James Rodríguez - 16

Archívum

Ki tartanál a csapatnál?

A szavazás 2017. május 28., vasárnap 8:17-kor befejeződött.

Bale-t
40
44%
Jamest
50
56%

Szavazatok száma: 90

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: James Rodríguez - 10

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. november 25., péntek 18:17

Nem vagyok öreg, de ezek a mai fiatalok akik James miatt szidják Zidanet kiborítanak. Ők utálják mert mellőzi azt a játékost aki semmit se bizonyított.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 22., kedd 22:21

Itália jó hely. :smile:
Ideje lekoccolni.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 16., péntek 20:23

ziro4vr írta:Ítéljétek már meg 3 mus meccsből. Ja meg a haja is szar, ez már így kellően átfogó elemzés. :lol:
Az érv, hogy engem már a Juve-ban sem nyűgözött le?

Aztán elment a fodrászhoz.

:mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 16., péntek 20:15

Kérdeztem haveromat, hogy milyen eddig Pogba a MU-ba (Mu drukker), csak annyit mondott: hát eddig elég ergya.
Ez volt a végső érv, meggyőztél. :salute: Nade most komolyan, szeptember 16 van.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 16., péntek 18:48

Ítéljétek már meg 3 mus meccsből. Ja meg a haja is szar, ez már így kellően átfogó elemzés. :lol:
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 16., péntek 18:17

numberone1 írta:Kantet pl hozhattuk volna James eladasatol fuggetlenul is. Pogbat meg James aranak bevonasaval...mondjuk Pogbinho nem igazan Case posztja(de jatszott ott is eleg sokat).
Bárki csak Pogba ne jöjjön. :lol: Főleg ne 20 millás fizuval (most mondtam valamennyit). Mit tett ő le az asztalra? Kérdeztem haveromat, hogy milyen eddig Pogba a MU-ba (Mu drukker), csak annyit mondott: hát eddig elég ergya.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 16., péntek 17:43

Realista24 írta:
numberone1 írta:Kantet pl hozhattuk volna James eladasatol fuggetlenul is. Pogbat meg James aranak bevonasaval...mondjuk Pogbinho nem igazan Case posztja(de jatszott ott is eleg sokat).
Egyik igazolás sem azon múlott hogy mennyi pénzünk van.
Nem is irtam azt. Csak arra reagaltam, h jo lesz meg James a szezonban...mas jobb lehetett volna helyette.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 16., péntek 17:26

Egyik igazolás sem azon múlott hogy mennyi pénzünk van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 16., péntek 17:18

Pogbinho az életében nem játszott ilyen vizhordo szerepben, most meg egy szar unitedbol nem tud kitűnni.
Kante jöhetett volna, nagyon megy a Chelseaben is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 16., péntek 17:15

Kantet pl hozhattuk volna James eladasatol fuggetlenul is. Pogbat meg James aranak bevonasaval...mondjuk Pogbinho nem igazan Case posztja(de jatszott ott is eleg sokat).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 16., péntek 16:51

numberone1 írta:Most, h nem igazoltunk senkit ja...de mehetett volna isten hirevel...amennyit kinaltak erte vehettunk volna egy jobb embert Casemiro poziciojaba.
Kit?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 16., péntek 16:44

Most, h nem igazoltunk senkit ja...de mehetett volna isten hirevel...amennyit kinaltak erte vehettunk volna egy jobb embert Casemiro poziciojaba.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2016. szeptember 16., péntek 16:22

lesznek meg itt serulesek es nagyon jol fog jonni isco meg james :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 15., csütörtök 19:55

James Rodriguez has directly contributed to 54 goals in his 82 matches with Real Madrid [25 goals and 29 assists].
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2016. szeptember 15., csütörtök 17:05

Mindenesetre az látszott, hogy az ilyen helyzetekben még aranyat fog érni a srác. Amikor szorul a hurok, és a jól fejelő játékosaink miatt már csak ívelgetjük be a labdát középre... azokat ő nagyon érzi, és ésszel is adja be.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 15., csütörtök 12:15

Felállunk így:

Navas
Pepe-Ramos-Varane
James-Modric-Kroos-Isco
Bale-Benzema-CR

oszt cső.

:mrgreen:
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 15., csütörtök 12:07

Én kezdésnek megelégednék annyival, hogy Ronaldot is lehessen rotálni, Asensionak máris több lehetőség jutna. Kováccsal nem szabad többet várni, idén rendesen lehetőséget kell neki adni, több ember helyén is, ha bizonyít oké, ha nem akkor viszlát. James meg Isco közül meg az egyik Kroost helyettesítheti majd, de ahhoz nem ártana felállást váltani. Wide midfielderként el tudom képzelni őket egy 442 szélén.
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. szeptember 15., csütörtök 11:58

ziro4vr írta:Nem érzem túlzásnak, azért írtam mert így gondolom. De itt sokaknak Isco a kedvenck, másnak James, szerintem nem érdemes sokadszorra is elbeszélni egymás mellett. Mondjuk mediátor leszek szívesen, mert nekem midnegy, épp amelyik többet tud segíteni.
Asensio. Ahogy írtad te is, egyelőre kevés azért mindkettő. Nem reménytelenek, mert közel sem annyira gyengék és használhatatlanok, mint sokaknál be vannak állítva. Csak a padról meg a lelátóról nem tudom mi lesz velük...

De a hírek bíztatóak. Mounál és Ancelottinál nem jött ennyi hír, hogy a köv meccsen már x meg y fog kezdeni. Itt meg még le sem megy 1-1 meccs, de már jön a hír, hogy köv meccsen rotálás lesz. Szóval elvileg Zidane-on nem múlik semmi, tényleg bízik a keretben.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 15., csütörtök 11:52

Nem érzem túlzásnak, azért írtam mert így gondolom. De itt sokaknak Isco a kedvenck, másnak James, szerintem nem érdemes sokadszorra is elbeszélni egymás mellett. Mondjuk mediátor leszek szívesen, mert nekem midnegy, épp amelyik többet tud segíteni.
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. szeptember 15., csütörtök 11:46

ziro4vr írta: pörögjön hármat a félpályánál, meg letoljon egy szép szólót, aminek a végén belevezeti az 5. emberbe..
Ez hatalmas túlzás, gondolom te is érzed. :) Tény, hogy nincs élete formájában, de ne általánosítsunk már ennyire, hogy MINDIG ez van. Mert még így is, hogy nincs formában is jöttek azért szép ütem és kulcspasszok tőle, meg védelem megbontások. Tegnap is írtad a meccs után, hogy ezt Iscoval nem nyertük volna meg, ha ő jön James helyett. Pedig pont, hogy ő is lehetett volna nyerő ember az 1vs1-ejivel.

Amúgy ez már nagy volt Jamestől. Nem csak a gólpassza miatt (bár az úgy oda volt rajzolva, ahogy kell) de játékban volt, szépen tett vette, szép keresztlabdái voltak. Pl a beívelése Carvajalnak. Imádom, ha valaki gondolkodik a passz előtt és inkább 2. hullámba adja.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: