Keylor most már visszatérhetne, Benzema jó lesz ha figyel, mert a turbomario gyerek kezdő lesz lassan.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 14., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 14., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. szeptember 14., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 10., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 10., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 10., szombat 19:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 10., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. augusztus 28., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 28., vasárnap 16:59
Baszki ha hiszed ha nem, de en is ezt akartam irni, h Vidal helyett vihettek volna Rodriguezt...azert a bundasbol barkit megvehetnek. Szoval nem lenne egy elveszett teoria...megtehettek volna.palesz77 írta:Pep megtehette volna, hogy nem Vidalt veszi meg, hanem Rodriguezt pl, vagy most Carlo Sanchez gyerek helyett, es akkor nagyobb szerepet szanhattak volna neki a kozeppalyan, megse tettek. Nem sokszor lattam a kozeppalyan, de olyan hu de nagyon jol meg sose jatszott akkor. A tavoli lovesei azok, amik kifejezetten jok, mezonyben is sokat dolgozik, de fejben nem tunt olyan gyorsnak, mint egy Kroos vagy Xabi, labdakihozataloknal meg ez kene nektek oda kozepre. Aztan lehet pont rossz meccseit lattam, nem tudom.Kerlon írta:Mondjuk nézd meg, hogy kik voltak náluk a kpra meg bakhatvednak aztán rajossz, hogy miért. Nem azért, mert a kpra ne férne be.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 28., vasárnap 16:57
Miért tették volna, amikor a második legjobb balhatved lett a világon? Vidalt meg nem Pep akart ezt te is tudod jól.palesz77 írta:Pep megtehette volna, hogy nem Vidalt veszi meg, hanem Rodriguezt pl, vagy most Carlo Sanchez gyerek helyett, es akkor nagyobb szerepet szanhattak volna neki a kozeppalyan, megse tettek. Nem sokszor lattam a kozeppalyan, de olyan hu de nagyon jol meg sose jatszott akkor. A tavoli lovesei azok, amik kifejezetten jok, mezonyben is sokat dolgozik, de fejben nem tunt olyan gyorsnak, mint egy Kroos vagy Xabi, labdakihozataloknal meg ez kene nektek oda kozepre. Aztan lehet pont rossz meccseit lattam, nem tudom.Kerlon írta:Mondjuk nézd meg, hogy kik voltak náluk a kpra meg bakhatvednak aztán rajossz, hogy miért. Nem azért, mert a kpra ne férne be.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 28., vasárnap 16:51
Pep megtehette volna, hogy nem Vidalt veszi meg, hanem Rodriguezt pl, vagy most Carlo Sanchez gyerek helyett, es akkor nagyobb szerepet szanhattak volna neki a kozeppalyan, megse tettek. Nem sokszor lattam a kozeppalyan, de olyan hu de nagyon jol meg sose jatszott akkor. A tavoli lovesei azok, amik kifejezetten jok, mezonyben is sokat dolgozik, de fejben nem tunt olyan gyorsnak, mint egy Kroos vagy Xabi, labdakihozataloknal meg ez kene nektek oda kozepre. Aztan lehet pont rossz meccseit lattam, nem tudom.Kerlon írta:Mondjuk nézd meg, hogy kik voltak náluk a kpra meg bakhatvednak aztán rajossz, hogy miért. Nem azért, mert a kpra ne férne be.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 28., vasárnap 16:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 28., vasárnap 16:13
Mondjuk nézd meg, hogy kik voltak náluk a kpra meg bakhatvednak aztán rajossz, hogy miért. Nem azért, mert a kpra ne férne be.numberone1 írta:Nem csak engem kell meggyoznie, ha nem Zizout, Carlot, Gardiolat mindenkit aki balhatvedkent jatszatja...nem en sirok, h csak balhatvedkent jatszatnak. Szerintem egy kezen megtudnak te is szamolni, h hany meccsen lattad a bajoroknal a kp-n.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 28., vasárnap 15:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 28., vasárnap 15:25
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 28., vasárnap 15:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 28., vasárnap 15:03
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 28., vasárnap 14:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 28., vasárnap 14:43
Mivel a labda többnyire nálunk van és nagyon kevés a támadás építéshez, ezért igenis Casemiro kevés. Sír az a poszt egy Alansoert. Kante, Alaba továbbra is előre lépés lenne. De szerintem még a Witsel, Dembele vonal is. Egyszerűen ők keozettebbek, mint a brazil. Mindegyik tkp volt aztán rajottek az edzők, hogy eggyel hátrébb több a hasznuk.Chris írta:A nehezebb meccseken, ahol meg kell törni az ellenfél támadásait, ütközni kell szerintem nem felesleges a posztja. De hazai pályán kisebb csapatok ellen elbírna a csapat egy Iscot vagy bárkit aki hozzá tud tenni az előrejátékhoz.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 28., vasárnap 14:28
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem