Elektronika
Re: Elektronika
Vodanál is követheted és itt is értesít a 80%-nál, de volt olyan is nekem, hogy 2 másodperc elteltével jött a 80 és a 100%-os sms. Pedig semmi extrát nem csináltam, de a 100 Mega net az eltűnt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Telekom honlapjan tudod kovetni mennyid van meg.
Amugy van ez a 80% sms, nekem az azutan szokott jonni, hogy ledaralom az adatmennyiseget
Amugy van ez a 80% sms, nekem az azutan szokott jonni, hogy ledaralom az adatmennyiseget

- ___Samy___
Nekem olyan is volt már hogy se a wifi, se a mobilnet nem volt bekapcsolva, és jött az uzi, hogy elfogyott. Ja, és vodkafone.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Minden hónapban, kb ugyanakkor kapom az üzenetet, asszonypajti is, nem vagyok paranoiás, de ez számomra egyértelmű.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aha, szokott lenni ilyen beállítás.rashidm írta:Az ilyet be lehet állítani valamivel hogy csak akkor menjen fel mobilnetre amikor te akarod nem? Nekem legalábbis valahogy be van állítva.Kerlon írta:Nekem a Vodanál, mondjuk ez olyan, hogyha elveszíti a wifi jelet és azért ez megesik, akkor egyből használja a mobilnetet miközben te azt se érzékeled, hogy ledobott a wifi.. ezért már ki is szoktam nyomni inkább wifi övezetben a mobil netet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az ilyet be lehet állítani valamivel hogy csak akkor menjen fel mobilnetre amikor te akarod nem? Nekem legalábbis valahogy be van állítva.Kerlon írta:Nekem a Vodanál, mondjuk ez olyan, hogyha elveszíti a wifi jelet és azért ez megesik, akkor egyből használja a mobilnetet miközben te azt se érzékeled, hogy ledobott a wifi.. ezért már ki is szoktam nyomni inkább wifi övezetben a mobil netet.
Nekem a Vodanál, mondjuk ez olyan, hogyha elveszíti a wifi jelet és azért ez megesik, akkor egyből használja a mobilnetet miközben te azt se érzékeled, hogy ledobott a wifi.. ezért már ki is szoktam nyomni inkább wifi övezetben a mobil netet.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
T-Mobile.Kerlon írta:Vodafone? Mert ilyen nekem is volt.Realista24 írta:Ez a kedvencem. Itthon vagyok. Wi-fi. Erre jon az üzenet hogy elfogyott a 80%![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Idol 4!!! Alcatelék nagyon szép telefont raktak megint össze.
K
K
- nmate
Vagy ott a OnePlus 3. Csak annyit en mar sajnalok egy telefonra.
Vodafone? Mert ilyen nekem is volt.Realista24 írta:Ez a kedvencem. Itthon vagyok. Wi-fi. Erre jon az üzenet hogy elfogyott a 80%![]()

K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
500 mega? Nekem az üzleti 5giga megy el hó végére, almás telefonon 4g-vel. Vicc.. Szerintem is mókolnak valamit a Telekomnál..

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Note7? Bevonta a Samsung,mivel több emberé is felrobbant..Pontosabban az akksija.Kercsó írta: Én csukott szemmel lecserélném egy Nore7re.
Neked is azt ajánlom inkább, mert az új cerkás az S7 edge feljavított verziója lett.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Én anno előrendeltem márciusban, és mondhatni 3 hétig teljes mértékben elégedett is voltam, míg be nem halt a kijelző. A márkaszerviz se nagyon akarta elhinni, nem hogy én, hogy ennyit bírta csak.Takesz írta:Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S7 Edge-ről?
Teló vásárlást tervezek és ezt szemeltem ki.
Aztán most 1 hónapja ismét alkotott, megjelent 3 áttetsző fekete csík a kijelzőn, ami teljes fényerőnél eltűnik...

Amúgy ezeket leszámítva tényleg nagyon jó telefon. Jobb üzemidő, bővíthető memória, qrva jó kamera, edge opciók (aminek én kb.25%át használom ki), jóval több személyreszabási lehetőség, mint eddig bármelyik Samsungnál stb. Laptopot szinte tényleg csak meccs nézésre használok.
És még egy negatívum, ugyanazon hálózatot használva, legyen ez 3G vagy 4G, az asszony S4 minijének mai napig fényévekkel jobb a jelerőssége.
Én csukott szemmel lecserélném egy Nore7re.
Neked is azt ajánlom inkább, mert az új cerkás az S7 edge feljavított verziója lett.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a kedvencem. Itthon vagyok. Wi-fi. Erre jon az üzenet hogy elfogyott a 80%

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
500 mega lehasználás :O Mondjuk midnenki annyit használ le amennyije van. Mmint amihez hozzászokik. Én a 12-t is leszoktam néha,de 6-7et simán. Főleg ha otthon vagyok és nincs wifi.
Pedig már a Spotit is offline nyomatom általában

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Itt van Meg is lehet online rendelni.csababarca írta:hol kell ezt keresni, mert nem találom az online felületen?pheco írta:Telekomnál van havi 890-ért olyan csomag kiegészítő, ami korlátlan netet ad a közösségi szarokra, tehát fb, messenger, insta, snap stb.. Pár napja megrendeltem, mert egész nap 4G-ről vagyok, aztán az 500 mega kb 5 napra lenne elég. Így az adatforgalmat amit megspórolok vele, sokak örömére elbaszhatom a madridomra
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem LG sem akarná, hogy olyan sokat kelljen fizetned miatta.nmate írta: A telekomos csomagomban ingyen beszelek egy par emberrel, es ez kiteszi a 80%-at a beszelgeteseimnek. Most ha engem hivnak, es atiranyul, az mar nem ingyen van.

De lehet én is váltok erre a szenpcset meg instás dologra, mi másra vágyhatnék, mint egész nap hamesz oldalain lógni.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Madridomra adjanak korlátlan netet!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Telekomnal amugy meg lehet azt is csinalni, hogy elofizetes melle havonta mobilnet csomagot valtasz, es akkor ujraindul a szamlalo. A szamlan meg 31 napra aranyosan szetosztja a ket csomag arat (pl. 14/31*1690 + 17/31*1190), es akkor tulajdonkeppen egy honapban van 1,5 giga neted, es gyakorlatilag 0,75 gigaert fizetsz.
Nekem 20-an valt, minden ho elejen valtok csomagot. Csak ez korabban nem allt ossze, most jott a szamla, es bizonyosodtam meg rola, hogy ez mukodik.

Nekem 20-an valt, minden ho elejen valtok csomagot. Csak ez korabban nem allt ossze, most jott a szamla, es bizonyosodtam meg rola, hogy ez mukodik.