Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az kemeny h elso vereseg utan mar jon is az elso fecske
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ertekes idot szantam a szakmai reszre, keson vettem eszre hogy teljesen felesleges reagalni ra, de gondoltam most mar ne vesszen karba ez a sok betu, legalabb adtam eselyt arra hogy tudjon reagalni az erveimre, meg a kerdeseimre, bar jobb lenne ha tobbet nem is irna ide.Realista24 írta:Jajj, ne reagáljatok a "szakmai" részre kérlek, én csak a személyes problémáira válaszoltam, illetve javítottam a tévhiteket. Köszi.
Sajnalom amugy hogy ez sok retardalt ide teved, es ezzel kell foglalkoznod igy hetfo reggel.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jajj, ne reagáljatok a "szakmai" részre kérlek, én csak a személyes problémáira válaszoltam, illetve javítottam a tévhiteket. Köszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Messinek is volt olyan eve amikor fontos cimeket nyert, es a gollovesen kivul mast nem tett hozza, akkor senki nem emelte ki Xavit vagy Iniestat, vagy barki mast, hogy ok voltak a huzoemberek. Ez megint egy gyerekes kifogas. Messi nyert egy spanyol bajnoksagot meg egy spanyol kupat, de golkiraly nem lett semelyik kiirasban sem, CR BL-t nyert, golkiraly lett, illetve EB-t nyert. Nem ez volt CR legjobb szezonja, de a cimeket tekintve a legsikeresebb, az biztos! Vannak hasonlo teljesitmenyek, peldaul Suarez kiemelkedo evet hoz, de az meg keves egy Aranylabdahoz, Messi es CR legyozesehez tobb kell.Kétség kívül minden idők legismertebb focistája, sőt sportolója. Amit letett az asztalra arra szavak nincsenek, ha visszavonul biztos hogy a neve befog kerülni az Ali-Jordan stb. féle vonulatba, de ha a focipályán nyújtott nettó teljesítményét nézzük akkor köszönőviszonyba se lehet Messivel. És ezt nehogy már egy madridistának kelljen elmagyaráznom. Az idei csapatnak sokkal inkább volt Bale vagy Modric a húzóembere de nem Ronaldo, de a két évvel ezelőtti BL-győztes Realba is Dí Maria volt a legjobb tuti hogy nem CR.
Egy Nolitonak több sikeres csele volt a Ligába mint neki, nekem barcásként tűnik fel hogy mennyire önzőzik, nem lehet tőle elvenni a szabadrúgásokat stb. Megfogja kapni most a negyediket, de mindenki tudja hogy teljesítménybe messze nincs azon a szinten, ez inkább csak marketing. Szerintem az itteniek nagy része örülne ha ez után az év után elmenne.
Mi szamit netto teljesitmenynek? Ki mit ert a teljesitmeny szo alatt?
De mindegy is, mert Messi minden evben jobb, aranyosabb, cukibb, szorakoztatobb a jateka, good boy, es peldakep, es Messi focizik, CR onzo modon csak golokat lo. Tudjuk, ismerjuk ezeket a velemenyeket, "elismeritek" a portugalt, kozben meg pont az ellenkezojet teszitek...
Hanyingerem van attol hogy csak Messi lehet a legjobb. Meg szerencse hogy CR mas mentalitasu es szarik ezekre a velemenyekre, es remelem 2017-ben is odaver, egy BL cimvedes es egy ismetelt BL golkiraly eleg is lehet:) aztan 5. Aranylabda. Igy lenne igazsagos, mert ok ketten lefednek egy olyan korszakot, amit senki nem tudott meg megkozeliteni se... 10 even keresztul a csucson, ket legenda, akik sajat magukkal versenyeztek es csak a cimek dontottek el, epp ki kapja a bogyot.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

ja és CR lábkörme>xavi

Szar is az élet mostanság mordorban, de legalább a haja jó mindenkinek

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mivel úgyis olvasod a fórumot éjjel nappal, és mivel megszólítottál, és mivel én vagyok itt a kiskirály, engedd meg, hogy válaszoljak néhány dologra, amiből lejön, hogy miért is nem találnak nálad okosabb embert hat üres faluban sem.Nero|| írta:
Gergőről nem szép így beszélni, ismerem jól, utaztunk már párszor, nem tűnt frusztráltnak egyáltalán, és még zárkába sem rakott talán senkit sem.Mivel nem elősször vagyok megidézve ezen a fórumon, ezért engedjétek meg hogy reagáljak egy pár dologra. Feltéve ha lehet mert ugye itt ennek a fórumnak az adminisztrátora egy frusztrált kisgyerek, aki simán kitörli azokat a hozzászólásokat amikkel nem ért egyet, vagy épp simán ki is tiltja az embereket kénye kedve szerint.
De, észrevettem, aztán valahogy mégis ez Magyarország egyik legjobb fóruma, ami sportokkal foglalkozik.De most komolyan, Realista, nem vetted még észre hogy mennyire szánalmas amit itt csinálsz? .
Sajnálom, ha kellemetlenséget okozott ziro meg a többi 30%, majd jól megbüntetem őket. Nem kapnak chipset egy hétig.Szerintem a fórumozók 70%a rosszul van tőled, kivétel az ilyen ziro féle felszopók akik annyira látványosan nyalnak meg bólogatnak hogy már nekem kellemetlen
Írtam feljebb. 1. Gergő az adminisztrátor, és kettő, igen, jobb a színvonal, mert az olyanok mint te, nem élnek meg többet 5-10 hsznél.Sokszor felhozzátok hogy itt mennyivel nagyobb a színvonal, de az mindent elárul erről a fórumról hogy egy Realista24 a legfőbb adminisztrátor, és hogy egy RMCF többszörös év fórumozója. Ezek a dolgok önmagukért beszélnek.
Nem tudom kit nézegettél, mert nincs fent róla kép, ha gondolod írj privátban és adok linket, hogy követni tudj. De semmi buzulás.Ez pont Realista volt talán (láttam az instán a szép fejedet barátom és a még szebb barátnődet te biztos nagyobb strici vagy mint Ronaldo![]()
![]()
)
Nem törlöm ki, meghagyom, hogy más is röhögni tudjon rajtad, meg amúgy is regisztrálni fogsz újra és újra. Csak egyszer lenne már annyi vér a fas.ában valamelyiknek, hogy ha már ennyi mindent tud rólam és zavarja, akkor ír privátban, hogy találkozik személyesen is velem, mert a nethuszárkodást kinőttem úgy 20 éve. De ne úgy mint fosi, hogy berak egy fake profilképet valami kempósról, akiket ismernek a haverjaimMindegy, annyira írnék még egy csomó mindent de nem fogok mert a fehérvári gengszter egyből kitörli,de azért remélem még tudunk beszélgetni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értem én, de tudod, van aki túl komolyan veszi, meg a poén ennyiszer már nem poén. Na mindegy.R.M.C.F írta:Azért nem szólt senki mert tök jó röhögni rajtuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért nem szólt senki mert tök jó röhögni rajtuk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Palesz kivételével alkalmatlanok ra szerintem.Zsombor írta:En amúgy a két oldal között kötnék valami olyan megállapodást hogy ha az ilyen veglenyek megjelennek a másik oldalon, akkor a saját helyukrol is bannt kapnak. Nem hinném hogy az ilyenek fórum kozelebe valok. Raadasul olyan segghulye ez a forma hogy az ebs nevével regisztrált.
Az ilyen állatkerti szökevényt meg ahogy irtam mar hatvanszor, jelenteni a hszt es leszarni. De nem, nektek hiába pofázok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En amúgy a két oldal között kötnék valami olyan megállapodást hogy ha az ilyen veglenyek megjelennek a másik oldalon, akkor a saját helyukrol is bannt kapnak. Nem hinném hogy az ilyenek fórum kozelebe valok. Raadasul olyan segghulye ez a forma hogy az ebs nevével regisztrált.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
hello friendNero|| írta:Valaki amúgy emeljen már ki egy pár mondatot, amiben nem volt igazam.![]()
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Na látom megint landoltunk egy szinten.
Gyönyörű volt végig olvasni az utolsó pár oldalt.
Hihetetlen, hogy az emberekben mennyi feszengés van. Pedig qva rövid ez az élet, meg kellene pár embernek tanulni élvezni minden napot, amink van, amennyi nekünk jut. Nem itt felrobbanni vagy itt élni az életet
.
Ronaldo pedig már bizonyított.Attól függetlenül, hogy valaki szereti-e vagy sem.Ha pedig bárki is nem ismeri el, azzal csak magát nevetteti ki.Attól függetlenül hogy el kellene-e adni vagy sem, padoznia kellene-e neki vagy pedig kezdenie.

Gyönyörű volt végig olvasni az utolsó pár oldalt.

Hihetetlen, hogy az emberekben mennyi feszengés van. Pedig qva rövid ez az élet, meg kellene pár embernek tanulni élvezni minden napot, amink van, amennyi nekünk jut. Nem itt felrobbanni vagy itt élni az életet

Ronaldo pedig már bizonyított.Attól függetlenül, hogy valaki szereti-e vagy sem.Ha pedig bárki is nem ismeri el, azzal csak magát nevetteti ki.Attól függetlenül hogy el kellene-e adni vagy sem, padoznia kellene-e neki vagy pedig kezdenie.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Köszi jól van. Bár kissé sokat kellett mostanában dolgoznom.
Mellétennénk hogy neked mid van....összehasonlítanánk hogy mit értünk el az életben hát lenne ott nyerítés szerintem.
Szépen lehajtott fejjel elkullognál.
Mellétennénk hogy neked mid van....összehasonlítanánk hogy mit értünk el az életben hát lenne ott nyerítés szerintem.
Szépen lehajtott fejjel elkullognál.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Volt Ronaldonak jobb éve, de azért tavaly is lőtt 48 meccsen 51 gólt. Igaz a döntőkön nem lőtt gólokat, de kritikus helyzetekben, a Wolfburg ellen, aztán Wales ellen fontos gólokat lőtt. Messi pedig nem tudta megadni ezt a pluszt, Copa Americán büntetőt hibázott. Griezmann ugyanez. Igen, ennyin múlnak a dolgok, meg azon hogy CR megnyerte a két legfontosabb kupát.
Messi is kapta már meg hasonló szituációban, az nyer aki komoly kupát is nyer, nem most kén ebből ügyet csinálni.
Messi is kapta már meg hasonló szituációban, az nyer aki komoly kupát is nyer, nem most kén ebből ügyet csinálni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem akarom bántani Nolitot, nincs vele semmi bajom, de: mit nyert Nolito az előző évben? Ronaldo nyert Bl-t, eb-t, stb. Amíg Messi meg Ronaldo játszik ők nyerik az Aranylasztit. Messi a bajnokságon kívül nem nyert semmit, ellenben Ronaldo a fontosabb trófeákat begyűjtötte. Tudom hogy fáj neked Nero, de az az igazság, hogyNero|| írta: Egy Nolitonak több sikeres csele volt a Ligába mint neki, nekem barcásként tűnik fel hogy mennyire önzőzik, nem lehet tőle elvenni a szabadrúgásokat stb. Megfogja kapni most a negyediket, de mindenki tudja hogy teljesítménybe messze nincs azon a szinten, ez inkább csak marketing. Szerintem az itteniek nagy része örülne ha ez után az év után elmenne.
1. nem érdekel

2. maradj nyugodtan, mert legalább szórakoztatsz
3. ebben az évben jobban megérdemelte Ronaldo.
Ha nincs Ronaldo, nem nyerünk bl-t, eb-n lehet nem jutnak az elődöntőbe. Vinnyoghatsz, hogy nem csinált semmit sem ebben az évben, de tévedsz.
sőt még Khedira is jobb volt nála anno...Nero|| írta:Kétség kívül minden idők legismertebb focistája, sőt sportolója. Amit letett az asztalra arra szavak nincsenek, ha visszavonul biztos hogy a neve befog kerülni az Ali-Jordan stb. féle vonulatba, de ha a focipályán nyújtott nettó teljesítményét nézzük akkor köszönőviszonyba se lehet Messivel. És ezt nehogy már egy madridistának kelljen elmagyaráznom. Az idei csapatnak sokkal inkább volt Bale vagy Modric a húzóembere de nem Ronaldo, de a két évvel ezelőtti BL-győztes Realba is Dí Maria volt a legjobb tuti hogy nem CR.Kerlon írta: Például, hogy próbáljuk beallitani, hogy mekkora legenda. Őt maximum az olyan egysejtűek nem fogadják el a FUTBALL legendajanak, mint te. És mi ne allitanank be annak?
Egy Nolitonak több sikeres csele volt a Ligába mint neki, nekem barcásként tűnik fel hogy mennyire önzőzik, nem lehet tőle elvenni a szabadrúgásokat stb. Megfogja kapni most a negyediket, de mindenki tudja hogy teljesítménybe messze nincs azon a szinten, ez inkább csak marketing. Szerintem az itteniek nagy része örülne ha ez után az év után elmenne.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Es ki hozta szoba Messit rajtad kivul? Itt nincs igeny a véleményedre, mert értelem helyett gyerekesseg es kisebbségi komplexus sugárzik az irasodbol. A továbbiakban csak magad es a szurkolotarsaidat égeted.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Én meg annak örülnék ha te mennél elSzerintem az itteniek nagy része örülne ha ez után az év után elmenne.
Kétség kívül minden idők legismertebb focistája, sőt sportolója. Amit letett az asztalra arra szavak nincsenek, ha visszavonul biztos hogy a neve befog kerülni az Ali-Jordan stb. féle vonulatba, de ha a focipályán nyújtott nettó teljesítményét nézzük akkor köszönőviszonyba se lehet Messivel. És ezt nehogy már egy madridistának kelljen elmagyaráznom. Az idei csapatnak sokkal inkább volt Bale vagy Modric a húzóembere de nem Ronaldo, de a két évvel ezelőtti BL-győztes Realba is Dí Maria volt a legjobb tuti hogy nem CR.Kerlon írta:Például, hogy próbáljuk beallitani, hogy mekkora legenda. Őt maximum az olyan egysejtűek nem fogadják el a FUTBALL legendajanak, mint te. És mi ne allitanank be annak?Nero|| írta:Valaki amúgy emeljen már ki egy pár mondatot, amiben nem volt igazam.![]()
Rajmund: Miújság az évi 40 milliót termelő vállalkozásoddal?Gondolom az is pont annyira igaz, minthogy te jobban érted itt a focit mint bárki más. Azért is írtad a múltkor hogy CR már jobb játékos mint Messi.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én még egy ennyire geci Real Madrid szurkolóval sem találkoztam, mint ezek a faszkalapok páran.Nero|| írta:Valaki amúgy emeljen már ki egy pár mondatot, amiben nem volt igazam.![]()
Rajmund: Miújság az évi 40 milliót termelő vállalkozásoddal?Gondolom az is pont annyira igaz, minthogy te jobban érted itt a focit mint bárki más. Azért is írtad a múltkor hogy CR már jobb játékos mint Messi.
![]()
![]()
![]()
![]()