Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
2015 tavasz szerintem.babaking írta:tudom, hogy még messze van a szezon vége, és a mostani helyezés nem jelent semmit,
de tud valaki arról egy statot, hogy mikor álltunk úgy a tabella élén , hogy a Barcelona (és az Atletico) ponthátrányban volt? (tehát nem ilyen első forduló után gólkülönbséggel?) nem tegnap volt az biztos
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
tudom, hogy még messze van a szezon vége, és a mostani helyezés nem jelent semmit,
de tud valaki arról egy statot, hogy mikor álltunk úgy a tabella élén , hogy a Barcelona (és az Atletico) ponthátrányban volt? (tehát nem ilyen első forduló után gólkülönbséggel?) nem tegnap volt az biztos
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor remélem igazam lesz a szezon végére és papíron is kijön, hogy a mi keretünk a jobb.lestat írta:Hazai pályan utoljára ellenünk lőttek ilyen kevésszer kapura még 2012-ben.

Hát de a világ legjobbjának van annyi esze, hogy ne szálljon bele és dícsérje a 2. meg 3. legjobbat!lestat írta:Így is lehet kedves Xavi plusz a többi.

Ez itt off, de hihetetlen mekkora császár Modric. Zidane óta nem rajongtam senkiért ennyire. Szerintem ő is bőven klasszis, mert még mikor 14esben játszott a Spursben, akkor is butított mindenkit. Pedig az nem most volt és azóta csak még jobb lett. Nem világklasszis, mint Zizou, de így 2016ban, magasan a legjobb kkp! És hál' Istennek már a média is kezdi belátni, nem csak mi, Madridisták.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Modric: Messi or Cristiano? I think Cristiano is the best player in the world but I don't like comparing. We should just enjoy them both.
Így is lehet kedves Xavi plusz a többi.
Így is lehet kedves Xavi plusz a többi.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Neymar az Olimpia-győzelem miatt lett szőke, Messi meg a nője miatt.

James pl. most nyáron lett szőke. Ramosnak előtte is voltak ilyen félre sikeredett hajai. Szerintem a legtöbb emberben van egy kevés ilyen idióta hajlam. Messinek mondjuk a szőke haj vörös szakál kombó nagyon jól áll. Neymar barna bőréhez szintén.Géci írta:Az amúgy fogadás volt... A tizediket mikor behúzták akkor egy páran fogadásból frizuráztak. Ramos, Carvajal szőkék lettek, Luka levágatta a haját, meg nem tudom mi volt még...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hazai pályan utoljára ellenünk lőttek ilyen kevésszer kapura még 2012-ben.M1Ö írta:Menjen is, tavaszra hátha kicsinálja a gálakezdőt.ziro4vr írta:LE kedve asszem elment a rotálástól.Pont erről írtam korábban, hogy hátul és elől kevés ez a Barca, ha nem az alap kezdő kezd. Komoly csapatok ellen szarban lesznek. Bár nem láttam a tegnapi meccset, lehet nyerniük kellett volna vagy 6-1-re, de azért beszédes, hogy kikaptak.
Nem néztem a meccset.
De kétlem hogy 6-1nek kellett volna lennie.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az amúgy fogadás volt... A tizediket mikor behúzták akkor egy páran fogadásból frizuráztak. Ramos, Carvajal szőkék lettek, Luka levágatta a haját, meg nem tudom mi volt még...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
És?wZoLee7 írta:Szórakozhatsz a hajukon, de nálunk meg Ramos és James nézett ki így, szóval erről ennyit. k

Nem értem.
Arra gondolsz hogy a melegviselet...a homokstílus....a transzneműség bemutatása számomra csak nálunk elfogadható csak másnál nem?
Olvasd el a véleményeimet jobban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Menjen is, tavaszra hátha kicsinálja a gálakezdőt.ziro4vr írta:LE kedve asszem elment a rotálástól.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szorakozzunk máson : Cillessen tegnapi fontosabb mutatói:
Passz pontosság 100%
Mellékes tényezők :
Bekapott gól 2
Megszerzett pontok száma 0
Passz pontosság 100%
Mellékes tényezők :
Bekapott gól 2
Megszerzett pontok száma 0
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szórakozhatsz a hajukon, de nálunk meg Ramos és James nézett ki így, szóval erről ennyit. Az se érdekel ha valaki rózsaszín fejjel nyomja náluk, amíg ilyen gyengén játszanak. Nagyon pontatlanok voltak, egy rakat labdát passzoltak csak úgy oda az alaves játékosoknak. A védelmük vicc, nagyon gyengék hátul, és igazából a nagy nevek hiánya náluk is döntő lehet.
Neymar viszont nagyon jó, nélküle leshetnének
Neymar viszont nagyon jó, nélküle leshetnének
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nekem nem olyan a hajam pl....nem is röhög az emberek fele ha meglát.Marci77 írta:Most cska ugy erted,hogy honnan jott,vagy mi? Mert vilagszinten oriasi trend lett az utobbi masfel evben. Jamesnek is volt ilyen,meg meg sok focistanak,es egyebeknek. Szoval szerintem ebbe nem kene belekotniEl Unico írta:Miota lett ennyire nepszeru a szokere festett haj az adocsalok koreben?szornyu...
De poénnak jó....annyi hogy a helyükben meg is növeszteném hosszúra.
Azt viszont furcsállom hogy eddig nem jött ki ezzel kapcsolatban egy pozitív kampány a média vagy a barca részéről....pl árvák megsegítésére tették....a vidal sasoon szponzorálásával.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most cska ugy erted,hogy honnan jott,vagy mi? Mert vilagszinten oriasi trend lett az utobbi masfel evben. Jamesnek is volt ilyen,meg meg sok focistanak,es egyebeknek. Szoval szerintem ebbe nem kene belekotniEl Unico írta:Miota lett ennyire nepszeru a szokere festett haj az adocsalok koreben?szornyu...

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Miota lett ennyire nepszeru a szokere festett haj az adocsalok koreben?
szornyu...
Nagyon stabil szezont kell hozni, konyortelenul hozni kell minden pontot, es akkora elonyt kialakitani amekkorat csak lehet.

Nagyon stabil szezont kell hozni, konyortelenul hozni kell minden pontot, es akkora elonyt kialakitani amekkorat csak lehet.

-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Ilyen egy tökéletes nap.Mi nyerünk,az ellen bukik,vezetjük a bajnokságot,jóccakát...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
én sem vagyok, de megteszel 3-4 sima meccset kötésbe azért egy tízesből lehet 30-at csinálni. ez az elmélet, a gyakorlati kivitelezéssel még várokNem vagyok nagy tippmixes de ha erre a 3 csapatra fogadsz mennyi a szorzod 1.3 ? Jo esetbe
Igy csak bukhatsz mint nyerhetsz

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
Nem vagyok nagy tippmixes de ha erre a 3 csapatra fogadsz mennyi a szorzod 1.3 ? Jo esetbetorjack írta:na, kinek vitte el a mixét?![]()
délután vertem a fejem a falba, amiért elfelejtettem szép summával megrakni tegnap egy real-bayern-barca kombót...utólag nem bánom
Igy csak bukhatsz mint nyerhetsz hosszutavon
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc