Annyi pénzért én mondjuk laptopot vagy PS+tv kombót vennék.Takesz írta:Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S7 Edge-ről?
Teló vásárlást tervezek és ezt szemeltem ki.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:14
Annyi pénzért én mondjuk laptopot vagy PS+tv kombót vennék.Takesz írta:Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S7 Edge-ről?
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:12
Ja, dual sim telot vettem most amugy, de akkor meg csak egyik SIM aktiv, mi van ha hivnak?Realista24 írta: Akkor vegyél egy függetlent és csak a sim-et kell cserélni vagy két sim-es függetlent
Ha nem sajnalod ra a penzt, es szereted a Samsungokat, csucsmobilt vennel.Takesz írta:Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S7 Edge-ről?
HozzászólásSzerző: Takesz » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:05
Igen, apámnak kitart egy tank benzin 1,5 hónapig, nekem meg egy hétig. Ilyen ez, ha használsz valamit.valszeg időben sokkal többet neteztek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 8., csütörtök 16:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 8., csütörtök 15:47
én opera maxot használok a mobilnetkorlátozáshoz. nagyon fasza kis program. mivel minden app képes csomagokat küldeni és fogadni még ha meg sincsenek nyitva így nagy meglepit ez is okozhatja. minden szart letiltottam vele mikor mobilneten vagyok így azok nem generálnak felesleges adatforgalamat. szépen tudom követni hogy mi mennyit eszik. nem maradok ki semmiből az 500 mega miatt és bőven elvagyok. index 444 tm minden teljes tartalommal nézek. fb videókat is is szoktam. sőt skype beszélgetések is mennek hetente 20-30 perc. nem tudom nálatok mi viszi el a netet. valszeg időben sokkal többet neteztek.Kerlon írta:Nekem is kevés az 500 MB, kb 10-12 nap, pedig nem youtubezok vagy net rádiózok. Régen meg valahogy 100megával boldogultam, szóval így fingom sincs, hogy mire megy el most. Arra én is mernék fogadni, amit R24 ír. Illetve a voda kisvállakozásos csomagjaiban most megcsinálták azt, hogy a keretkihasználása után letilt és nem belassít. Vicc bazmeg.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. szeptember 8., csütörtök 15:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 8., csütörtök 15:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 15:41
Akkor vegyél egy függetlent és csak a sim-et kell cserélni vagy két sim-es függetlentnmate írta:De pont ez lenne a lenyege, hogy ne kelljen mar 2 telefont cipelnemRealista24 írta:Egy fos második, független teló, bele a helyi sim kártya és problem solved.
Én ezt vallom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 8., csütörtök 15:39
De pont ez lenne a lenyege, hogy ne kelljen mar 2 telefont cipelnemRealista24 írta:Egy fos második, független teló, bele a helyi sim kártya és problem solved.
Én ezt vallom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. szeptember 8., csütörtök 11:42
Romania. Irtam is, hogy kicsit keletebbre.Realista24 írta:650 Ftért korlátlan net? Hát ez melyik csomag áruld már el kérlek.Akarom.
Pedig miota a Digi kicsit komolyabban veszi a mobil szolgaltatast, a narancsosok is egesz jo akciokkal jonnek ki. Egyebkent tavasszal volt is valami cikk, hogy Digi Mobilra 2 ev alatt 1 millio uj elofizetot szereztek, osszesen 2.4 millional tartanak. Nekem mondjuk annyibol szerencsem van, hogy Kolozsvaron es Nagyvaradon is jol ki van epitve a halozat, lehet ti feletek nehezebb lenne hasznalni.realistahuni írta:hexor, nekem is kurvagyorsan mondjad hogy mi ez, holnap mondom le a narancsot.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 8., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:34
igen ez a jó, mi összedobtunk egyre többen, csak akkor épp nem nálam volt, és a shuttlet meg muszáj volt elérni.Realista24 írta:Egy fos második, független teló, bele a helyi sim kártya és problem solved.
Én ezt vallom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:28
nem gondoltam semmire, tudtám drága lesz ez a kétszer 5 perc. Csak ezt is kicsit viccesnek tartom a 21. században, hogy ennyibe kerül külföldi hívás.BBeno írta:
remélem azért nem lepődtél meg. vagy mire gondoltál mennyi lesz?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:24
remélem azért nem lepődtél meg. vagy mire gondoltál mennyi lesz?Jah most jött meg a számlám augusztusról, van rajta 11 perc hívás az usa-ból (usa számot hívtam onnan), 8ezer forintért. Köszöntem
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:20
ezt is simán kinézem belőlük amúgy.Realista24 írta:Szerintem a hazai szolgáltatók (főleg a t-mobile) még csalnak is a mobilnettel. Asszonypajtinak kb napra pontosan mindig ugyanakkor küldik, hogy sajnálattal közöljük hogy elfogyott a mobilneted![]()
Aztán van amikor kb. nem is használja csak otthon, mert nincs ideje rá meló közben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:16
650 Ftért korlátlan net? Hát ez melyik csomag áruld már el kérlek.h3x0r írta:Kicsit keletebbre valamelyik nap 4-5 euroert lattam korlatlan net (elso 30 giga 4G sebessegen, utana visszaesik mint az allat), orszagon belul korlatlan beszelgetes, kulfoldre 3000 perc.csababarca írta:jaja, nagyjából így van.
Csak nálunk jár még gyerekcipőben a mobilnet.
500 megát is ámuldozva képesek promózni...Aztán lekérdezed a mail-jeidet és el is fogyott.
Nekem most 2 euroert halozaton belul korlatlan, azon kivul 200 perc, ugyancsak korlatlan net, amibol 3GB 3G-n. (utobbi idoben parszor meg kellett osszam laptopra is a netet, ugyhogy juliusban 13, augusztusban 8 gigat hoztam ossze)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:14
Meg is érdemli, aki mobilról nézné a hd poreszt...nmate írta:Nagyon gaz itthon a mobilnet, 500 meg lofaszra sem eleg, nekem is annyi van. Az elso 3 honap 2 giga adatforgalommal jart, az koppra eleg volt.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem