Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 12:41

ziro4vr írta:Semmi érdemi érvet nem írtál, hogy miért nem másodvonalasak.
Mivel másodvonalasok, azért nem. :mrgreen:
Adidassal meg pont azért van már tele tököm, mert a 3 csík a vállról, akárhonnét nem elhagyható.
Ezt csak én nem értem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 8., csütörtök 12:36

Semmi érdemi érvet nem írtál, hogy miért nem másodvonalasak.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 8., csütörtök 12:14

Ezzel mondjuk újat nem mondtál és pontokban leírtam én is, hogy ezekkel tisztában vagyok.

Adidassal meg pont azért van már tele tököm, mert a 3 csík a vállról, akárhonnét nem elhagyható.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 11:31

Amúgy ja, a kínai piacot megtámadó vagy ott születő sportszergyártó cégek bevételei mindig ledöbbentenek...és mennyire torzzá teszi az egészet, nagyon durva.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 8., csütörtök 11:17

A legtöbb iparágra rá lehet húzni a klasszikus leader-challenger-follower modellt. A sportszergyártóknál ez úgy alakult, hogy az egyik vezetővé tévő szempont, az innováció alapvetően az Adidasnál jelent meg a világháború környékén. Azonban egy másik nagyon fontos szempont, a piacra elsőként reagálás a Nike-t már jó pár éve kihívóból vezetővé tette, így a két cég helyet cserélt. A pumát a követőkhöz kell sorolni, részvényre jutó nyereség, piaci részesedés, árbevétel, márkaismertség, kb minden létező szempont alapján. Adatokat keressen aki akar, nem fogok linkelgetni. :D Elsősorban az Észak-Amerikai, Nyugat-Európai piacot nézzétek, Kína sportszer/ruházat szempontjából torz adatokkal rendelkezek némileg. Amit itt említettek, első vagy másodvonalas, általában a kihívó alatt szokták meghúzni a vonalat, erre nincs szabály, de alapvetően ezen marketinges alapvetés szerint a Nike és az Adidas az elsővonalas, a Pumát pedig lehet másodvonalasnak nevezni. Ja és ennek a történetnek semmi köze ahhoz, hogy milyen szép egy adott mez.

Egyébként abban igazat adok Kerlon, hogy az adidas-RM házasság eléggé kiforott és márkaértékben meghatározó mindkét fél részére, egy Nike-RM kapcsolat eléggé átrendezné a dolgokat, rengeteg pénz meg minden, ugyanakkor ott kellene okoskodni azért, hogy a három csíkot ne hiányolja és a pipát elfogadja Lacika Magyarországról, Mike Amerikából és Mócsing Csüng Kínából. Igényesebb helyeken az tuti, hogy egyszerre lenne pipa és a három csík is az "eredeti" mezen. :lol:
Nem illik.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:59

Megjegyzem, hogy az Adidas is másodvonalas a Nike mögött, hogy tovább bonyolítsuk, de így is kiemelkedik a többi kisebb gyártóhoz képest :).

Ez egy nagy tévedés. Ahogy Kerlon is offon van. De nem szeretnék itt untatni senkit, ha valakit érdekel a téma, privátban szívesen elmondom amit szabad. :D
Erre gondoltam: http://www.portfolio.hu/vallalatok/szer ... 35929.html

Nem engedi az oldal linkelni, mindegy a portfóliós cikk arról szól, hogy a Nike jóval nagyobb cég, mint az Adidas.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:57

Ja, okosits, ha már belekezdtel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:42

Elcseszted a blöffömet te szeméét, gondoltam nem reagál senki és nem kell körmölnöm. :lol:

Inkább beszéljünk erről a Valbuenas videóelemzős történetről...Benzema ajánlotta a fickót? :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:35

ziro4vr írta:
Chris írta:Megjegyzem, hogy az Adidas is másodvonalas a Nike mögött, hogy tovább bonyolítsuk, de így is kiemelkedik a többi kisebb gyártóhoz képest :).
Ez egy nagy tévedés. Ahogy Kerlon is offon van. De nem szeretnék itt untatni senkit, ha valakit érdekel a téma, privátban szívesen elmondom amit szabad. :D
Szerintem sokakat érdekel, nem kell szobára menni :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:28

Chris írta:Megjegyzem, hogy az Adidas is másodvonalas a Nike mögött, hogy tovább bonyolítsuk, de így is kiemelkedik a többi kisebb gyártóhoz képest :).
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:28

ziro4vr írta:Azért szektorfüggő a dolog szerintem, de mondjuk a sportszergyártó tényleg pont az a terület, ahol elég egyértelmű a piaci struktúra.
Odaírtam te pöts, ugyanezt, csak más szavakkal.

Kerlon, még mindig nem érted.
Megjegyzem, hogy az Adidas is másodvonalas a Nike mögött, hogy tovább bonyolítsuk, de így is kiemelkedik a többi kisebb gyártóhoz képest :).
Te sem érted. Nem baj.

Nem a piaci részesedést tekintve fogalmaztam meg a mondatot, mindegy. Elengedtem. Pumát vagy p...t mindenkinek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:26

melyik az a puma mez amiről szó van?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:21

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:20

1. csak svájci mezeik szakadtak eddig, lehet csak egy széria hiba volt.
2. azért lehet, hogy a pénzügyeik nem közelítik meg a Nike, Adidas szintjét, de attól még szerintem nem lehet másodvonalasnak titulálni őket, mert mind a klub csapatoknál, mind a válogatottak terén van jó pár, de egyéb termékekről is lehetne beszélni.
3. azt nem vitatom, hogy jobb a Nike vagy az Adidas és ilyen alapon a legjobbat a legjobbnak.

Viszont továbbra is, ami Puma mezet belinkeltek az gyönyörű és szerintem köröket ver a kirakott Nike-ra vagy az elmúlt évek adidas mezeinkre. Bár szerintem az Adidassal mi összeforrottunk, nehéz elképzelni a másik brandeket, de azért kíváncsi lennék, hogy mit hoznak ki belőlük.
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:17

Azért szektorfüggő a dolog szerintem, de mondjuk a sportszergyártó tényleg pont az a terület, ahol elég egyértelmű a piaci struktúra.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:14

Szerintem nem kell ahhoz dolgozni egy adott szektorban, hogy lássa az ember, hogy kik a "leaders and followers"-ek. Legalábbis abban, amelyik ennyire része a mindennapoknak, mint a (sport)ruházat.

De persze én hiszek neked ziro. :sziv:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:10

ziro4vr írta:Ebben a szektorban dolgozom, talán nem hiszed el nekem Kerlon, de tényleg másodvonalasak.
Tudjuk, hogy a hamisítványokat árulod az Ecseri piacon, én hiszek neked. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 8., csütörtök 9:49

Ebben a szektorban dolgozom, talán nem hiszed el nekem Kerlon, de tényleg másodvonalasak.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 9:31

Ez már csak ízlés kérdése.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. szeptember 8., csütörtök 9:15

Pénzügyileg persze, hogy totál lemaradásban vannak, de ha mondjuk az öltözeteik kinézetét nézzük, akkor bőven van hogy jobban festő ruhákat, mezeket dobnak ki a piacra, mint a Nike vagy az Adidas. Az már megint más dolog, hogy mennyire könnyen szakad. :lol: :lol:

Vissza: