Bajnokok Ligája
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Bajnokok Ligája
Szerintem Pistinak van itt inkább igaza most. Müller egyszerű mint a bot, de nem feltétlenül mondanám őt beképzeltnek. Pedig én ki nem állhatom a személyiségét.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gyakorlatilag az egész EB-t végigpofázta. Csak abból kijönne egy egész estés film. És most nem túlzok.Pisti írta: nem pofázik feleslegesen, nem szövegel az ellenfélnek.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
rashidm írta:Atkinson meg Clattenburg nem való játékvezetőnek.babaking írta:Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV
pedig elég magasan vannak ennek ellenére jegyezve. És mégis ök fújkálnak be olyan faltokat amikre simán rámondjuk, hogy bezzeg az angoloknál ez semmi.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Én konkrétan a Bayern keretére gondoltam.ziro4vr írta:Kihhich jó lesz, azért ez a Roberto felszopás kicsit erős volt most.Az eb-n játszott először ott. Kb az a 4. posztja ahol kipróbálták, majd beleszokik. Bellerin nagyon gyors, de az copatja, aki akarja.
Kerlon te meg leírtad ugyanazt amit én, gg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nekem abszolút nem tűnik annak a testmozgásaiból. Ha felrúgják, felkel és megy tovább, nem pofázik feleslegesen, nem szövegel az ellenfélnek. Szerintem ő egy egyszerű német parasztgyerek, aki épp a megalkuvást nem tűrő munkájának köszönheti azt, hogy azzal a minimális tehetséggel amit kapott az istentél eljutott oda, hogy a német válogatott és a Bayern alapemberének számít.rashidm írta:Még nem jöttem rá, hogy bayern-es vagy vagy csak vak. Miért szerinted nem beképzelt, lenéző, stb? Hasonlítsd össze Lahm-mal vagy Kroos-szal. Ég és föld.Pisti írta:"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"
Abszolút meggyőztél!![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Atkinson meg Clattenburg nem való játékvezetőnek.babaking írta:Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
Még nem jöttem rá, hogy bayern-es vagy vagy csak vak. Miért szerinted nem beképzelt, lenéző, stb? Hasonlítsd össze Lahm-mal vagy Kroos-szal. Ég és föld.Pisti írta:"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha szeretnél 10 kommentnél többet a fórumon, akkor dobd a kukába a stílusod és vegyél elő újat a fiókból.Pisti írta:"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"
Abszolút meggyőztél!
Abszolút meggyőztél!

-
Aki ezt nem látja azPisti írta:Ez miben nyilvánul meg Müllernél?ziro4vr írta:Első félidőben két olyan kulcspasszt is elrontott, amit egy Modric vagy Kroos simán lábra tesz. Helyezkedése nagyon jó, a labdás mozgása is, viszont a passzjátéka és a csapatrész összefogása nem az igazi. Itt most a koordinálásra, tempó diktálásra gondolok pl. És sokszor fegyelmezetlen.
Amúgy néztem összefoglalókat, Neymar elég korrekt meccset hozott le, és továbbra is Mueller a világ legirritálóbb embere. Tipikus beképzelt német szararc, az egy helyben tipródós, ordítós, mutogatós gólöröme veri nálam még Costát is. A másik kedvencem Neuer, mikor peckesen veszi ki a labdát a hálóból egy bekapott gól után, minél gyorsabban, mintha meg sem történt volna. De ő legalább jogosan ilyen, mert top a posztján.
1. Bayern szurkoló
2. vak. már bocs.
Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél), a nyilatkozatait megemlítenem. Vagy ott van az amikor Dante-t fél vagy 1 év után is szívatta a 7-1 miatt. És ahogy emlékszem nem egy kis vicc volt, sokkal inkább beszólás.
Ez miben nyilvánul meg Müllernél?ziro4vr írta:Első félidőben két olyan kulcspasszt is elrontott, amit egy Modric vagy Kroos simán lábra tesz. Helyezkedése nagyon jó, a labdás mozgása is, viszont a passzjátéka és a csapatrész összefogása nem az igazi. Itt most a koordinálásra, tempó diktálásra gondolok pl. És sokszor fegyelmezetlen.
Amúgy néztem összefoglalókat, Neymar elég korrekt meccset hozott le, és továbbra is Mueller a világ legirritálóbb embere. Tipikus beképzelt német szararc, az egy helyben tipródós, ordítós, mutogatós gólöröme veri nálam még Costát is. A másik kedvencem Neuer, mikor peckesen veszi ki a labdát a hálóból egy bekapott gól után, minél gyorsabban, mintha meg sem történt volna. De ő legalább jogosan ilyen, mert top a posztján.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ok, ez nem volt tiszta vele kapcsolatban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Na mondjuk tényleg SR az akit Lucho bárhova bemer rakni, tavaly valamit 7 különböző poszton is volt. Egyébként ha a jövő spanyol válogatottját nézzük, akkor én Danival egyszerre játszatnám őket.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kozeppalyan en Busi helyettesekent szeretem a legjobban, de amugy btb feleseget is szokott jatszani Lucho alatt - valogatottban is azt jatszott. Ez a ketto felvaltva, de a lenyeg, hogy a palya kozepen szokott jatszani, amikor feljebb van tolva egy sorral.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Multkor volt egy vitank. Csak kivancsi vagyok, mert nem lattam a spanyolok legutobbi valogatott meccset, szoval nem tudom, h SR melyik posztra lett feltolva a kp-n. A vita arrol szolt,h Carvajal v SR jobb a valogatottnak.palesz77 írta:
SR szerintem sokkal jobban passzol oda, az ő játékában középpályásként is fontos szerepe van a felfutásoknak, jól cipeli a lasztit, elég gyors is vele, mellé tapad hozzá. Kimmich nem ez a típus, legutóbb a válogatottban láttam fél órát jobbhátvédként, akkor is a kiugratásai miatt mondanám jónak - azt meg a középpályán talán még jobban is tudná -, de amúgy elég idegenként hatott, volt is pár labdavesztése a körülményessége miatt.
Nem lattam SR-t kp-n jatszani, milyen poszton jatszott ott? Abban megegyezhetunk, h Carvajal jobb jobbhatvedkent. Egy 3-5-2 -s valtasnal, hova kerul SR? Ha szelre akkor nincs igazad, mert ott Carvajal is ugyanugy jo lenne, mint 4-4-2-ben jobbhatvedkent. Annyit tud elore jatekban Dani, h feljebb lehessen tolni 3-5-2-ben. Ha a kozeppalya kozepen is tud jatszani SR akkor ok...mondjuk ott meg egyszer sem lattam jatszni.
Errol egyebkent a 2000-2001-s szezon jut eszmbe, ahol 3-5-2 es 5-3-2 jatszottunk RC es Salgado feljebb lett tolva...de sokat nem valtozott a jatekokuk, mondanom sem kell BL-t hozott az taktika.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kihhich jó lesz, azért ez a Roberto felszopás kicsit erős volt most.
Az eb-n játszott először ott. Kb az a 4. posztja ahol kipróbálták, majd beleszokik. Bellerin nagyon gyors, de az copatja, aki akarja.

Nem illik.
Bellerin? Hát elég sokszor fikázzák még az Arsenalok is, hogy kb. csak gyors. Védekezésben elég tré, tavalyi kedvencem mikor Coutinho megforgatta, aztán fogalma sem volt róla, hogy hol van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Csak szerintem ő nem lesz akkora klasszis jobbhátvédként. Nem sokszor láttam ott játszani, de nekem akkor sose tetszett annyira, mint a középpályán, vagy kh-ként. A München helyében én nem ott erőltetném, egyelőre Carlo se úgy tűnik, hogy ezt próbálná. Can jut eszembe róla, nem vészes ott se - bár a török rosszabb valamivel szélen -, de a középpályán az igazi.Kerlon írta:Szerintem meg kínálat függő. Mostani helyzetben olyan, mint Alaba esete, hogy jobban fog kelleni neki majd a jobbhátvédként.
SR szerintem sokkal jobban passzol oda, az ő játékában középpályásként is fontos szerepe van a felfutásoknak, jól cipeli a lasztit, elég gyors is vele, mellé tapad hozzá. Kimmich nem ez a típus, legutóbb a válogatottban láttam fél órát jobbhátvédként, akkor is a kiugratásai miatt mondanám jónak - azt meg a középpályán talán még jobban is tudná -, de amúgy elég idegenként hatott, volt is pár labdavesztése a körülményessége miatt.MesQueUnClub írta:Igen szerintem is jobban járnak ott vele, mert van esze is a játékhoz es a jelenlegi piacon jobb bekkek hat inkább hagyjuk. Nem véletlen, hogy SR is odakerült
Tehetség meg van a piacon jobbhátvédből is, csak jobban szét kell nézni. A München játékába illene pl Hysaj is, aki nyilván nem egy kész játékos, de elég biztató amit általában a Napoliban nyújt, vagy Cancelo gyerek pl. Meg biztos van még pár név, csak ugye ki kell kukázni őket, nem a hype után menni, lásd Bellerín.
Nem láttam a meccset, szóval elhiszem, hogy nem volt jó, de az összefoglaló alapján ezt azért nem értem megmondom őszintén.. Az első gól előtt is ő ugratta ki Auriert, és a második félidőben volt egy jó kis mélységi lasztija Di Mariának. Meg még egy ilyen lasztija volt Maria elé, de az tényleg nem volt nagy durranás. De azért nekem nem ez az alibi, főleg nem a Di Mariának odatett labda.Tádám írta:Nem volt rossz megmozdulása = alibi. Nekem egy az egyben Illarra ugrott be róla. Semmi kockázat, semmi hosszú labda, csak a biztos.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igen szerintem is jobban járnak ott vele, mert van esze is a játékhoz es a jelenlegi piacon jobb bekkek hat inkább hagyjuk. Nem véletlen, hogy SR is odakerült, 50-60 Milla egy bellerin ami lássuk be vicc kategória.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦