De persze én hiszek neked ziro.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:14
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. szeptember 8., csütörtök 10:10
Tudjuk, hogy a hamisítványokat árulod az Ecseri piacon, én hiszek neked.ziro4vr írta:Ebben a szektorban dolgozom, talán nem hiszed el nekem Kerlon, de tényleg másodvonalasak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 8., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 9:31
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. szeptember 8., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 8., csütörtök 8:39
Szerintem. Mi van a kijelentéssel?Kerlon írta:Melyikotok szerint masodvonalas a puma? Nem szeretem őket, de ez a kijelentés... Amúgy gyönyörű a mez, amit belinkeltek.
Remélem így ámr érthető, amit írtam.Nike and Adidas are also the market leaders amongst sporting goods manufacturers with about 30.6 and 18.5 billion U.S. dollars in worldwide revenue respectively. Other major sporting goods manufacturers with at least 1.5 billion U.S. dollars in revenue are VF Corp., Puma, Asics, Jarden, New Balance, Amer Sports and Under Armour.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 7., szerda 21:42
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 7., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 7., szerda 20:22
Na itt a válasz arra, hogy mire ment az a pénz, amit az átigazolási piacon nem költöttek el az utóbbi visszafogott pár évben. Lassan kiöregednek az alapemberek lehet felhalmozni a következő adósságcsomagotMARCA: Ugyanekkor azt is bejelenti a Vezetőségi Tanács, hogy a klub adósságállományát teljesen megtérítették.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. szeptember 7., szerda 12:13
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. szeptember 7., szerda 11:56
Igen, elnézést, az én hibám volt, nem volt egyértelmű az AS alapján, ezért sem figyeltem rendesen a szövegkörnyezetre.Félrefordítás volt, javítva lett. Palesz megelőzött.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 7., szerda 11:43
Félrefordítás volt, javítva lett. Palesz megelőzött.KAG írta:
Főként a Pepe felé intézett nyilatkozata, amit régen mondott. Illetve az sem, hogy nagyon nehezen mond nemet mourinhonak. (Ha nem zizou lenne az edzo, szerintem ment volna)
Mondom ez igy partatlan szemmel nezve teljesen okes. Madridistakent azt erzem, hogy lehetne halasabb, elkotelezettebb.
Jo lenne, ha megusznank. Mutatnank a fukkot barszáéknak.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 7., szerda 11:40
Azt Jose mondta, nem Varane. Amugy szerintem nem volt ebbe az interjuba semmi, Jose, aki a semmibol kiragadta, hivta egy brutalis fizetessel megspekelve, nyilvan elgondolkozik ezen az ember..KAG írta:Főként a Pepe felé intézett nyilatkozata, amit régen mondott.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. szeptember 7., szerda 11:39
?? Mit nyilatkozott Pepével kapcsolatban?Főként a Pepe felé intézett nyilatkozata, amit régen mondott.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. szeptember 7., szerda 11:25
Főként a Pepe felé intézett nyilatkozata, amit régen mondott. Illetve az sem, hogy nagyon nehezen mond nemet mourinhonak. (Ha nem zizou lenne az edzo, szerintem ment volna)Realista24 írta:Melyik része?KAG írta:Most olvasom ezt a Varane nyilatkozatot.
Rendben van, de madridista szemmel olvasva korántsem keltett szimpatikus benyomást számomra.
Mas: Csütörtökön lesz döntés a FIFA részéről. Egyesek szerint nem lesz eltiltás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 6., kedd 23:39
Melyik része?KAG írta:Most olvasom ezt a Varane nyilatkozatot.
Rendben van, de madridista szemmel olvasva korántsem keltett szimpatikus benyomást számomra.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. szeptember 6., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 6., kedd 20:09
HozzászólásSzerző: cart » 2016. szeptember 6., kedd 19:48
Ennyi erővel akkor Alba is előrébb mehetne az eredeti posztjára bal szélsőnek, Silva meg behúzódhatna középre ha támadni kell. Középső kp-ból volt elég így is a csapatban.palesz77 írta: Ha 3 védős rendszerre állnak át, akkor segítség SR játéka ebben, mert cserélni se kell, és jobbhátvéd helyett egy btb van a csapatban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 6., kedd 19:39
Amúgy ezért is érzem, hogy minkent is megvehetnének, mert gyakorlatilag a Chelsea meg a PSG messze nem ilyen piac képes és ez a számukra bőven megérné. Média felhajtás is lenne körülötte stb.. Még itt van CR is.. Mondjuk Ramos elvileg most fog aláírni az Adidashoz.Realista24 írta:A Barca amúgy 100at fog kapni tőlük.Kerlon írta:Mindkét mezszállítónak van néhány igen félresikerült meze, de nekem is valahogy a Nike mezek jobban adják. Idén az Inter haza meze, de a PSG mezei is rendre tetszenek. Talán lehetne váltani, most a Nike szerintem alapból képes lenne az Adidasra verni, mert ugye komoly csapataik alig maradtak (Barca, PSG, jövőre a Chelsea).
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem