Én sokszor elgondolkozok azon, hogy vajon ugyanazt a meccset látom-e, mint a fészen trollkodó Hámesz fanatikusok?
Realista sem véletlen rakta ki azt a kérdést még a félidő előtt a kolumbiaival kapcsolatban és akkor a gól előtt olvastam olyanokat, hogy James jól játszik, jól mozgatja a középpályánkat..
Milyen lehet amikor ez rosszul megy neki?
A lényeg, hogy nekem mezőnyben baromira nem tetszett, simán szerelték, eladta, rengeteg hiba, viszont azt elismerem, hogy nagyon fontos volt a gólja, ugyanúgy, ahogy szerdán is a passz. Egyébként biztos nincs még formában, mert ennyire azért nem gyenge ő, ezekkel a gólokkal talán összerakhatja magát, visszanyerheti az önbizalmát.
Ettől függetlenül én nem akarom a kezdőben látni.
Iscóval meg játékban nem volt gond, viszont ha akar még valamit itt, akkor ez baromira kevés, az, hogy csak teszi a dolgát és elnyom pár bőröst az már kevés lesz, gólokkal, gólpasszokkal kell bizonyítania, majd amikor megkapja a lehetőséget.
Én az eddigiek alapján sajnos azt gondolom, hogy ez a bizonyítási kényszer csak görcsösebbé teszi majd, szóval az igazi Isco már nem nálunk fog kibontakozni.
Ha télig nem tud robbantani, akkor szeretném ha eligazolna, mert én imádom a játékát és szeretném látni hétről hétre, ahogy varázsol. De akár egy kölcsönadás is játszhatna, mint anno Morata esetében.