Kobak nekicsattan a góré mellkasának...Realista24 írta: Cén lehetne példát statuálni meg Ramoson. Good luck
Problem solved.
De komolyan, ha valaki, akkor Zidane lehetne, aki példát statuálhat az egókirályoknál.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 6., vasárnap 14:00
Kobak nekicsattan a góré mellkasának...Realista24 írta: Cén lehetne példát statuálni meg Ramoson. Good luck
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. november 6., vasárnap 13:37
Ez kötelező adni,ez teljesen így van,nem úgy működik egy ilyen egókkal telerakott közösségben,nem mindegy mit mondasz,nem mindegy mikor mondod és hogyan,mindenre figyelni kell,még a széljárásra is,én megértem hogy nem akarja ellőni most az összes puskaporát,próbalja kicsit hagyni még a saját medrükben folyni a a dolgokat,persze nem kontroll nélkül,de tavaszra kell felpörgetni őket,ha most erővel rendezi őket lehet tavaszra szét esnek és akkor már nem lenne akkora hatása egy esetleges fejmosásnak,egyébként se az a tipus Zidane,hogy hetente kiengedje a sárkányt.Realista24 írta:Volt egy játékosok által ellazsált Varsó meccs, lement egy fos félidő, a Leganes ellen, amit kettő nullra húztunk be, de mókás volt olvasni, ahogy Zidane-t fikázzák páran.
Egy olyan csapatban, ahol reggelire megeszik Mourinhót (és a jelek szerint tönkre is tették), edzőket rúgatnak ki pár hónap alatt, mit vártok? Hogy a sok agyonfizetett selfigép majd felpörög az újonc ellen? Üvöltsön Zidane? És akkor mi lesz? Beülnek a millás bugattiba, aztán hazagurulnak egy #keepworking, #nevergiveup #greatwin képet feltolni és közben azt is elfelejtik, hogy játszottak-e aznap.
De nálatok a melóhelyen biztos úgy megy, hogy ha hibáztok, akkor megy a főnök és elküld a k.anyátokba, te pedig elfogadod és másnap mosolyogva mész be dolgozni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 6., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 6., vasárnap 13:36
Persze, de a team leadert nem büntetheted nyilvánosan, főleg, ha erősebb náladA kezdő összeállítása és a cserék is az ő keze munkája...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 6., vasárnap 13:34
A kezdő összeállítása és a cserék is az ő keze munkája...Realista24 írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 6., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 5., szerda 14:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 5., szerda 10:41
Elejétől fogva kérdéses volt,hogy szakmailag mennyire érett hozzánk....bl-t nyertünk,ez rendben is van,de tartósan szükséges sikert hozni,mert különben kicsinálják őt is.AS: Sok szurkoló elkezdett kételkedni abban, hogy valóban Zidane-e a megfelelő edző a csapat számára.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 5., szerda 10:04
AS: Sok szurkoló elkezdett kételkedni abban, hogy valóban Zidane-e a megfelelő edző a csapat számára.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 16., péntek 17:08
*felszopóRealista24 írta:Adom a se..nyalót![]()
A tavaszi klasszikuson amit hoztunk, azt el tudnám viselni két-három hetente.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 16., péntek 15:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 16., péntek 15:20
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. szeptember 16., péntek 15:14
Ellenszert arra a játékra, hogy esélyük sincs egy meccsen és bele vannak döngölve a földbe? Most ezt csak én nem értem? Én nem taktikáról vagy bármi hasonlóról beszélek, hanem egyszerű mezei nézőként akarom azt látni, hogy simán jobbak vagyunk az ellenfélnél, és alázás van. Nekem 8, hogy ez milyen taktikával sikerül.Arról mi a véleményed, ha azt mondom hogy az a típusú játék amit te elvársz a csapattól -és ezzel a szemléleteddel én is egyetértek- egyre kevésbé eredményes és az ellenfelek taktikailag vannak annyira képzettek hogy megtalálják az ellenszert erre a játékra?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 16., péntek 15:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 16., péntek 14:10
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. szeptember 16., péntek 13:45
Arról mi a véleményed, ha azt mondom hogy az a típusú játék amit te elvársz a csapattól -és ezzel a szemléleteddel én is egyetértek- egyre kevésbé eredményes és az ellenfelek taktikailag vannak annyira képzettek hogy megtalálják az ellenszert erre a játékra?CS0ki írta:Igazából én mérsékelten vagyok megelégedve a csapattal...Persze, még idény eleje van, de Zidane alatt inkább stabilak lettünk, mint jók. Nagyon nehéz megverni minket, a gyűjtött pontok és hasonlók rendben vannak, de összességében a mutatott játék, a a mérközések dominanciája hagy némi kívánnivalót maga után.
Én már nagyon szívesen nézném, hogy egy közepesen komoly csapatot beledöngölünk a földbe, hogy azt sem tudják hol vannak. Vannak jobb mecceink, pár kicsit meg is szúrunk, de mégsem éerzem azt, hogy úgy igazán szétkapnánk a csapatokat, az első pillanattól halvány esélyt sem adva az ellenfélnek. Lehet, hogy a játékosok egyéni képességét becsülöm túl, de azt gondolnám, hogy ebből a keretből erősebbnek tűnő csapatot ki lehetne hozni. Tavalyi félév oké, beugró edző, csak a eredmény, ami jött is. De az idei szezonban én már többet várnék játékban. Elég nekem a bajnoki cím is, de az legyen egyértelmű. A BL-ben kiesünk egy bayern ellen, benne van. De mondjuk egy tavalyi city-hez hasonló csapatot, idén ne 1-0-val ejtsük már ki. Meg ne azzal a játékkal.
Lehet, hogy a madridi közeg egyszerűen nem alkamas arra, hogy az egyéni képességek fölé nőjjünk a csapatmunka segítségével. Benne van, hogy ez egyszerűen nem lehetséges ilyen környezetben. Így nehéz megitélni ZZ-t, de azért remélem fejlődni fogunk még látványosan, és pár komolyabb meccsen tényleg odatesszük magunkat, és legyaluljuk mondjuk az atleticot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 16., péntek 13:43

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. szeptember 16., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 16., péntek 13:08
Ide böfögöm, hogy +1. Elmúlt években ezeket lazán elvesztettük.___Samy___ írta:Továbbra sem azt mondom, hogy jók voltunk, vagy hogy nem erdemlunk kritikát. Szarok voltunk, nem érdemeltünk győzelmét, ez tény. De azt meg lehet említeni pozitívumként, plane az elmúlt évekhez képest, hogy a csapat nem adta fel az utolsó percig.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 16., péntek 13:01
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem