Először is felüdülés az M4-et nézni a sporttv után, Buzsáky öhh akarom mondani Hegedű Henrik miatt.

De tényleg, végre egy szakmai arc, Buzsáky így különösen nevetséges mellette. Nélküle is az lenne persze.
Ez a Zidane-féle Real mentalitását nézve igazi nyertes típust képvisel. Ezért Real a Real és ez az ami hiányzik egy Arsenalból, (eddig) Cityből, PSG-ből stb. Én elég pesszimista vagyok, de őszintén hittem a 85. percben is hogy meg lehet nyerni a meccset. Ezt így Mourinho vagy Ancelotti alatt sem éreztem, pedig önbizalom akkor már volt.
A visszatérő játékosok nem az igaziak. Benzema borzasztó volt, CR is kevés önmagához képest, Bale még csak-csak villant az elején, de ő is elfogyott. Kellett az a 3 csereember, hogy felrázza a csapatot. Az világos, hogy ennek a Realnak a pad igazi ütőkártya lehet. Lucas kifejezetten nagyot játszott, de James és Morata is nagyot küzdöttek, már a gól előtt megtették amit lehetett.
Zidane taktikailag nem tudom mennyire érett, ezt egy nálam a témához jobban értő kielemezhetné, de elég aggasztó volt ez a mai meccs. A BBC alig kapott segítséget, Kroos, Modric igen kevés volt ma. Casemiro pustított ahogy szokott, de számomra érthetetlen volt, hogy miért hagyta fenn Zidane végig, amikor gyakorlatilag akasztotta a támadásokat. Kontra esetén meg kb. majdnem mindegy, hogy ő vagy Kroos nézi a támadók hátát.
Remélem nem az lesz a következtetés, hogy így is lehet nyerni, hanem hogy nem kéne oroszrulettezni. Képtelenség ezt így hosszú távon sikeresen csinálni, vissza fog ütni, amit egyébként valahol meg is érdemelnénk...