Elektronika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Elektronika
A lakotarsas reszehez nem tudok hozzaszolni, de eleg antiszoc aki ilyen helyzetben nem kepes 2-3000 Ft-t felrerakni.
Egyebkent uj router kell.
Egyebkent uj router kell.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Srácok, valaki segítsen nekem. Van egy viszonylag jó netünk (100mb/s), és egy gyenge, régi routerünk. A 100 megabitből 30-at ha tud közvetíteni, és elég gyakran szinte semmit nem ad át. Van, hogy 4-5-en is használjuk egyszerre, és akkor szinte használhatatlan a zinternet. Ha veszek egy netkábelt, amit rádugok a routerre, akkor fogja tudni közvetíteni a maximális sebességet vagy érdemes kicserélni magát a routert? Azért merült fel ez a lehetőség, mert két lakótársam se szívesen szállna bele a a routerbizniszbe, mert nem biztos, hogy sokáig laknak még az albérletben.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nyomtam egyet az LG-re, kicsit le van maradva.
Remélem segítettem
Remélem segítettem

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
30 ezer + 2 szal kolbaszert eladtam egy hentesnek.

- Süti
nyáron hozzámvágtak volna egy 360 s-t 2 kontrollerrel 25ért, de mivel nem lehet coop tolni fifát one játékosokkal, elengedtem.
Szerintem nem ebből fogsz meggazdagodni, nagyon durván elindult lefelé az áruk a one miatt...

Szerintem nem ebből fogsz meggazdagodni, nagyon durván elindult lefelé az áruk a one miatt...

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bármennyit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintetek mennyit kérhetek el érte ?
xbox 360 S console
2 éves, újszerű állapotú
3 controllerrel, rgh
xbox 360 S console
2 éves, újszerű állapotú
3 controllerrel, rgh
LG 32LF5610. Én most ilyet fogok venni TV/monitornak. Alap TV, megbízható és alacsony az input lagja.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
mekkora királyok vagytok
még én se gondoltam komolyan.

Szobám mérete miatt feleslegesnek érzem a nagyobbat. Illetve esélyes, hogy monitorként is használom majd.kanye írta:Ez a 32 nem lesz kicsi?Kerlon írta:Továbbra sincs itt TV buzi? 3-ra szűkítettem a listámat, de nem tudok dönteni. Esetleg valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban:
Samsung uej5500
Samsung uek5500
LG 32lh6047
Mind a három alap TV, gyakorlatilag teljesen mindegy melyiket választod. Annyi lényeges különbség van, hogy a Samsung VA paneles, az LG IPS. A VA panelnek szebb a feketéje, viszont minden másban az IPS "jobb".
éltetem a fórumotziro4vr írta:Tetszenek ezek a kerlonos rovatok. Múltkor megtanult levelet postán feladni, most tvt venni.
R24-től külön harci kiképzést is kaphatsz, hogy kell nőkkel megküzdeni érte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ez a 32 nem lesz kicsi?Kerlon írta:Továbbra sincs itt TV buzi? 3-ra szűkítettem a listámat, de nem tudok dönteni. Esetleg valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban:
Samsung uej5500
Samsung uek5500
LG 32lh6047
Mind a három alap TV, gyakorlatilag teljesen mindegy melyiket választod. Annyi lényeges különbség van, hogy a Samsung VA paneles, az LG IPS. A VA panelnek szebb a feketéje, viszont minden másban az IPS "jobb".
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
- P. Krisz
Az egyoldalú küzdelem volt.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tetszenek ezek a kerlonos rovatok. Múltkor megtanult levelet postán feladni, most tvt venni.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tessék.Kerlon írta:Írnátok ki egy szavazást? Ez eddig x..![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Írnátok ki egy szavazást? Ez eddig x..

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gyanitottam egy ideje. Megprobalok tovabblepni.csabi* írta:mate mit fog ehhez szolni, h itt csapod a szelet a kis pajtijanak?ziro4vr írta:Kép a képben faja, bl meccseknél szoktam űzni. Samsung párti vagyok de lg is finom és szexi.
Pm-eket mellozzuk.

azt azért tegyük tisztába a PIP-pel kapcsolatban - még mielőtt csak ezért megveszi a samsungot - hogy tudtommal a PIP az két különböző forrást (bemenetet) igényel. Olyan nincs hogy kisképernyőn is a kábeltv megy meg a teljes képen is. meglehet csinálni hogy ha kábeltv az egyik bemenet a másik meg egy set top box hdmin akkor úgy működik hogy két csatornát nézel. nekem a monitorom egy tv is, én azt szoktam hogy gépezés közben ha meccs van akkor bekapcsolom a pip-et és nézem a meccset valamelyik sarokban, mellette mehet a stream is ha több meccs van egyszerre. van olyan lehetőség hogy a pl. mindigtv van antenna kábelen, és hdmin mondjuk az iptv akkro egyszerre nézheted az m4 sportot a mindigről és bármi mást az iptv ről mert két külön forrásról jön.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mate mit fog ehhez szolni, h itt csapod a szelet a kis pajtijanak?ziro4vr írta:Kép a képben faja, bl meccseknél szoktam űzni. Samsung párti vagyok de lg is finom és szexi.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kép a képben faja, bl meccseknél szoktam űzni. Samsung párti vagyok de lg is finom és szexi.
Nem illik.
Samsungnál, ami tetszik az a kép a képben funkció, arról tudtok valamit? Tudok egyszerre két meccset nézni majd?
Vagy csak ilyen fos kép nézegető megy majd vele az élőadásban.
LG-nél meg azért elég faszán hangzik, hogy wifin keresztül is ráküldhetem a tartalmat és nem kell hozzá hdmi.

LG-nél meg azért elég faszán hangzik, hogy wifin keresztül is ráküldhetem a tartalmat és nem kell hozzá hdmi.
K
K