Sony-val már volt balhém, mint írtam is.
Telefon beszart -> szerviz, leadom a karcmentes mobilt -> kiderül, hogy "semmi baja" és visszakapok egy karcosat

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. szeptember 13., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. szeptember 13., kedd 16:09
Az átvételi elismervényre rá kell írniuk minden egyes sérülést, karcolást, stb., amit te aztán alárísz. Ami ezen nem szerepel, az a szerviz sara. Persze ezt ők nem fogják elismerni, de ez így működik.KAG írta:Illetve azt se bánnám, ha nem egy karcos szart kapnék vissza kézhez, s mehetne a vita hetekig, hogy a készüléket nem ilyen állapotban adtam le.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. szeptember 13., kedd 15:47
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. szeptember 12., hétfő 21:36
bekaptam egyszer egy vírust, ami miatt ilyeneket produkált a billentyűzetem. Pl valamelyik gombra új lapot nyitott meg a böngészőben, meg programokat nyitott meg stb...és nem mindig produkálta!fiore írta:Srácok volt már valakínek hasonló problémája?
HozzászólásSzerző: Juhy » 2016. szeptember 12., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. szeptember 12., hétfő 21:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. szeptember 12., hétfő 19:41
Mi masfel eve vettunk egy Samsung 32H5500 smart tv-t (80 cm, full hd). Meg vagyok vele elegedve, a kep gyonyoru. A Smart TV reszebol szinte csak a YouTube-ot szoktuk rendszeresen hasznalni. Taviranyitoval kicsit nehezkes a kereses, de ahogy osszekapcsolod telefonnal vagy laptoppal, minden problema megoldodik. 2-3 alkalommal hasznaltam az HBO GO-t is, a tobbi applikaciot viszont nem ismerem.Kerlon írta:Samsung full hd tvkről véleményetek? Esetleg SMART TV-ről? Mennyire okosak ezek és milyen a menü kezelésük? Okos TV-kről bármelyikről írhattok, de leginkább a Samsung érdekelne, ha valakinek van. Előre is kössz.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. szeptember 12., hétfő 19:25
A samsung jó, szerintem, de a helyedben inkább utólag okosítanám (bármelyik tvt) set top box vagy hasonlóval.Kerlon írta:Samsung full hd tvkről véleményetek? Esetleg SMART TV-ről? Mennyire okosak ezek és milyen a menü kezelésük? Okos TV-kről bármelyikről írhattok, de leginkább a Samsung érdekelne, ha valakinek van. Előre is kössz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 12., hétfő 19:05
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. szeptember 12., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. szeptember 10., szombat 19:10
Tudom.Marci77 írta:Note7? Bevonta a Samsung,mivel több emberé is felrobbant..Pontosabban az akksija.Kercsó írta: Én csukott szemmel lecserélném egy Nore7re.
Neked is azt ajánlom inkább, mert az új cerkás az S7 edge feljavított verziója lett.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 9., péntek 19:56
Olyan magas minőséget tartalmaznak, hogy az adatforgalom automatikusan megnő.pheco írta: De valamiért nekem Ziro kommentjeitől wifin is laggol az oldal
Attól függ, ha pl akarna órán jegyzetelni, egy notebook jól jöhet. Már feltételezve, hogy vannak értelmiségi ismerőseid.mocsok írta:Hali. Kene egy kis segitseg.
Ismerosomnek szeretne venni egy tabot. Leginkabb tanulasra hasznalna, esetleg film. Tehat valami jobb kijelzos kene hogy ne folyjon ki a szeme egy-ket ora olvasas utan.
Tehat ami fontos: tarhely, kijelzo, aksi.
En egyebkent sose ertettem a tabdolgot. Most is probalom rabeszelni hogy inkabb vegyen egy laptopot, szoval jo ar-ertek aranyban johetne laptop is ha valaki raer.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 9., péntek 19:39
Meg valamikor tavaly ilyenkor. Geprol csinaltam, nem igazan emlekszek hogyan, de neten kerestem hozza segitseget.rashidm írta:Valaki csinált már resetet Win 8.1 phone-ra Win 10-ről? Felkúr hogy ennyire szar a 10. Inkább visszarakom a 8.1-t, azzal nem volt semmi bajom. Ha azzal is gondok lesznek már, akkor soha többet WP.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 9., péntek 17:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. szeptember 9., péntek 13:23
De valamiért nekem Ziro kommentjeitől wifin is laggol az oldalsebydani írta:+mocsok írta:Meg jo hogy a madridom belassult nettel is popecul mukodik.
Ezt már írtam Gergőnek is, konkrétan ha a netem is lassítva van és nincs is térerő, rendesen be sem tölt semmit a Safari kivéve a madridomot. Nagy pacsi érte
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. szeptember 9., péntek 12:20
+mocsok írta:Meg jo hogy a madridom belassult nettel is popecul mukodik.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. szeptember 9., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 9., péntek 10:37
én azért küldtem néhány keresetlen smst nekik, mikor jött 2 mp belüle a 80-100%os smsRealista24 írta:Persze, követhetem, de amúgy pont leszarom már. Ilyeneken nem tudok idegeskedni. Globális szinten óriási kasza nekik persze és felháborító, nekem pár száz forint, ha éppen úgy gondolom, hogy kell még adat. Az igazamat bizonygatni meg olyan erőfeszítés lenne, amit nem ér meg nekem.nmate írta:Telekom honlapjan tudod kovetni mennyid van meg.
Amugy van ez a 80% sms, nekem az azutan szokott jonni, hogy ledaralom az adatmennyiseget
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 9., péntek 9:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 9., péntek 9:54
Persze, követhetem, de amúgy pont leszarom már. Ilyeneken nem tudok idegeskedni. Globális szinten óriási kasza nekik persze és felháborító, nekem pár száz forint, ha éppen úgy gondolom, hogy kell még adat. Az igazamat bizonygatni meg olyan erőfeszítés lenne, amit nem ér meg nekem.nmate írta:Telekom honlapjan tudod kovetni mennyid van meg.
Amugy van ez a 80% sms, nekem az azutan szokott jonni, hogy ledaralom az adatmennyiseget
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem