nem tudom hol laksz, de amennyiben vidéki/falusi vagy akkor az első telefonbuzi megcsinálja egy sör egy fél kombóérthamesz írta:Egy android telefont(Beex M5) szeretnék rootolni. Valaki tud valami jó módszert, programot rá? Googlebe találtam mindenfélét, de nem tudom melyik lenne a jó meg biztonságos. Sose csináltam még.

Elektronika
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Elektronika
akarok egy telót, sony buzi vagyok van most rá vagy 40k pízem szóval xperia z mennyire életképes a mai piacon? esetleg z1 de semmi komolyabb dologra nem használnám, hívások, fb, yt, messenger, madridom

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy android telefont(Beex M5) szeretnék rootolni. Valaki tud valami jó módszert, programot rá? Googlebe találtam mindenfélét, de nem tudom melyik lenne a jó meg biztonságos. Sose csináltam még.
- chosenone46
nézegettem, de a garancia miatt hajlok a meizu felé, mmint, hogy eustockról jobb lenne. igaz a xiaomi csak 5kval drágább ott, de a magyar nyelv csak "főzött romban" van. windows phoneról váltanék, szóval az ilyen mókolásba eleinte nem biztos hogy bele mernék menni.nmate írta:Chipset miatt inkabb a Xiaomit vennem. De ugyanugy jo valasztas.
http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-no ... 59862.html
Nemet raktarbol, jo deal.
viszont ha így felmerült a tinydeal, rendelt már innen valaki és volt valami problémája, megoldódott könnyedén?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Chipset miatt inkabb a Xiaomit vennem. De ugyanugy jo valasztas.
- chosenone46
meizu m3 note-ról mi a véleményetek? nyúz valaki hasonló telefont? picit ódzkodok egyelőre tőle, de a xiaomi mellett ez még elég megbízhatónak tűnik.
"...csak a kedvesség, az öröm,
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rendben, köszi.
Sony-val már volt balhém, mint írtam is.
Telefon beszart -> szerviz, leadom a karcmentes mobilt -> kiderül, hogy "semmi baja" és visszakapok egy karcosat
Sony-val már volt balhém, mint írtam is.
Telefon beszart -> szerviz, leadom a karcmentes mobilt -> kiderül, hogy "semmi baja" és visszakapok egy karcosat

ZIDANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az átvételi elismervényre rá kell írniuk minden egyes sérülést, karcolást, stb., amit te aztán alárísz. Ami ezen nem szerepel, az a szerviz sara. Persze ezt ők nem fogják elismerni, de ez így működik.KAG írta:Illetve azt se bánnám, ha nem egy karcos szart kapnék vissza kézhez, s mehetne a vita hetekig, hogy a készüléket nem ilyen állapotban adtam le.
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valakinek van tapasztalata samsung(mobil) márkaszervizzel?
Sony pl ritka tróger bagázs és körülményesek is.
Illetve azt se bánnám, ha nem egy karcos szart kapnék vissza kézhez, s mehetne a vita hetekig, hogy a készüléket nem ilyen állapotban adtam le.
Erről van valakinek valami tanácsa/ötlete esetleg?
Nekem csak egy előzetes fotózás jut eszembe, amit leadok a készülék leadásával együtt.
Sony pl ritka tróger bagázs és körülményesek is.
Illetve azt se bánnám, ha nem egy karcos szart kapnék vissza kézhez, s mehetne a vita hetekig, hogy a készüléket nem ilyen állapotban adtam le.
Erről van valakinek valami tanácsa/ötlete esetleg?
Nekem csak egy előzetes fotózás jut eszembe, amit leadok a készülék leadásával együtt.

ZIDANE
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
bekaptam egyszer egy vírust, ami miatt ilyeneket produkált a billentyűzetem. Pl valamelyik gombra új lapot nyitott meg a böngészőben, meg programokat nyitott meg stb...és nem mindig produkálta!fiore írta:Srácok volt már valakínek hasonló problémája?
Szóval én lehet egy vírus irtással kezdeném,vagy egy driver letörlés, majd újboli telepítést is megpróbálnék.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Kb egy éve volt hasonlóm, konkrétan az "a" betű szállt el, vagy nem működőtt vagy hasonlókat művelt mint nálad.
Takarítás nálam se segített, billentyűzetcsere lett a vége. Ebayről rendeltem olcsón, ha hozzá vagy szokva a billentyűzethez és nem nézegeted, akkor még csak a magyar se lényeg (nekem konkrétan spanyol lett, mert az volt olcsón
). Csak arra figyelj, hogy a billentyűk száma stimmeljen, szóval ha rövid shift vagy kis enter van rajta, akkor a cserén is ugyanolyan legyen.
Takarítás nálam se segített, billentyűzetcsere lett a vége. Ebayről rendeltem olcsón, ha hozzá vagy szokva a billentyűzethez és nem nézegeted, akkor még csak a magyar se lényeg (nekem konkrétan spanyol lett, mert az volt olcsón

- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Srácok volt már valakínek hasonló problémája?
Egyík napról a másíkra elkezdett velem trollkodní a laptop bíllentyűzetem. (ha nem lenne elég nyílvánvaló
)
Teljesen bekattant a 8-as, a rövíd í, a k és a vessző bíllentyűm.
Mutatom melyík mít csínál
:
- 8-as: 874231
- rövíd í: iurw ctrl+f-el keres az oldalon "oz"-t és még valószínűleg egy home buttont ís nyom közben
- k: kjfa + page down + wíndows medía center megnyítása
- vessző: ,mvx +enter+ /&
Elég laza kombok.
Valószínűleg hardweres, mert gyanús, hogy egy sorban van mínd a 4 gomb amelyík szar, meg még azok között ís van hasonlóság amíket előhoznak.
Neten legtöbb helyen takarítást vagy új bíllentyűzet beszerzését javasolták. A takarítást már beíktattam de ugyanolyan utána.
Ha valakínek volt hasonló problémája, és van megoldása ne tartsa magában kérem.
kjfaöszönöm,mvx/& akjfaiurw segít
Egyík napról a másíkra elkezdett velem trollkodní a laptop bíllentyűzetem. (ha nem lenne elég nyílvánvaló

Teljesen bekattant a 8-as, a rövíd í, a k és a vessző bíllentyűm.
Mutatom melyík mít csínál

- 8-as: 874231
- rövíd í: iurw ctrl+f-el keres az oldalon "oz"-t és még valószínűleg egy home buttont ís nyom közben
- k: kjfa + page down + wíndows medía center megnyítása

- vessző: ,mvx +enter+ /&
Elég laza kombok.

Valószínűleg hardweres, mert gyanús, hogy egy sorban van mínd a 4 gomb amelyík szar, meg még azok között ís van hasonlóság amíket előhoznak.
Neten legtöbb helyen takarítást vagy új bíllentyűzet beszerzését javasolták. A takarítást már beíktattam de ugyanolyan utána.
Ha valakínek volt hasonló problémája, és van megoldása ne tartsa magában kérem.

kjfaöszönöm,mvx/& akjfaiurw segít

.
- h3x0r
Mi masfel eve vettunk egy Samsung 32H5500 smart tv-t (80 cm, full hd). Meg vagyok vele elegedve, a kep gyonyoru. A Smart TV reszebol szinte csak a YouTube-ot szoktuk rendszeresen hasznalni. Taviranyitoval kicsit nehezkes a kereses, de ahogy osszekapcsolod telefonnal vagy laptoppal, minden problema megoldodik. 2-3 alkalommal hasznaltam az HBO GO-t is, a tobbi applikaciot viszont nem ismerem.Kerlon írta:Samsung full hd tvkről véleményetek? Esetleg SMART TV-ről? Mennyire okosak ezek és milyen a menü kezelésük? Okos TV-kről bármelyikről írhattok, de leginkább a Samsung érdekelne, ha valakinek van. Előre is kössz.
- Süti
A samsung jó, szerintem, de a helyedben inkább utólag okosítanám (bármelyik tvt) set top box vagy hasonlóval.Kerlon írta:Samsung full hd tvkről véleményetek? Esetleg SMART TV-ről? Mennyire okosak ezek és milyen a menü kezelésük? Okos TV-kről bármelyikről írhattok, de leginkább a Samsung érdekelne, ha valakinek van. Előre is kössz.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Samsung full hd tvkről véleményetek? Esetleg SMART TV-ről? Mennyire okosak ezek és milyen a menü kezelésük? Okos TV-kről bármelyikről írhattok, de leginkább a Samsung érdekelne, ha valakinek van. Előre is kössz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok, hétvégén a Macbookom kiírta felül ahol jelzi, hogy mennyi ideig bírja még az akksi, hogy szervízeltetni kellene az akkumulátort. Azóta a biztonság kedvéért nem használtam, viszont most bekapcsoltam, feltettem tölteni, és már nem írja a hibát. Valaki találkozott már hasonlóval?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Tudom.Marci77 írta:Note7? Bevonta a Samsung,mivel több emberé is felrobbant..Pontosabban az akksija.Kercsó írta: Én csukott szemmel lecserélném egy Nore7re.
Neked is azt ajánlom inkább, mert az új cerkás az S7 edge feljavított verziója lett.
2 hét és kijavítják. már így is ultraüberszégyen a Samsung számára. ez már-már VWbotrány szinten van a mobilpiac terén.
lesz egy pár milliárd fizetnivalójuk kártérítésre.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Olyan magas minőséget tartalmaznak, hogy az adatforgalom automatikusan megnő.pheco írta: De valamiért nekem Ziro kommentjeitől wifin is laggol az oldal

Attól függ, ha pl akarna órán jegyzetelni, egy notebook jól jöhet. Már feltételezve, hogy vannak értelmiségi ismerőseid.mocsok írta:Hali. Kene egy kis segitseg.
Ismerosomnek szeretne venni egy tabot. Leginkabb tanulasra hasznalna, esetleg film. Tehat valami jobb kijelzos kene hogy ne folyjon ki a szeme egy-ket ora olvasas utan.
Tehat ami fontos: tarhely, kijelzo, aksi.
En egyebkent sose ertettem a tabdolgot. Most is probalom rabeszelni hogy inkabb vegyen egy laptopot, szoval jo ar-ertek aranyban johetne laptop is ha valaki raer.

Én amúgy nagy tablet barát vagyok, szerintem jól járna azzal is. Csak sok ram legyen benne.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Meg valamikor tavaly ilyenkor. Geprol csinaltam, nem igazan emlekszek hogyan, de neten kerestem hozza segitseget.rashidm írta:Valaki csinált már resetet Win 8.1 phone-ra Win 10-ről? Felkúr hogy ennyire szar a 10. Inkább visszarakom a 8.1-t, azzal nem volt semmi bajom. Ha azzal is gondok lesznek már, akkor soha többet WP.
Xiaomi amugy nagyon kiraly, egybol megszerettem.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Valaki csinált már resetet Win 8.1 phone-ra Win 10-ről? Felkúr hogy ennyire szar a 10. Inkább visszarakom a 8.1-t, azzal nem volt semmi bajom. Ha azzal is gondok lesznek már, akkor soha többet WP.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De valamiért nekem Ziro kommentjeitől wifin is laggol az oldalsebydani írta:+mocsok írta:Meg jo hogy a madridom belassult nettel is popecul mukodik.
Ezt már írtam Gergőnek is, konkrétan ha a netem is lassítva van és nincs is térerő, rendesen be sem tölt semmit a Safari kivéve a madridomot. Nagy pacsi érte