Azt meg kicsit furcsálltam, hogy Carlo csak ennyit cserélt.
Jesét hiányoltam... mondjuk Özil helyett simán tolhatta volna az utolsó fél órát.
De amúgy jó meccs volt, és tetszett az, amit látok (1-2 dolgot ugye leszámítva). Jó lesz ez

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 8., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. augusztus 8., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 8., csütörtök 7:42
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:35
Azért az ne tévesszen meg senkit, hogy 20 percre jött be, és frissen le tudta futni a védőket.DM is megemberelte magát
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:35
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:32
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:29
Akkor jó....Cris7 írta:cristianonak adtak at egy MVP dijat, plusz ikernek a tornaert jaro kupat
HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:26
CR átvette gondolom az MVP díjat, Iker meg a Kupát, azt ennyi voltGéci írta:Amúgy nincs semmi ceremónia avgy ilyesmi? Csak mert már nem közvetit a stream
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:23
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:22
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:21
Igy van nekem csak Mou és Coentrao sutymorgása nem tetszett... Meg nem értem miért nem állt be Jeséferni írta:huh Morata itt a végén ezzel a megoldásával eléggé meglepetett, nem vártam volna tőle ilyet![]()
kár, hogy les volt, de ha az is volt nem sokkal....![]()
és Di Maria két lövése is szép volt![]()
jó lesz ez ,nagyon biztató volt
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:20
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 4., vasárnap 20:54
Az lehet, hogy most nem csinált semmit, ellenben az előző meccseken olyan labdákat osztott, amiről sokan csak álmodoznak.inkább nézd meg valahogy a meccset, mer semmit különöset nem csinált.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 4., vasárnap 20:41
inkább nézd meg valahogy a meccset, mer semmit különöset nem csinált. Ellenben Özil végig a legjobb emberünk volt, ő lett a man of the match is.sentry írta:Amúgy sajnos nem láttam a meccset, de egy hosszabb összefoglalót igen. Az alapján nekem Isco játéka ismát nagyon tetszett, és reménykedem benne, hogy ha Isco és Özil közül kell választania a mesternek, akkor inkább a spanyolt részesíti előnyben!
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:47
Megköszönném, ha belinkelnédde egy hosszabb összefoglalót igen
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. augusztus 4., vasárnap 16:53
Casillas akkor is védte volna ha a szögletzászlótól indul el védeni a lövést!!!négy!!4!!realistahuni írta:hát én ismét nem csalatkoztam, Diego Lopez hozta a formáját, a KÖTELEZŐ GÓL megvolt megint
én nagyon örülök, hogy Casillas visszatért és Ő A KEZDŐKAPUS... (remélem ez nyilvánvaló mindenkinek![]()
![]()
![]()
Azt is láttad remélem, hogy szent Iker továbbra is magabiztosan jön ki a beíveléseknél.
Ja meg a 10 méterről érkező helyezett lövést minden kapus fogta volna csak ez a béna lopez nem.
aggyukel.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 4., vasárnap 16:27
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem