Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát komolyan mondom, hogy ezen az emberen gondolkozom kell hogy fiú vagy lány...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerinted a 14 éves, ide előszeretettel beirogató, KATALÁN delikvensek nem nyelik be ezeket?
Butítják az embereket, építik a twitter hadsereget.

Nem illik.
de hogy a k..a..ba nem érzi azt, hogy nincs olyan fsz a világon aki ezt elhiszi és így csak bohócot csinál magából. hát de tényleg már komolyan. persze, ha létezik olyan ember, aki ezt elhiszi, akkor sztornó az egész, viszont akkor annak az embernek is sztornó úgy minden azthiszem.Veidt írta:Barca alelnöke: "Neymar leigazolása 19.3 millio euroba kerult a Barcanak"![]()
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Barca alelnöke: "Neymar leigazolása 19.3 millio euroba kerult a Barcanak"

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem a katalán sport és az nso szerkesztői rokonok. Képesek voltak egy egész cikket szentelni CR alsógatyás képének
bytheway, szerintük Isco megy a télen.

bytheway, szerintük Isco megy a télen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én úgy tudom a hatost nem btbre mondják, hanem a mélyebben játszó középpályásokra, mint Busquets. Vagy például 4-2-3-1-ben a középpályás párosra.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nyilván alakulnak a posztok, rádásul a játszott rendszertöl is függ, hogy egy adott játékosnak mi a szerepe, és, hogy milyen típusú játékosok kellenek.
a régi berögzödéseket meg nehéz kiverni:
nézz már rá hátadra, 6-os van ráírva, nem 10-es te csak ne irányítgass- vasárnapi focin még mindig ezek mennek ha valaki túlvállalja magát. De aztán lehet, hogy ez csak nálunk alakult így ki, más országban nem .
a régi berögzödéseket meg nehéz kiverni:
nézz már rá hátadra, 6-os van ráírva, nem 10-es te csak ne irányítgass- vasárnapi focin még mindig ezek mennek ha valaki túlvállalja magát. De aztán lehet, hogy ez csak nálunk alakult így ki, más országban nem .
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Azzal mondjuk soha nem értettem egyet, hogy eltunik egy poszt. Megmarad csak atalakul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A hatos poszt box-to-box középpályást jelent a mai értelemben, eredetileg carilleros néven terjedt el a latin nyelvterületekről. Általában nem szokták megkülönböztetni hogy védekező vagy támadó szellemben játszó játékosokat értenek ezalatt, persze ez minden országban eltér (én legjobban az olasz felosztást szeretem) és igazából nincs is túl sok értelme beskatulyázni a játékosokat. Játékot tekintve képesek a szervezésre, de nem ez az elsődleges feladatuk. Ilyen játékos volt Gerrad, Ballack, Essien, Frings, Davids, Seedorf, Scholes, Lampard stb. Mai játékosok közül jó példa rá Vidal vagy Pogba, bár nagyon igaz az amit RMCF mindig emlit, hogy sorra tunnek el a posztok a modern(ebb) fociban. Lassan már minden középpályás belesik ebbe a kategóriába, mert a regista és a trequartista játékosok szép lassan eltűnnek a topfoci szintjéről, és csak védekezni és támadni egyaránt magas szinten tudó focistáknak lesz helye.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
https://en.wikipedia.org/wiki/Squad_num ... _football)
Ezt olvasva a 6-os pozíció mindig is védő vagy védekező középpályás volt, attól függetlenül, hogy Xavi vagy Iniesta (ő a válogatottban) 6-os mezszámmal játszik.
Ezt olvasva a 6-os pozíció mindig is védő vagy védekező középpályás volt, attól függetlenül, hogy Xavi vagy Iniesta (ő a válogatottban) 6-os mezszámmal játszik.
- babaking
úgy viszont már majdnem egyet is értenék vele... csak van ez a Modric gyerekziro4vr írta:Szerintem a Xavér szerepkört értette hatoson.

de ezen ne vesszünk össze, kinek a pap ...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A Xavi/Modric/Verratti vonalra gondot.babaking írta: Lehet, hogy Lucho mást - mondjuk a sima kkp-t vagy tkp-t - érti ez alatt, vagy a ti játékrendszeretekben más szerepe van a hatosnak, ez esetben visszavonom a dolgot, csak nekem rögtön az a kép ugrott be, hogy Messi Makelele módra próbál ütközni, ami még objektíven nézve sem erössége.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- babaking
Jogos - kérdés ugye ki mit ért "6os" alatt. Ez országonként eltérhet. Az angol irodalomban általában a Casemiro, Khedira típúsú játékosora mondták. Illetve akit a leggyakrabban emlegetnek az Makelele.MesQueUnClub írta:1954-ig hátulról előre fele osztották ki a mez számokat, 54-Ben vezette be a FIFA a kötelező szamozast a VB-n is. Az olaszok például csapat részeként névsorban szamoztak. Tehát ha 54-ig nézzük akkor akar lehet jogos az elmélet, feltéve, hogy volt klasszikus vkp.babaking írta:Lucho szerint Messi a 6-os posztján is a világ legjobbja![]()
![]()
lehet én tudom rosszul, de a 6-os az nem a klasszikus vkp?
Lehet, hogy Lucho mást - mondjuk a sima kkp-t vagy tkp-t - érti ez alatt, vagy a ti játékrendszeretekben más szerepe van a hatosnak, ez esetben visszavonom a dolgot, csak nekem rögtön az a kép ugrott be, hogy Messi Makelele módra próbál ütközni, ami még objektíven nézve sem erössége.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
1954-ig hátulról előre fele osztották ki a mez számokat, 54-Ben vezette be a FIFA a kötelező szamozast a VB-n is. Az olaszok például csapat részeként névsorban szamoztak. Tehát ha 54-ig nézzük akkor akar lehet jogos az elmélet, feltéve, hogy volt klasszikus vkp.babaking írta:Lucho szerint Messi a 6-os posztján is a világ legjobbja![]()
![]()
lehet én tudom rosszul, de a 6-os az nem a klasszikus vkp?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
Az Alaves meccs után LE nem fogja a hármast rotálni, tavaszra kiégnek, miénk a bl meg a bajnokság. Le van ez már osztva, calma.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Felőlem lőhetnek hetet minden csoportmeccsen, ha a bajnokikon felsülnek.
A többi öt meccsen is kiegyezek egy ilyen kombinációval, hogy hétvégi bukta, hétközi győzelem.
A többi öt meccsen is kiegyezek egy ilyen kombinációval, hogy hétvégi bukta, hétközi győzelem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
A bulémiás lányok posztján is a legjobb, olyan hányásokat ritkán látni. Amúgy Neymarral jól járt, a brazil odateszi neki a lasztit, mint a csúcs Iniesta, aztán gomezelhet.
Nem illik.