HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 8., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. szeptember 8., csütörtök 20:24
Itt van Meg is lehet online rendelni.csababarca írta:hol kell ezt keresni, mert nem találom az online felületen?pheco írta:Telekomnál van havi 890-ért olyan csomag kiegészítő, ami korlátlan netet ad a közösségi szarokra, tehát fb, messenger, insta, snap stb.. Pár napja megrendeltem, mert egész nap 4G-ről vagyok, aztán az 500 mega kb 5 napra lenne elég. Így az adatforgalmat amit megspórolok vele, sokak örömére elbaszhatom a madridomra
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 8., csütörtök 18:04
Szerintem LG sem akarná, hogy olyan sokat kelljen fizetned miatta.nmate írta: A telekomos csomagomban ingyen beszelek egy par emberrel, es ez kiteszi a 80%-at a beszelgeteseimnek. Most ha engem hivnak, es atiranyul, az mar nem ingyen van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 18:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 8., csütörtök 17:58
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. szeptember 8., csütörtök 17:53
Egyrészről ezt jó tudni, köszi!pheco írta:Telekomnál van havi 890-ért olyan csomag kiegészítő, ami korlátlan netet ad a közösségi szarokra, tehát fb, messenger, insta, snap stb.. Pár napja megrendeltem, mert egész nap 4G-ről vagyok, aztán az 500 mega kb 5 napra lenne elég. Így az adatforgalmat amit megspórolok vele, sokak örömére elbaszhatom a madridomra
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. szeptember 8., csütörtök 17:50
hol kell ezt keresni, mert nem találom az online felületen?pheco írta:Telekomnál van havi 890-ért olyan csomag kiegészítő, ami korlátlan netet ad a közösségi szarokra, tehát fb, messenger, insta, snap stb.. Pár napja megrendeltem, mert egész nap 4G-ről vagyok, aztán az 500 mega kb 5 napra lenne elég. Így az adatforgalmat amit megspórolok vele, sokak örömére elbaszhatom a madridomra
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. szeptember 8., csütörtök 17:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:50
A telekomos csomagomban ingyen beszelek egy par emberrel, es ez kiteszi a 80%-at a beszelgeteseimnek. Most ha engem hivnak, es atiranyul, az mar nem ingyen van.Kerlon írta:Máté, miért nem irányítod át a hívásaidat az aktív kártyára?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:31
Bocs haver.Takesz írta:Azok már megvannak.
HozzászólásSzerző: Takesz » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:17
Azok már megvannak.rashidm írta:Annyi pénzért én mondjuk laptopot vagy PS+tv kombót vennék.Takesz írta:Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S7 Edge-ről?
Teló vásárlást tervezek és ezt szemeltem ki.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:14
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:14
Annyi pénzért én mondjuk laptopot vagy PS+tv kombót vennék.Takesz írta:Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S7 Edge-ről?
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:12
Ja, dual sim telot vettem most amugy, de akkor meg csak egyik SIM aktiv, mi van ha hivnak?Realista24 írta: Akkor vegyél egy függetlent és csak a sim-et kell cserélni vagy két sim-es függetlent
Ha nem sajnalod ra a penzt, es szereted a Samsungokat, csucsmobilt vennel.Takesz írta:Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S7 Edge-ről?
HozzászólásSzerző: Takesz » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:05
Igen, apámnak kitart egy tank benzin 1,5 hónapig, nekem meg egy hétig. Ilyen ez, ha használsz valamit.valszeg időben sokkal többet neteztek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 8., csütörtök 15:47
én opera maxot használok a mobilnetkorlátozáshoz. nagyon fasza kis program. mivel minden app képes csomagokat küldeni és fogadni még ha meg sincsenek nyitva így nagy meglepit ez is okozhatja. minden szart letiltottam vele mikor mobilneten vagyok így azok nem generálnak felesleges adatforgalamat. szépen tudom követni hogy mi mennyit eszik. nem maradok ki semmiből az 500 mega miatt és bőven elvagyok. index 444 tm minden teljes tartalommal nézek. fb videókat is is szoktam. sőt skype beszélgetések is mennek hetente 20-30 perc. nem tudom nálatok mi viszi el a netet. valszeg időben sokkal többet neteztek.Kerlon írta:Nekem is kevés az 500 MB, kb 10-12 nap, pedig nem youtubezok vagy net rádiózok. Régen meg valahogy 100megával boldogultam, szóval így fingom sincs, hogy mire megy el most. Arra én is mernék fogadni, amit R24 ír. Illetve a voda kisvállakozásos csomagjaiban most megcsinálták azt, hogy a keretkihasználása után letilt és nem belassít. Vicc bazmeg.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. szeptember 8., csütörtök 15:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 8., csütörtök 15:41
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem