Nero|| írta:
Mivel úgyis olvasod a fórumot éjjel nappal, és mivel megszólítottál, és mivel én vagyok itt a kiskirály, engedd meg, hogy válaszoljak néhány dologra, amiből lejön, hogy miért is nem találnak nálad okosabb embert hat üres faluban sem.
Mivel nem elősször vagyok megidézve ezen a fórumon, ezért engedjétek meg hogy reagáljak egy pár dologra. Feltéve ha lehet mert ugye itt ennek a fórumnak az adminisztrátora egy frusztrált kisgyerek, aki simán kitörli azokat a hozzászólásokat amikkel nem ért egyet, vagy épp simán ki is tiltja az embereket kénye kedve szerint.
Gergőről nem szép így beszélni, ismerem jól, utaztunk már párszor, nem tűnt frusztráltnak egyáltalán, és még zárkába sem rakott talán senkit sem.
De most komolyan, Realista, nem vetted még észre hogy mennyire szánalmas amit itt csinálsz? .
De, észrevettem, aztán valahogy mégis ez Magyarország egyik legjobb fóruma, ami sportokkal foglalkozik.
Szerintem a fórumozók 70%a rosszul van tőled, kivétel az ilyen ziro féle felszopók akik annyira látványosan nyalnak meg bólogatnak hogy már nekem kellemetlen
Sajnálom, ha kellemetlenséget okozott ziro meg a többi 30%, majd jól megbüntetem őket. Nem kapnak chipset egy hétig.
Sokszor felhozzátok hogy itt mennyivel nagyobb a színvonal, de az mindent elárul erről a fórumról hogy egy Realista24 a legfőbb adminisztrátor, és hogy egy RMCF többszörös év fórumozója. Ezek a dolgok önmagukért beszélnek.
Írtam feljebb. 1. Gergő az adminisztrátor, és kettő, igen, jobb a színvonal, mert az olyanok mint te, nem élnek meg többet 5-10 hsznél.
Ez pont Realista volt talán (láttam az instán a szép fejedet barátom és a még szebb barátnődet te biztos nagyobb strici vagy mint Ronaldo

)
Nem tudom kit nézegettél, mert nincs fent róla kép, ha gondolod írj privátban és adok linket, hogy követni tudj. De semmi buzulás.
Mindegy, annyira írnék még egy csomó mindent de nem fogok mert a fehérvári gengszter egyből kitörli,de azért remélem még tudunk beszélgetni.
Nem törlöm ki, meghagyom, hogy más is röhögni tudjon rajtad, meg amúgy is regisztrálni fogsz újra és újra. Csak egyszer lenne már annyi vér a fas.ában valamelyiknek, hogy ha már ennyi mindent tud rólam és zavarja, akkor ír privátban, hogy találkozik személyesen is velem, mert a nethuszárkodást kinőttem úgy 20 éve. De ne úgy mint fosi, hogy berak egy fake profilképet valami kempósról, akiket ismernek a haverjaim