Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Nero||

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Nero|| » 2016. szeptember 11., vasárnap 21:25

Mivel nem elősször vagyok megidézve ezen a fórumon, ezért engedjétek meg hogy reagáljak egy pár dologra. Feltéve ha lehet mert ugye itt ennek a fórumnak az adminisztrátora egy frusztrált kisgyerek, aki simán kitörli azokat a hozzászólásokat amikkel nem ért egyet, vagy épp simán ki is tiltja az embereket kénye kedve szerint. :ike: De most komolyan, Realista, nem vetted még észre hogy mennyire szánalmas amit itt csinálsz? Szerintem a fórumozók 70%a rosszul van tőled, kivétel az ilyen ziro féle felszopók akik annyira látványosan nyalnak meg bólogatnak hogy már nekem kellemetlen. :lol: Lehet nevetni, de ez az igazság nem véletlen hogy a régi madridisták közül már sokan nem írnak ide, bár az agyhalott RMCF még mindig rendkívül népszerű ahogy látom. Sokszor felhozzátok hogy itt mennyivel nagyobb a színvonal, de az mindent elárul erről a fórumról hogy egy Realista24 a legfőbb adminisztrátor, és hogy egy RMCF többszörös év fórumozója. Ezek a dolgok önmagukért beszélnek.

Azt írtam odaát hogy Xavi>CR7. Ez miért probléma? Szerintetek van olyan barcás aki bármikor is cserélte volna Xavit Ronaldora? Nevetséges ahogy próbáljátok beállítani, hogy mekkora legenda, közben ősszel meg imádkoztatok hogy adja már el a vezetőség de volt aki annyira korrekt volt hogy egyenesen le is buzizta. :lol: Ez pont Realista volt talán (láttam az instán a szép fejedet barátom és a még szebb barátnődet te biztos nagyobb strici vagy mint Ronaldo :lol: :lol: :lol: ) Csak egy tipikus példája hogy a buta madridisták mennyire becsülik meg a saját játékosaikat. A legendák (Casillas, Raúl) "búcsúztatásáról nem is beszélek mert az nekem fájt barcásként, de ahogy megnyilvánultatok Khediráról, Özilról vagy Higuainról az is vicc volt, holott mindegyikük húzóember lett a saját csapataikban. Most meg ugye Ronaldo az isten megint, aki a nagymeccseket úgy végigbújkálja hogy tanítani kellene.

Mindegy, annyira írnék még egy csomó mindent de nem fogok mert a fehérvári gengszter egyből kitörli,de azért remélem még tudunk beszélgetni. :-*

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. szeptember 11., vasárnap 16:04

nem érnek rá.
minden energiájukat ronaldo diagnosztizálására szentelik.
egyelőre a nárcisztikus személyiségzavar a legvalószínűbb. szerintem inkább lupusz.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. szeptember 11., vasárnap 15:57

Ahogy a szurkoloiknak is. Egy hozzaszolast se lattam toluk a meccs ota. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 11., vasárnap 15:49

Be van húzva a füle farka ilyenkor...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 11., vasárnap 15:31

Valami frappáns piqué tweet nem érkezett most? :hmmm:
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. szeptember 11., vasárnap 13:54

babaking írta:tudom, hogy még messze van a szezon vége, és a mostani helyezés nem jelent semmit,
de tud valaki arról egy statot, hogy mikor álltunk úgy a tabella élén , hogy a Barcelona (és az Atletico) ponthátrányban volt? (tehát nem ilyen első forduló után gólkülönbséggel?) nem tegnap volt az biztos
2015 tavasz szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 11., vasárnap 13:23

tudom, hogy még messze van a szezon vége, és a mostani helyezés nem jelent semmit,
de tud valaki arról egy statot, hogy mikor álltunk úgy a tabella élén , hogy a Barcelona (és az Atletico) ponthátrányban volt? (tehát nem ilyen első forduló után gólkülönbséggel?) nem tegnap volt az biztos
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. szeptember 11., vasárnap 12:54

lestat írta:Hazai pályan utoljára ellenünk lőttek ilyen kevésszer kapura még 2012-ben.
Akkor remélem igazam lesz a szezon végére és papíron is kijön, hogy a mi keretünk a jobb. :sly:
lestat írta:Így is lehet kedves Xavi plusz a többi.
Hát de a világ legjobbjának van annyi esze, hogy ne szálljon bele és dícsérje a 2. meg 3. legjobbat! :mrgreen:
Ez itt off, de hihetetlen mekkora császár Modric. Zidane óta nem rajongtam senkiért ennyire. Szerintem ő is bőven klasszis, mert még mikor 14esben játszott a Spursben, akkor is butított mindenkit. Pedig az nem most volt és azóta csak még jobb lett. Nem világklasszis, mint Zizou, de így 2016ban, magasan a legjobb kkp! És hál' Istennek már a média is kezdi belátni, nem csak mi, Madridisták.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. szeptember 11., vasárnap 12:33

Modric: Messi or Cristiano? I think Cristiano is the best player in the world but I don't like comparing. We should just enjoy them both.

Így is lehet kedves Xavi plusz a többi. :coffee:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. szeptember 11., vasárnap 12:12

Neymar az Olimpia-győzelem miatt lett szőke, Messi meg a nője miatt. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 11., vasárnap 12:02

Géci írta:Az amúgy fogadás volt... A tizediket mikor behúzták akkor egy páran fogadásból frizuráztak. Ramos, Carvajal szőkék lettek, Luka levágatta a haját, meg nem tudom mi volt még...
James pl. most nyáron lett szőke. Ramosnak előtte is voltak ilyen félre sikeredett hajai. Szerintem a legtöbb emberben van egy kevés ilyen idióta hajlam. Messinek mondjuk a szőke haj vörös szakál kombó nagyon jól áll. Neymar barna bőréhez szintén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. szeptember 11., vasárnap 11:51

M1Ö írta:
ziro4vr írta:LE kedve asszem elment a rotálástól.
Menjen is, tavaszra hátha kicsinálja a gálakezdőt. :mrgreen: Pont erről írtam korábban, hogy hátul és elől kevés ez a Barca, ha nem az alap kezdő kezd. Komoly csapatok ellen szarban lesznek. Bár nem láttam a tegnapi meccset, lehet nyerniük kellett volna vagy 6-1-re, de azért beszédes, hogy kikaptak.
Hazai pályan utoljára ellenünk lőttek ilyen kevésszer kapura még 2012-ben.

Nem néztem a meccset.
De kétlem hogy 6-1nek kellett volna lennie.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. szeptember 11., vasárnap 11:45

Az amúgy fogadás volt... A tizediket mikor behúzták akkor egy páran fogadásból frizuráztak. Ramos, Carvajal szőkék lettek, Luka levágatta a haját, meg nem tudom mi volt még...

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 11., vasárnap 11:38

wZoLee7 írta:Szórakozhatsz a hajukon, de nálunk meg Ramos és James nézett ki így, szóval erről ennyit. k
És?
:ozil:
Nem értem.
Arra gondolsz hogy a melegviselet...a homokstílus....a transzneműség bemutatása számomra csak nálunk elfogadható csak másnál nem?
Olvasd el a véleményeimet jobban.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. szeptember 11., vasárnap 10:56

ziro4vr írta:LE kedve asszem elment a rotálástól.
Menjen is, tavaszra hátha kicsinálja a gálakezdőt. :mrgreen: Pont erről írtam korábban, hogy hátul és elől kevés ez a Barca, ha nem az alap kezdő kezd. Komoly csapatok ellen szarban lesznek. Bár nem láttam a tegnapi meccset, lehet nyerniük kellett volna vagy 6-1-re, de azért beszédes, hogy kikaptak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 11., vasárnap 10:17

Szorakozzunk máson : Cillessen tegnapi fontosabb mutatói:
Passz pontosság 100%
Mellékes tényezők :
Bekapott gól 2
Megszerzett pontok száma 0
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 11., vasárnap 9:17

Szórakozhatsz a hajukon, de nálunk meg Ramos és James nézett ki így, szóval erről ennyit. Az se érdekel ha valaki rózsaszín fejjel nyomja náluk, amíg ilyen gyengén játszanak. Nagyon pontatlanok voltak, egy rakat labdát passzoltak csak úgy oda az alaves játékosoknak. A védelmük vicc, nagyon gyengék hátul, és igazából a nagy nevek hiánya náluk is döntő lehet.
Neymar viszont nagyon jó, nélküle leshetnének

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 11., vasárnap 9:08

Marci77 írta:
El Unico írta:Miota lett ennyire nepszeru a szokere festett haj az adocsalok koreben? :kivagyhe: szornyu...
Most cska ugy erted,hogy honnan jott,vagy mi? Mert vilagszinten oriasi trend lett az utobbi masfel evben. Jamesnek is volt ilyen,meg meg sok focistanak,es egyebeknek. Szoval szerintem ebbe nem kene belekotni :)
Nekem nem olyan a hajam pl....nem is röhög az emberek fele ha meglát.
De poénnak jó....annyi hogy a helyükben meg is növeszteném hosszúra.
Azt viszont furcsállom hogy eddig nem jött ki ezzel kapcsolatban egy pozitív kampány a média vagy a barca részéről....pl árvák megsegítésére tették....a vidal sasoon szponzorálásával.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 11., vasárnap 1:03

El Unico írta:Miota lett ennyire nepszeru a szokere festett haj az adocsalok koreben? :kivagyhe: szornyu...
Most cska ugy erted,hogy honnan jott,vagy mi? Mert vilagszinten oriasi trend lett az utobbi masfel evben. Jamesnek is volt ilyen,meg meg sok focistanak,es egyebeknek. Szoval szerintem ebbe nem kene belekotni :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 11., vasárnap 0:52

Miota lett ennyire nepszeru a szokere festett haj az adocsalok koreben? :kivagyhe: szornyu...

Nagyon stabil szezont kell hozni, konyortelenul hozni kell minden pontot, es akkora elonyt kialakitani amekkorat csak lehet.
:goat:

Vissza: