Mivel nem elősször vagyok megidézve ezen a fórumon, ezért engedjétek meg hogy reagáljak egy pár dologra. Feltéve ha lehet mert ugye itt ennek a fórumnak az adminisztrátora egy frusztrált kisgyerek, aki simán kitörli azokat a hozzászólásokat amikkel nem ért egyet, vagy épp simán ki is tiltja az embereket kénye kedve szerint.

De most komolyan, Realista, nem vetted még észre hogy mennyire szánalmas amit itt csinálsz? Szerintem a fórumozók 70%a rosszul van tőled, kivétel az ilyen ziro féle felszopók akik annyira látványosan nyalnak meg bólogatnak hogy már nekem kellemetlen.

Lehet nevetni, de ez az igazság nem véletlen hogy a régi madridisták közül már sokan nem írnak ide, bár az agyhalott RMCF még mindig rendkívül népszerű ahogy látom. Sokszor felhozzátok hogy itt mennyivel nagyobb a színvonal, de az mindent elárul erről a fórumról hogy egy Realista24 a legfőbb adminisztrátor, és hogy egy RMCF többszörös év fórumozója. Ezek a dolgok önmagukért beszélnek.
Azt írtam odaát hogy Xavi>CR7. Ez miért probléma? Szerintetek van olyan barcás aki bármikor is cserélte volna Xavit Ronaldora? Nevetséges ahogy próbáljátok beállítani, hogy mekkora legenda, közben ősszel meg imádkoztatok hogy adja már el a vezetőség de volt aki annyira korrekt volt hogy egyenesen le is buzizta.

Ez pont Realista volt talán (láttam az instán a szép fejedet barátom és a még szebb barátnődet te biztos nagyobb strici vagy mint Ronaldo

) Csak egy tipikus példája hogy a buta madridisták mennyire becsülik meg a saját játékosaikat. A legendák (Casillas, Raúl) "búcsúztatásáról nem is beszélek mert az nekem fájt barcásként, de ahogy megnyilvánultatok Khediráról, Özilról vagy Higuainról az is vicc volt, holott mindegyikük húzóember lett a saját csapataikban. Most meg ugye Ronaldo az isten megint, aki a nagymeccseket úgy végigbújkálja hogy tanítani kellene.
Mindegy, annyira írnék még egy csomó mindent de nem fogok mert a fehérvári gengszter egyből kitörli,de azért remélem még tudunk beszélgetni.