamu az egész.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 17., szombat 19:13
Linket dobsz Tadi?Tádám írta:Narcos..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon ott van. Jók a színészek, fut a story, jók a zenék, nagyon kíváncsi vagyok, hogy viszik végig ezt a lendületet.
Az meg nagyon kemény, kicsit utánaolvasva, hogy Escobar öccse megfenyegette a Netflixet, kuvva jó az a levél, még akkor is, ha bőven benne van, hogy kamu az egész.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem