Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Kicsit szőkébb katalánék teljesítménye a vártnàl..:)Szerintem kihúzzák minimum xre.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyon elfáradt az Alaves, ezt így nagyon nehéz bírni
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én véletlenül elfelejtettem azonnal kilőni a TV-t.tcskhun írta:Ónó írta:Jó kis csapat ez az alaves, de ezt a meccset is be fogja sajnos húzni a Barca. A meccsünk után az Várhidi mindent megtett, hogy kihozza a Barcát mint jobb csapat és főleg Messit mint jobb és okosabb játékost. Alig várom ezt a félidőt![]()
Mixen azért fogom a vendégeket és recsizek jelenleg
azon az elemzésén én is csak lestem,hogy,hogy keverte oda a barcát....![]()
De Varhidi baratunk gyorsan emlékeztetett a dologra.
"Öö Messi mindig a jatekot szereti ő szeret jatszani Ronaldooo meg csak öö a gólra megy"
Hat az anyadat.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hat a Barca védelme bohozatba illik ezen a meccsen kb

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Ónó írta:Jó kis csapat ez az alaves, de ezt a meccset is be fogja sajnos húzni a Barca. A meccsünk után az Várhidi mindent megtett, hogy kihozza a Barcát mint jobb csapat és főleg Messit mint jobb és okosabb játékost. Alig várom ezt a félidőt![]()
azon az elemzésén én is csak lestem,hogy,hogy keverte oda a barcát....

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Jó kis csapat ez az alaves, de ezt a meccset is be fogja sajnos húzni a Barca. A meccsünk után az Várhidi mindent megtett, hogy kihozza a Barcát mint jobb csapat és főleg Messit mint jobb és okosabb játékost. Alig várom ezt a félidőt

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az Alavés nagyon szervezetten játszik, ők nem hinném hogy kiesnek majd. Llorente sokat tesz hozzá, több labdát is szerzett már. Itt jön ki, hogy ha nincsen Messi meg Iniesta, akkor csak ötlettelenül passzolnak.
Közben 0-1
Közben 0-1

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Akkor javitom,a nagycsapatok es a Barca ellensebydani írta:A barca szemét is kivédte párszor, nekem nagyon úgy rémlik..Marci77 írta:Navast előtte is látta az aki nézett spanyol bajnokikat. Kb rajta múlt anno,hogy a Levante nem esett ki,nagycsapatok ellen mindig k*rva jól védett

Ertem amugy,d eo ugylatszik azokat a Barcamec seket kihagyta.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kabszi rossz.Lopo1 írta:Ter Stegen ennek a generációnak top 3-as kapusa vagy tetszik ez valakinek vagy nem ahogy lábbal való játéka meg top talán nincs is nála jobb. Es kézzel is a legmagasabb szint. Egyértelműen képzettebb kapus mint Keylor vagy Casilla. Az mar más dolog hogy nem neki van a legtöbb tapasztalata persze azt máshogy nem lehet megszerezni mint az évek múlásával. A hibáit meg annyira szeretik felnagyítani ugy hihetetlen kicsit mar unalmas is szerintem ha elkezdenénk minden ennyi idős kapust megnézni hányszor hibázott lehet meglepő eredmény születne mert ha ebből indulunk ki Oblak meg Courtois is is potyakapus mert sok hibájára emlékszem, de persze erre jobb emlékezni mert ezen lehet csámcsogni. Tehat én vélemény az a Barca a jelent es a jövőt tekintve is több mint nyugodt lehet kapus poszton.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A Levente a történelme legnagyobb sikerét érte el a hathatós segítségével. Év kapusa is lett. Megérdemelten.sebydani írta:A barca szemét is kivédte párszor, nekem nagyon úgy rémlik..Marci77 írta:Navast előtte is látta az aki nézett spanyol bajnokikat. Kb rajta múlt anno,hogy a Levante nem esett ki,nagycsapatok ellen mindig k*rva jól védett
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A barca szemét is kivédte párszor, nekem nagyon úgy rémlik..Marci77 írta:Navast előtte is látta az aki nézett spanyol bajnokikat. Kb rajta múlt anno,hogy a Levante nem esett ki,nagycsapatok ellen mindig k*rva jól védett

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Navast előtte is látta az aki nézett spanyol bajnokikat. Kb rajta múlt anno,hogy a Levante nem esett ki,nagycsapatok ellen mindig k*rva jól védett

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Korosztályában tényleg top 3. De gea meg Courtois mögött úgy le van maradva képességekben, hogy hihetetlen. Alapból tudnék mondani 6 embert, aki odaveri képességekben. Értem én hogy a saját kölke a legszebb az embernek, de azért na.Lopo1 írta:

Meglátjuk

Az, hogy nem fogadsz meg tanácsokat, az a te bajod, engem nem zavar ha tudatlan maradsz. Ha láttad volna játszani Navas-t, nem mondanál ilyen böszmeségeket. Ha nincs Navas, lehet hogy nem ott végeztünk volna tavaly, ahol.
[/quote]Korosztályában tényleg top 3. De gea meg Courtois mögött úgy le van maradva képességekben, hogy hihetetlen. Alapból tudnék mondani 6 embert, aki odaveri képességekben. Értem én hogy a saját kölke a legszebb az embernek, de azért na.
Lopo, ha nem a Barca-ban lenne "csak" akkor fiatal tehetség lenne, nem igaz?
Vegyél fel szemüveget és nézz, ne csak láss.[/quote]
Meglátjuk
az utolsó mondathoz nem akarok semmit hozzáfűzni az csak a te szintedet mutatja
na mondom kiszálltam, mert mindenki ugy is csak szubjektív véleményeket mond ahogy én is tehat sose érne véget. Es a saját kolke mondat pedig sok mindenre ra lehetne húzni ebbe az apró vélemény csatába nem csak rám

Meglátjuk

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lopo:
1 éve? Jó az 3 éve amióta csúcs kapus....hogy Te nem ismerted az a Te bajod.
1 éve? Jó az 3 éve amióta csúcs kapus....hogy Te nem ismerted az a Te bajod.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szóval a durván 8 meccses németet hasonlítod a durván 50 meccses Navassal...erezd el mert komolytalan kezdesz lenni.Lopo1 írta:Keylor es az utóbbi évek? Ugy tudom hogy egy éve véd folyamatosan a Realba es nyújtott kiemelkedőt illetve persze a VB de gondolom mindenki látta hétről hétre hogy hogy teljesít a Levanteba tehat jogosa Donnaruma témához nem szólok hozza mert nem nézzek rendszeresen Milan bajnokit ahogy valószínű a kommentelők 99%-a se csak ezzel is jo példálozni. de média azt mondja ő az új Buffon valószínű akkor ő is lesz mert ha ok mondjak biztos. Ezen az alapon hogy kit hogy skatulyáznak be egyes szurkolói csoportok tényleg kar írni mert számotokra úgyis Navas lesz a top 5 kapus. De az hogy nem láttam pl tavalyi evet Navasnak arra én is azt mondhatnám h akkor ti se Stegent a Bl-be. Persze itt is egy kiemelt dolog lenne hogy a félpályáról Florenzi megmerte mert sokaknak ennyi egy játékos vagy csak addig látnak. De én ki is szálltam jo meccsnézést.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Korosztályában tényleg top 3. De gea meg Courtois mögött úgy le van maradva képességekben, hogy hihetetlen. Alapból tudnék mondani 6 embert, aki odaveri képességekben. Értem én hogy a saját kölke a legszebb az embernek, de azért na.Lopo1 írta:Ezért kar volt energiát pazarolni mert pont az ilyen semmit se érő kommentek miatt alakulnak ki a hülye viták vagy akar a személyeskedése, de azért jo voltRemy írta:Ülj le 1-es. Mindjárt meccs és csak felidegesíted az embert. Nem jó ez.![]()
![]()

Keylor es az utóbbi évek? Ugy tudom hogy egy éve véd folyamatosan a Realba es nyújtott kiemelkedőt illetve persze a VB de gondolom mindenki látta hétről hétre hogy hogy teljesít a Levanteba tehat jogos
a Donnaruma témához nem szólok hozza mert nem nézzek rendszeresen Milan bajnokit ahogy valószínű a kommentelők 99%-a se csak ezzel is jo példálozni. de média azt mondja ő az új Buffon valószínű akkor ő is lesz mert ha ok mondjak biztos. Ezen az alapon hogy kit hogy skatulyáznak be egyes szurkolói csoportok tényleg kar írni mert számotokra úgyis Navas lesz a top 5 kapus. De az hogy nem láttam pl tavalyi evet Navasnak arra én is azt mondhatnám h akkor ti se Stegent a Bl-be. Persze itt is egy kiemelt dolog lenne hogy a félpályáról Florenzi megmerte mert sokaknak ennyi egy játékos vagy csak addig látnak. De én ki is szálltam jo meccsnézést.

Ja, igen, valamiért kihagytam, de jogos. Ez az 5 ember az elmúlt években nagyon kiemelkedett. Courtoisnak meg a tavalyi éve lett borzalmas, de láthattuk, hogy előtte ő is megugrotta a mércét.numberone1 írta:Milan fiatal kapusa megmutatta, h tapasztalat nelkul is lehet magas szinten vedeni.
De Gea szerintem bent van legjobbak kozott.Neuer, Buffon, Navas és Oblak. A többiek meg bőven alattuk.
Donnarumma meg csak 17, szóval ne vegyétek Ter Stegen generációjának, arra hivatkozott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont írni akartam hogy Donnarummát is jobb kapusnak tartom. Abból a rossz Milánból még ennyi sem lenne ha nem ő védene...