+mocsok írta:Meg jo hogy a madridom belassult nettel is popecul mukodik.
Ezt már írtam Gergőnek is, konkrétan ha a netem is lassítva van és nincs is térerő, rendesen be sem tölt semmit a Safari kivéve a madridomot. Nagy pacsi érte

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. szeptember 9., péntek 12:20
+mocsok írta:Meg jo hogy a madridom belassult nettel is popecul mukodik.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. szeptember 9., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 9., péntek 10:37
én azért küldtem néhány keresetlen smst nekik, mikor jött 2 mp belüle a 80-100%os smsRealista24 írta:Persze, követhetem, de amúgy pont leszarom már. Ilyeneken nem tudok idegeskedni. Globális szinten óriási kasza nekik persze és felháborító, nekem pár száz forint, ha éppen úgy gondolom, hogy kell még adat. Az igazamat bizonygatni meg olyan erőfeszítés lenne, amit nem ér meg nekem.nmate írta:Telekom honlapjan tudod kovetni mennyid van meg.
Amugy van ez a 80% sms, nekem az azutan szokott jonni, hogy ledaralom az adatmennyiseget
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 9., péntek 9:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 9., péntek 9:54
Persze, követhetem, de amúgy pont leszarom már. Ilyeneken nem tudok idegeskedni. Globális szinten óriási kasza nekik persze és felháborító, nekem pár száz forint, ha éppen úgy gondolom, hogy kell még adat. Az igazamat bizonygatni meg olyan erőfeszítés lenne, amit nem ér meg nekem.nmate írta:Telekom honlapjan tudod kovetni mennyid van meg.
Amugy van ez a 80% sms, nekem az azutan szokott jonni, hogy ledaralom az adatmennyiseget
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 9., péntek 9:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 9., péntek 9:39
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 9., péntek 9:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 9., péntek 9:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 9., péntek 9:03
Aha, szokott lenni ilyen beállítás.rashidm írta:Az ilyet be lehet állítani valamivel hogy csak akkor menjen fel mobilnetre amikor te akarod nem? Nekem legalábbis valahogy be van állítva.Kerlon írta:Nekem a Vodanál, mondjuk ez olyan, hogyha elveszíti a wifi jelet és azért ez megesik, akkor egyből használja a mobilnetet miközben te azt se érzékeled, hogy ledobott a wifi.. ezért már ki is szoktam nyomni inkább wifi övezetben a mobil netet.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 9., péntek 8:39
Az ilyet be lehet állítani valamivel hogy csak akkor menjen fel mobilnetre amikor te akarod nem? Nekem legalábbis valahogy be van állítva.Kerlon írta:Nekem a Vodanál, mondjuk ez olyan, hogyha elveszíti a wifi jelet és azért ez megesik, akkor egyből használja a mobilnetet miközben te azt se érzékeled, hogy ledobott a wifi.. ezért már ki is szoktam nyomni inkább wifi övezetben a mobil netet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 9., péntek 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 9., péntek 8:27
T-Mobile.Kerlon írta:Vodafone? Mert ilyen nekem is volt.Realista24 írta:Ez a kedvencem. Itthon vagyok. Wi-fi. Erre jon az üzenet hogy elfogyott a 80%![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 9., péntek 8:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 9., péntek 8:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 9., péntek 7:27
Vodafone? Mert ilyen nekem is volt.Realista24 írta:Ez a kedvencem. Itthon vagyok. Wi-fi. Erre jon az üzenet hogy elfogyott a 80%![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. szeptember 9., péntek 6:52
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 9., péntek 1:45
Note7? Bevonta a Samsung,mivel több emberé is felrobbant..Pontosabban az akksija.Kercsó írta: Én csukott szemmel lecserélném egy Nore7re.
Neked is azt ajánlom inkább, mert az új cerkás az S7 edge feljavított verziója lett.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. szeptember 9., péntek 0:13
Én anno előrendeltem márciusban, és mondhatni 3 hétig teljes mértékben elégedett is voltam, míg be nem halt a kijelző. A márkaszerviz se nagyon akarta elhinni, nem hogy én, hogy ennyit bírta csak.Takesz írta:Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S7 Edge-ről?
Teló vásárlást tervezek és ezt szemeltem ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 21:02
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem