James Rodríguez - 16
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: James Rodríguez - 10
Nem vagyok öreg, de ezek a mai fiatalok akik James miatt szidják Zidanet kiborítanak. Ők utálják mert mellőzi azt a játékost aki semmit se bizonyított.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Itália jó hely.
Ideje lekoccolni.

Ideje lekoccolni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Az érv, hogy engem már a Juve-ban sem nyűgözött le?ziro4vr írta:Ítéljétek már meg 3 mus meccsből. Ja meg a haja is szar, ez már így kellően átfogó elemzés.
Aztán elment a fodrászhoz.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ez volt a végső érv, meggyőztél.Kérdeztem haveromat, hogy milyen eddig Pogba a MU-ba (Mu drukker), csak annyit mondott: hát eddig elég ergya.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ítéljétek már meg 3 mus meccsből. Ja meg a haja is szar, ez már így kellően átfogó elemzés.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Bárki csak Pogba ne jöjjön.numberone1 írta:Kantet pl hozhattuk volna James eladasatol fuggetlenul is. Pogbat meg James aranak bevonasaval...mondjuk Pogbinho nem igazan Case posztja(de jatszott ott is eleg sokat).

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem is irtam azt. Csak arra reagaltam, h jo lesz meg James a szezonban...mas jobb lehetett volna helyette.Realista24 írta:Egyik igazolás sem azon múlott hogy mennyi pénzünk van.numberone1 írta:Kantet pl hozhattuk volna James eladasatol fuggetlenul is. Pogbat meg James aranak bevonasaval...mondjuk Pogbinho nem igazan Case posztja(de jatszott ott is eleg sokat).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyik igazolás sem azon múlott hogy mennyi pénzünk van.numberone1 írta:Kantet pl hozhattuk volna James eladasatol fuggetlenul is. Pogbat meg James aranak bevonasaval...mondjuk Pogbinho nem igazan Case posztja(de jatszott ott is eleg sokat).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pogbinho az életében nem játszott ilyen vizhordo szerepben, most meg egy szar unitedbol nem tud kitűnni.numberone1 írta:Kantet pl hozhattuk volna James eladasatol fuggetlenul is. Pogbat meg James aranak bevonasaval...mondjuk Pogbinho nem igazan Case posztja(de jatszott ott is eleg sokat).
Kante jöhetett volna, nagyon megy a Chelseaben is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Kantet pl hozhattuk volna James eladasatol fuggetlenul is. Pogbat meg James aranak bevonasaval...mondjuk Pogbinho nem igazan Case posztja(de jatszott ott is eleg sokat).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kit?numberone1 írta:Most, h nem igazoltunk senkit ja...de mehetett volna isten hirevel...amennyit kinaltak erte vehettunk volna egy jobb embert Casemiro poziciojaba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
Most, h nem igazoltunk senkit ja...de mehetett volna isten hirevel...amennyit kinaltak erte vehettunk volna egy jobb embert Casemiro poziciojaba.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
lesznek meg itt serulesek es nagyon jol fog jonni isco meg james

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
James Rodriguez has directly contributed to 54 goals in his 82 matches with Real Madrid [25 goals and 29 assists].
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Mindenesetre az látszott, hogy az ilyen helyzetekben még aranyat fog érni a srác. Amikor szorul a hurok, és a jól fejelő játékosaink miatt már csak ívelgetjük be a labdát középre... azokat ő nagyon érzi, és ésszel is adja be.
Felállunk így:
Navas
Pepe-Ramos-Varane
James-Modric-Kroos-Isco
Bale-Benzema-CR
oszt cső.
Navas
Pepe-Ramos-Varane
James-Modric-Kroos-Isco
Bale-Benzema-CR
oszt cső.

K
K
- ziro4vr
Én kezdésnek megelégednék annyival, hogy Ronaldot is lehessen rotálni, Asensionak máris több lehetőség jutna. Kováccsal nem szabad többet várni, idén rendesen lehetőséget kell neki adni, több ember helyén is, ha bizonyít oké, ha nem akkor viszlát. James meg Isco közül meg az egyik Kroost helyettesítheti majd, de ahhoz nem ártana felállást váltani. Wide midfielderként el tudom képzelni őket egy 442 szélén.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Asensio. Ahogy írtad te is, egyelőre kevés azért mindkettő. Nem reménytelenek, mert közel sem annyira gyengék és használhatatlanok, mint sokaknál be vannak állítva. Csak a padról meg a lelátóról nem tudom mi lesz velük...ziro4vr írta:Nem érzem túlzásnak, azért írtam mert így gondolom. De itt sokaknak Isco a kedvenck, másnak James, szerintem nem érdemes sokadszorra is elbeszélni egymás mellett. Mondjuk mediátor leszek szívesen, mert nekem midnegy, épp amelyik többet tud segíteni.
De a hírek bíztatóak. Mounál és Ancelottinál nem jött ennyi hír, hogy a köv meccsen már x meg y fog kezdeni. Itt meg még le sem megy 1-1 meccs, de már jön a hír, hogy köv meccsen rotálás lesz. Szóval elvileg Zidane-on nem múlik semmi, tényleg bízik a keretben.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
Nem érzem túlzásnak, azért írtam mert így gondolom. De itt sokaknak Isco a kedvenck, másnak James, szerintem nem érdemes sokadszorra is elbeszélni egymás mellett. Mondjuk mediátor leszek szívesen, mert nekem midnegy, épp amelyik többet tud segíteni.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez hatalmas túlzás, gondolom te is érzed.ziro4vr írta: pörögjön hármat a félpályánál, meg letoljon egy szép szólót, aminek a végén belevezeti az 5. emberbe..

Amúgy ez már nagy volt Jamestől. Nem csak a gólpassza miatt (bár az úgy oda volt rajzolva, ahogy kell) de játékban volt, szépen tett vette, szép keresztlabdái voltak. Pl a beívelése Carvajalnak. Imádom, ha valaki gondolkodik a passz előtt és inkább 2. hullámba adja.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero