Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
lopo te ismered amúgy nojert? keylort láttad már védeni? de persze mi esünk át mindig a ló tuloldalara

Hát persze.Lopo1 írta:Ter Stegen ennek a generációnak top 3-as kapusa vagy tetszik ez valakinek vagy nem ahogy lábbal való játéka meg top talán nincs is nála jobb. Es kézzel is a legmagasabb szint. Egyértelműen képzettebb kapus mint Keylor vagy Casilla. Az mar más dolog hogy nem neki van a legtöbb tapasztalata persze azt máshogy nem lehet megszerezni mint az évek múlásával. A hibáit meg annyira szeretik felnagyítani ugy hihetetlen kicsit mar unalmas is szerintem ha elkezdenénk minden ennyi idős kapust megnézni hányszor hibázott lehet meglepő eredmény születne mert ha ebből indulunk ki Oblak meg Courtois is is potyakapus mert sok hibájára emlékszem, de persze erre jobb emlékezni mert ezen lehet csámcsogni. Tehat én vélemény az a Barca a jelent es a jövőt tekintve is több mint nyugodt lehet kapus poszton.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ebben teljesen igazad van én is így gondolom hogy az idő előbb vagy utobb ugy is mindenkinek választ ad csak nem szeretem ha valakit lehuznak bármelyik csapat játékosa is legyen csak ellenszenv miatt.Géci írta:Bravó jobb kapus szerintem. Értsd jól. Ami biztos, hogy idővel erre is választ kapunk
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nem szokásom ilyesfajta eszmecserébe beszállni, de az hogy Oblak potyakapus az kissé erős, akár a riválisról van szó vagy sem. Courtoisnak voltak valóban komolyabb hibái, de azok leginkább a tavalyi gyenge évre koncentrálódnak. Érdekelne, hogy a passzolgatáson kívül miben képzettebb ter Stegen mint Keylor.Lopo1 írta:Ter Stegen ennek a generációnak top 3-as kapusa vagy tetszik ez valakinek vagy nem ahogy lábbal való játéka meg top talán nincs is nála jobb. Es kézzel is a legmagasabb szint. Egyértelműen képzettebb kapus mint Keylor vagy Casilla. Az mar más dolog hogy nem neki van a legtöbb tapasztalata persze azt máshogy nem lehet megszerezni mint az évek múlásával. A hibáit meg annyira szeretik felnagyítani ugy hihetetlen kicsit mar unalmas is szerintem ha elkezdenénk minden ennyi idős kapust megnézni hányszor hibázott lehet meglepő eredmény születne mert ha ebből indulunk ki Oblak meg Courtois is is potyakapus mert sok hibájára emlékszem, de persze erre jobb emlékezni mert ezen lehet csámcsogni. Tehat én vélemény az a Barca a jelent es a jövőt tekintve is több mint nyugodt lehet kapus poszton.

Csak hogy a Bilbao elleni meccset említsem, a nagy passzkirály ter Stegen kis híján rúgatott egyet valamelyik bilbaoival. Én ha Barca szurkoló lennék (szerencsére nem vagyok), akkor azért Bravoval sokkal nyugodtabb lennék.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bravó jobb kapus szerintem. Értsd jól. Ami biztos, hogy idővel erre is választ kapunk
Real szurkolóként es szubjektív véleményt írva el is hiszem nem is várom hogy most megerősítő kommentek jöjjenek, csak ugy gondoltam sokan a ló túlsó oldalára esnek es teljesítményeket elfogultság miatt nem tudnak értékelni.Géci írta:Szerintem sem nagy szám. Sőt! Bár passzolgatni tökéletes
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem sem nagy szám. Sőt! Bár passzolgatni tökéletes
Ter Stegen ennek a generációnak top 3-as kapusa vagy tetszik ez valakinek vagy nem ahogy lábbal való játéka meg top talán nincs is nála jobb. Es kézzel is a legmagasabb szint. Egyértelműen képzettebb kapus mint Keylor vagy Casilla. Az mar más dolog hogy nem neki van a legtöbb tapasztalata persze azt máshogy nem lehet megszerezni mint az évek múlásával. A hibáit meg annyira szeretik felnagyítani ugy hihetetlen kicsit mar unalmas is szerintem ha elkezdenénk minden ennyi idős kapust megnézni hányszor hibázott lehet meglepő eredmény születne mert ha ebből indulunk ki Oblak meg Courtois is is potyakapus mert sok hibájára emlékszem, de persze erre jobb emlékezni mert ezen lehet csámcsogni. Tehat én vélemény az a Barca a jelent es a jövőt tekintve is több mint nyugodt lehet kapus poszton.
Nem tudom mennyire pozitív azt mondani, hogy a holland válogatott első számú kapusa. Btw. második számú kapusnak tökéletes, de szerintem a Barca Ter Stegennel fog befürödni, rengeteget potyázott és soha nem éreztem annyira tehetségesnek, mint néhány német kapust. Múltkor volt szó, hogy a két nagy esélyei, hogy változtak és akkor talán még nem volt fix a kapus váltás, de ezen a poszton szerintem mindenképpen gyengült a Barca.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
numberone1 írta:Casillat ha be kell dobni nem kell leragni a kormom....hat Cilessen nincs egy szinten Casillaval.Matyi írta:Miért, cserekapusnak ki kellene? Buffon? Ti is megvagytok Casillával, másodszámúnak tökéletes.

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Casillat ha be kell dobni nem kell leragni a kormom....hat Cilessen nincs egy szinten Casillaval.Matyi írta:Miért, cserekapusnak ki kellene? Buffon? Ti is megvagytok Casillával, másodszámúnak tökéletes.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Miért, cserekapusnak ki kellene? Buffon? Ti is megvagytok Casillával, másodszámúnak tökéletes.
- Süti
Én láttam, és ha nem tér vissza az egy kicsúszott vb-s évéhez, akkor nagy bajban lesztek. Bravúrjai vannak, de olyan messze van egy "komplett" kapustól, mint Morata az aranylasztitól...Matyi írta: Egy az, hogy nem így hívják, kettő meg, miért olyan vicces? Ilyen sokszor láttad már játszani?![]()
Én nem, de a VB-n elég meggyőző volt.
Lepkefogó lenne mindkettő? Meglátjuk, de nekem nem tűnnek annak.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Bravo is és Stegen is első számú akart lenni, Bravo kapott egy lehetőséget, hogy mehet a Citybe ő erre rá is bólintott, Masip pedig közel sem elég stabil, hogy egy esetleges MAtS sérülés esetén (lásd most például), ő védjen akár ligába akár BL-be, ezért kellett őRemy írta:A német nagy tehetség, de képes olyan bakikra, amiket egyszerűen nem lehet elnézni. Ha azon nem tud majd javítani a jövőben, akkor sosem fogja azt a szintet elérni, ami amúgy benne van.
A holland meg semmi extra, egy Ajax szintű csapatban bőven jó, de az élmezőnyhöz kevés. Nem is értem a cserét.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A német nagy tehetség, de képes olyan bakikra, amiket egyszerűen nem lehet elnézni. Ha azon nem tud majd javítani a jövőben, akkor sosem fogja azt a szintet elérni, ami amúgy benne van.
A holland meg semmi extra, egy Ajax szintű csapatban bőven jó, de az élmezőnyhöz kevés. Nem is értem a cserét.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Ha MAtS akkora lepkefogó lenne, tavaly tavasszal könnyen kiestünk volna a Bayern ellen.
Fiatal még, vannak hajmeresztő megoldásai, de tavaly ősz óta elég komoly teljesítményt hoz, legalábbis a Barcában. Na mindegy, ti tudjátok, majd az idő eldönti.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nekem annak tűnnek...a Holland Vb-jéről meg mindig az jut eszembe mikor lecserélik a 11esek előtt.Matyi írta:Egy az, hogy nem így hívják, kettő meg, miért olyan vicces? Ilyen sokszor láttad már játszani?Remy írta:Cilessen.Remélem idén kijön, hogy van két lepkefogójuk.
![]()
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
Egy az, hogy nem így hívják, kettő meg, miért olyan vicces? Ilyen sokszor láttad már játszani?Remy írta:Cilessen.Remélem idén kijön, hogy van két lepkefogójuk.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Cilessen.
Remélem idén kijön, hogy van két lepkefogójuk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nyilatkozatok alapjan eddig nem sok minden derult ki viszont igy, h a "kapus belharcot" Bravoval szemben vegul Mats nyerte, minden porondon kezdo lehet de a bajnoksagban es a BL-ben biztosan. Cillessen még azt se hiszi el talan h leigazolta a Barca, nekem ugy tunik h megelegedett a paddal. Lucho edzoi szempontjai alapjan pedig a nemet lesz a kedvezmenyezett, ha a teljesitmenye megfelelo lesz.babaking írta:Látszik már, hogy kire számít első számú kapusként a mester?DinhoL írta:M Az ifju narancs meg kapuban..ez jobban aggaszt...
Som i Serem!
6oat
6oat