Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Messi ott a legjobb, ahol csak akarja. Ahol nem ő a legjobb, ott egyszerűen csak nem akarja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Lucho szerint Messi a 6-os posztján is a világ legjobbja
lehet én tudom rosszul, de a 6-os az nem a klasszikus vkp?

lehet én tudom rosszul, de a 6-os az nem a klasszikus vkp?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
A Kerlon news két napja lehozta.Realista24 írta:Na, Jesének kihívója akadt.
Keressetek rá: #Neymusico
.
.
.
.
.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Pár éve más volt az elképzelésem egy multifunkciós játékosról, nem éppen ugy képzeltem, hogy balszelső+"énekes"Realista24 írta:Na, Jesének kihívója akadt.
.
.
.
.
.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, Jesének kihívója akadt.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
Na öket meg pont a bukdácsolásuk miatt kell komolyan venni. Elöbb utóbb befoltozzák a matracot és akkor vérszemet kapnak. Ha ez pont ellenünk és/vagy a Barca ellen történik akkor le is dolgozták a hátránytdzsi91 írta: az atletico meccsek döntenek majd.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor is mi indítottunk szarul,rögtön a Sociedad ellen buktunk aztan az őszi clasico környékén vettük át a vezetést, és klub vb miatt februarig sosem vol 1-2 pontnal több előnyünk.Aztan amikor jött az elmaradt meccs lett 4 pont előnyünk amit gyorsan el is szórakoztunkMesQueUnClub írta:Miután BL-t nyertetek, és végignyertétek az őszt, akkor is üldöző szerep volt.dzsi91 írta: Szerintem ők nincsenek hozzászokva az üldöző szerephez és több esélyt látok a váratlan botlásaikra ha nyomás alatt kell játsszanak.Amúgy így látatlanba megmondom, hogy a végén megint ilyen 1-2 pont fog dönteni a bajnokságról.

De azt adom,hogy 1-2 pont leszba végén, a 2 clasico meg az atletico meccsek döntenek majd.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindkèt csapatnál lesz hullámvölgy.Egy ilyen hosszu szezonban ez elkerülhetetlen.Azon is fog múlni,hogy kinek erősebb a pad.Talán nekünk.Talán.Szerintem ők nincsenek hozzászokva az üldöző szerephez és több esélyt látok a váratlan botlásaikra ha nyomás alatt kell játsszanak.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- babaking
Erre én is nagy esélyt látok. Fog itt mindkét csapat pontot veszteni (nem sokat de fog). Nekünk a hosszú szezonnal gyülhet meg a bajunk nektek meg túl sok középpályással az alapján amit a túl oldalon olvastam. Túl sokan vannak, nehéz lesz mindenki mecsben tartani, ráadásul nem is mindenki szint. Mondjuk mivel épp bukó volt a hétvégén ezt elosztom 2-vel mert ha nyeretek volna akkor most ök lennének a császárokMesQueUnClub írta: Amúgy így látatlanba megmondom, hogy a végén megint ilyen 1-2 pont fog dönteni a bajnokságról.

Ami még mellettünk szól az az, hogy rég nyertünk bajnokságot, és sorra jönnek a nyilatkozatok, hogy idén azt meg kell nyerni. Mondjuk nyilván rámegyünk a BL-re úgyhogy majd vki megint elintézi, hogy kupanapokon pihenjünk

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Miután BL-t nyertetek, és végignyertétek az őszt, akkor is üldöző szerep volt.dzsi91 írta: Szerintem ők nincsenek hozzászokva az üldöző szerephez és több esélyt látok a váratlan botlásaikra ha nyomás alatt kell játsszanak.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem azt írtam, hogy nem vagy az.![]()
remélem ízlik neki a keksz.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Realista24 írta:Kicsit sokat engedsz meg magadnak. Dzsi-t segghülye vénylénynek tituálni, nem túl okos gondolat. Jár a keksz.

Na de hogy ne offoljuk szét a topicot,szerintem akármennyire utáltam Alves hiabyozni fog onnan nagyon és Bravo eladása sem volt okos döntés(persze biztos ő akart menni, de akkor is nagyon stabil szintet hozott,Ter stegengven én nem látom azt a nagy jövőt.
Örülök,hogy végre mi inditottuk előnyből a szezont, nemsokára játszanak matracékkal is, szóval a nehéz sorozatunkra összeszedhetünk pár pont előnyt.

Szerintem ők nincsenek hozzászokva az üldöző szerephez és több esélyt látok a váratlan botlásaikra ha nyomás alatt kell játsszanak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kicsit sokat engedsz meg magadnak. Dzsi-t segghülye vénylénynek tituálni, nem túl okos gondolat. Jár a keksz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Mondjuk akkor már dzsi se élne itt.Zsombor írta:En amúgy a két oldal között kötnék valami olyan megállapodást hogy ha az ilyen veglenyek megjelennek a másik oldalon, akkor a saját helyukrol is bannt kapnak. Nem hinném hogy az ilyenek fórum kozelebe valok. Raadasul olyan segghulye ez a forma hogy az ebs nevével regisztrált.

- dzsi91
Mindent elmond arról a helyről hogy a góré is inkább itt fórumozik
nekem az tetszik hogy a többség ugye olyan 2009-11 kozott csatlakozott, vagy esetleg Dinhonal, elképesztő hogy semmilyen érték rendszer nem alakult a többségben a meszkuenklub meg a messi a legjobbon kivül pedig a többségük most már nagykorú de ugyanúgy viselkednek amikor tizenévesen elkezdték ezt a sportot.
Legalábbis nekem az első galaktikus éra óta azért eléggé átformálódott az ízlésem meg hogy mit,kit és miért értékelek ebben a sportban.Ők meg vincze otto módban nyomulnak lassan 10 éve

Legalábbis nekem az első galaktikus éra óta azért eléggé átformálódott az ízlésem meg hogy mit,kit és miért értékelek ebben a sportban.Ők meg vincze otto módban nyomulnak lassan 10 éve

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hiányzik GT!Realista24 írta:Palesz kivételével alkalmatlanok ra szerintem.Zsombor írta:En amúgy a két oldal között kötnék valami olyan megállapodást hogy ha az ilyen veglenyek megjelennek a másik oldalon, akkor a saját helyukrol is bannt kapnak. Nem hinném hogy az ilyenek fórum kozelebe valok. Raadasul olyan segghulye ez a forma hogy az ebs nevével regisztrált.
Az ilyen állatkerti szökevényt meg ahogy irtam mar hatvanszor, jelenteni a hszt es leszarni. De nem, nektek hiába pofázok.

A zene topik se a régi nélküle...

- Mester77
Jogos. Én is így vagyok ezzelkanye írta:Egy dolgot nem értek. Bármikor feltűnik egy ilyen arc, mindig akad pár ember aki reagál rá. Lehet én élem rosszul az életemet, de akit nyomoréknak, szellemi fogyatékosnak tartok azzal nem foglalkozok. Nyilván mindenki úgy fórumozik ahogy akar, csak érdekes, hogy ezek a bohócok mindig elérik, hogy valaki foglalkozzon velük.
Sajnálom én is az ilyet persze, bemegy melózni, lehúzza a kis 8 óráját éhbérért, aztán az élete fénypontja, hogy egy netes fórumon arc, név nélkül nyomja a baromságait. Lehet egy külön topikot kellene fenntartani ilyen célra...

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Egy dolgot nem értek. Bármikor feltűnik egy ilyen arc, mindig akad pár ember aki reagál rá. Lehet én élem rosszul az életemet, de akit nyomoréknak, szellemi fogyatékosnak tartok azzal nem foglalkozok. Nyilván mindenki úgy fórumozik ahogy akar, csak érdekes, hogy ezek a bohócok mindig elérik, hogy valaki foglalkozzon velük.
Sajnálom én is az ilyet persze, bemegy melózni, lehúzza a kis 8 óráját éhbérért, aztán az élete fénypontja, hogy egy netes fórumon arc, név nélkül nyomja a baromságait. Lehet egy külön topikot kellene fenntartani ilyen célra...
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szakmai rész?Realista24 írta:
Jajj, ne reagáljatok a "szakmai" részre kérlek, én csak a személyes problémáira válaszoltam, illetve javítottam a tévhiteket. Köszi.
Ertekes idot szantam a szakmai reszre

Mit csinált volna ronaldo xavi posztján a féleszű szerint? De én tudok jobbat.....én meg nem cserélném el casillát messire mert messi gyengébben véd az biztos.
..és ilyeneket tudnak betudnak egy fórumra regisztrálni? Ott nem kell kitölteni pár adatot? Hogy tud ez válaszolni adott kérdésekre?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Reméltem hogy minél később jösszRealista24 írta:Értem én, de tudod, van aki túl komolyan veszi, meg a poén ennyiszer már nem poén. Na mindegy.R.M.C.F írta:Azért nem szólt senki mert tök jó röhögni rajtuk.

Mindig nézem a napisz@rt is,ott is ilyenek vannak mint ez....sok meló után jó egy kicsit látni mennyire beteg ez a világ.

ja,és azt hiszi hogy okos,na ez a csúcs benne, és nincsen senki sem aki felvilágosítaná,hogy tök hülye.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.