Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 18., vasárnap 10:59

Samsungnál, ami tetszik az a kép a képben funkció, arról tudtok valamit? Tudok egyszerre két meccset nézni majd? :mrgreen: Vagy csak ilyen fos kép nézegető megy majd vele az élőadásban.

LG-nél meg azért elég faszán hangzik, hogy wifin keresztül is ráküldhetem a tartalmat és nem kell hozzá hdmi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 18., vasárnap 10:54

Nálunk meg három Samsung van, van amelyik már vagy 6-7 éves, kutya baja. De az LG is nagyon jó árérték arányban, mamáméknál is az van már sok éve. Szóval melléfogni már nem nagyon tudsz ebből a kettőből.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 18., vasárnap 10:41

LG.
Amikor en kerestem, Samsungrol majdnem mindenki lebeszelt. Persze van sok pozitív vélemény is.
Mondjuk amire en használom, lehetne valami noname is :lol:
Heti ket meccset megnézek max, meg egy kis YouTube.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 18., vasárnap 10:34

Továbbra sincs itt TV buzi? 3-ra szűkítettem a listámat, de nem tudok dönteni. Esetleg valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban:

Samsung uej5500
Samsung uek5500
LG 32lh6047
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. szeptember 17., szombat 18:41

Koszi a tabletes valaszokat. Vett egy lenovot, remelem jo lesz.
Már feltételezve, hogy vannak értelmiségi ismerőseid. :mrgreen:
Vannak. De nekem is csak redditen. :-(

:mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 17., szombat 9:22

realistahuni írta:iStyle üzletekben szerintetek beszámítanának végtelen mennyiségű vouchert? :mrgreen:

Melóban kapott mindenki egy darab 12 eurós istyle vouchert, de legtöbben nincs amit kezdjenek vele, egy sörért ideadnák szerintem. Van kb. 60 kollégám, 60x12 már 720, már megérné beruházni egy hetesre. :D
Általában egy vásárláshoz jó, szóval a világ legnagyobb (ide egy vallási csoportot írnék) lehúzós cégétől ne is remélj ilyet. :mrgreen:
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 17., szombat 9:07

iStyle üzletekben szerintetek beszámítanának végtelen mennyiségű vouchert? :mrgreen:

Melóban kapott mindenki egy darab 12 eurós istyle vouchert, de legtöbben nincs amit kezdjenek vele, egy sörért ideadnák szerintem. Van kb. 60 kollégám, 60x12 már 720, már megérné beruházni egy hetesre. :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 17., szombat 8:09

h3x0r írta:
___Samy___ írta:Egy nagyon komoly dologhoz szeretnek segítséget kérni. Már második napja van az, hogy a laptopom nem képes csatlakozni a wifire. Vagyis tud, de folyamatosan megszakad. Mindegy hogy a router wifijere, vagy a jelerosito wifijere csatlakozok. Erdekes módon telefonról meg tv-rol minden további nélkül mukodik minden.

Valakinek esetleg otlet? Mert ez így nagyon gáz. Win 10 van a gépen, ha az segít vmit.
Amikor panelban laktam, velem is elofordult hasonlo. Folyamatosan lelokott a netrol, volt hogy nem is tudtam ra csatlakozni, csak ha elotte ujrainditottam a routert. Az volt a problema, hogy a legtobb szomszednak ugyanarra a savra volt allitva a wifi es zavartak egymast. Vegul a routert manualisan atallitottuk egy masik csatornara es ugy mar mukodott. Tesomnak is volt hasonlo problemaja, de neki annyi szomszedja volt, hogy inkabb a 2.4GHz-es routeret lecserelte egy 5GHz-esre. Ha jol emlekszem, akkor az inssider nevu programmal neztem meg, hogy a kornyekemen ki milyen csatornat hasznal, de telefonra is van egy csomo Wifi Analyzer program.
Igen, egy évben 2-3 alkalommal előjön nekem is az, hogy van net kapcsolat, de mégis korlátozva van mikor rálépek, és gyakorlatilag semmi nem jön be. Ezeket a dolgokat ugyanezzel a programmal én is megcsináltam, a szomszédokban nincs azon a sávon wifi senkinek. Akkor semmi nem működik a wifiről, most meg csak a laptop nem működött. De aztán később a telefon sem, úgyhogy mindenképp cserélem a routert. Amúgy is ráfér már, mert egy ősrégi példány.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. szeptember 16., péntek 21:50

k!ll3rcsöcs írta:
Szia. Én pár hónapja vettem egy Z-t 50-ért, boltban, újat. Kb arra használom amit felsoroltál. A tempóval semmi baj nincs, én szeretem. Gyenge pont az akku, de nekem egy napot elmegy átlag 3-4 óra kijelzőidővel, folyamatos frissítéssel, állandó wifi + gps kapcsolattal.
melóban általában nem sokat nyomkodom a telót szóval az üzemidővel szerintem nem lesz bajom, köszi a választ :agree:
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. szeptember 16., péntek 21:14

___Samy___ írta:Egy nagyon komoly dologhoz szeretnek segítséget kérni. Már második napja van az, hogy a laptopom nem képes csatlakozni a wifire. Vagyis tud, de folyamatosan megszakad. Mindegy hogy a router wifijere, vagy a jelerosito wifijere csatlakozok. Erdekes módon telefonról meg tv-rol minden további nélkül mukodik minden.

Valakinek esetleg otlet? Mert ez így nagyon gáz. Win 10 van a gépen, ha az segít vmit.
Amikor panelban laktam, velem is elofordult hasonlo. Folyamatosan lelokott a netrol, volt hogy nem is tudtam ra csatlakozni, csak ha elotte ujrainditottam a routert. Az volt a problema, hogy a legtobb szomszednak ugyanarra a savra volt allitva a wifi es zavartak egymast. Vegul a routert manualisan atallitottuk egy masik csatornara es ugy mar mukodott. Tesomnak is volt hasonlo problemaja, de neki annyi szomszedja volt, hogy inkabb a 2.4GHz-es routeret lecserelte egy 5GHz-esre. Ha jol emlekszem, akkor az inssider nevu programmal neztem meg, hogy a kornyekemen ki milyen csatornat hasznal, de telefonra is van egy csomo Wifi Analyzer program.

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2016. szeptember 16., péntek 21:08

csabi* írta:akarok egy telót, sony buzi vagyok van most rá vagy 40k pízem szóval xperia z mennyire életképes a mai piacon? esetleg z1 de semmi komolyabb dologra nem használnám, hívások, fb, yt, messenger, madridom

Szia. Én pár hónapja vettem egy Z-t 50-ért, boltban, újat. Kb arra használom amit felsoroltál. A tempóval semmi baj nincs, én szeretem. Gyenge pont az akku, de nekem egy napot elmegy átlag 3-4 óra kijelzőidővel, folyamatos frissítéssel, állandó wifi + gps kapcsolattal.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. szeptember 16., péntek 21:06

Srácok, tudtok pro és kontrákat mondani iPaddel, illetve akár más táblagéppel kapcsolatban? Kinek van, ki mire használja, mennyire szereti stb.
Gondolkodtam rajta, hogy jó lenne, de nem tudom mennyire használnám ki, így ötleteket és tapasztalatokat várok. Köszi előre is.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 16., péntek 20:50

Közben már telefonon is meg-meg szakad. Gondolom a router lesz a ludas. Mondjuk már egy ideje tervezem.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. szeptember 16., péntek 15:59

Ha van rá lehetőséged akkor először nézd meg úgy, hogy kábeles net megy a laptopba.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 16., péntek 15:46

Egy nagyon komoly dologhoz szeretnek segítséget kérni. Már második napja van az, hogy a laptopom nem képes csatlakozni a wifire. Vagyis tud, de folyamatosan megszakad. Mindegy hogy a router wifijere, vagy a jelerosito wifijere csatlakozok. Erdekes módon telefonról meg tv-rol minden további nélkül mukodik minden.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. szeptember 15., csütörtök 20:01

akarok egy telót, sony buzi vagyok van most rá vagy 40k pízem szóval xperia z mennyire életképes a mai piacon? esetleg z1 de semmi komolyabb dologra nem használnám, hívások, fb, yt, messenger, madridom

hamesz írta:Egy android telefont(Beex M5) szeretnék rootolni. Valaki tud valami jó módszert, programot rá? Googlebe találtam mindenfélét, de nem tudom melyik lenne a jó meg biztonságos. Sose csináltam még.
nem tudom hol laksz, de amennyiben vidéki/falusi vagy akkor az első telefonbuzi megcsinálja egy sör egy fél kombóért
Kép

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. szeptember 15., csütörtök 19:19

Egy android telefont(Beex M5) szeretnék rootolni. Valaki tud valami jó módszert, programot rá? Googlebe találtam mindenfélét, de nem tudom melyik lenne a jó meg biztonságos. Sose csináltam még.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2016. szeptember 13., kedd 22:24

nmate írta:Chipset miatt inkabb a Xiaomit vennem. De ugyanugy jo valasztas.
http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-no ... 59862.html
Nemet raktarbol, jo deal.
nézegettem, de a garancia miatt hajlok a meizu felé, mmint, hogy eustockról jobb lenne. igaz a xiaomi csak 5kval drágább ott, de a magyar nyelv csak "főzött romban" van. windows phoneról váltanék, szóval az ilyen mókolásba eleinte nem biztos hogy bele mernék menni.

viszont ha így felmerült a tinydeal, rendelt már innen valaki és volt valami problémája, megoldódott könnyedén?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 13., kedd 21:34

Chipset miatt inkabb a Xiaomit vennem. De ugyanugy jo valasztas.
http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-no ... 59862.html
Nemet raktarbol, jo deal.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2016. szeptember 13., kedd 21:26

meizu m3 note-ról mi a véleményetek? nyúz valaki hasonló telefont? picit ódzkodok egyelőre tőle, de a xiaomi mellett ez még elég megbízhatónak tűnik.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Vissza: