Szerintem nem 13 millió a különbség két játékos közt. (Nem azt mondom, hogy a reális árukon kel(n)tek el.)Hawer írta:Ha Neymar volt 57 millió, akkor nálam Bale-ért 70 a plafon.Realfan1 írta:A topik első 5-10 oldalába beleolvastam.. Április 15.e körüli időszak.. Ott még a fórum többsége 50Milliót se adott volna Bale-ért.. meg még abban reménykedett mindenki , hogy 40ért elhozzuk.. erre most még 90M-ért se tudnánk elhozni..
Az meg hogy felakarjuk venni a versengést az újgazdag csapatokkal, semmi értelme nincsen.
Hagyni kell a p.csába bohóckodni az Euroligába és talán jövőre eljutnak a BL-be...
Ha ide akar jönni meg verje az asztalt... senkinek nem kell egy nulla motivációs játékos.
Már a 90M-os híreknél is a röhögés környékezett.
Bale többet bizonyított, jobb bajnokságból jött, jelenleg -szerintem- biztosan jobb játékos a brazilnál. Ráadásul Neymarnak csak 1 év volt hátra a szerződéséből, míg Bale esetében még 3 van hátra. Kvázi Neymart el kellett adniuk, és így is hatalmasat szakítottak, ezzel szemben Bale barátunk eladása nem ilyen sürgető a Spurs számára.