numberone1 írta:Nalam ez csapta ki a biztositekot.
Ronaldo is extraordinary but compared to Messi, for me and for everyone who likes football, there can be no comparisons.
Mindenkinek van egy szubjektiv velemenye, ez meg ok, de hogy beszelhet mindenki neveben aki szereti a focit??
Most erre en azt mondom, h mindenki aki szereti a focit az hanyt attol, h Xavi 90 passzolt 2 meterre.
Guardiola is second to none...lattuk harom even keresztul, h mennyire felulmulhatatlan taktikailag.

Én spec szeretem a focit,sőt...nagyon nagyon szeretem....de nálam korábban még messi éveken át,majd most már 1-2 éve ronaldo a jobb játékos. Messi visszább esett,ronaldo feljebb lépett. Helycsere.
Függetlenül kinek drukkolok.
Guardiola nem rossz edző,de soha sem volt a világ legjobbja és főleg nem a történelem legjobbja...ezeket próbálta elhitetni a média sok alakkal...a barcások nagy részével sikerült is. De egy olyan ember,aki látja is azt amit néz...az azért tudja. Pep inkább körítés mint valóság.
A barca regiment nyilatkozatai meg a legtöbb esetben nélkülözik a tisztességet és a valóságot. Amíg nem tanulnak meg pl minket tisztelni,addig mindig is kisebb csapat marad. Aki tiszteli a másikat,az nagyság.....a köpködés egy olcsó,piti viselkedés....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.