Mennyei futball
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Mennyei futball
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mezey most nyilatkozta, hogy Storcknak igazából az EB után le kellett volna mondania. Amúgy igazat adok neked, mert a VB-re sok esélyünk nincs kijutni, bár szerintem továbbra is jobban fogunk teljesíteni az erősebb, focizni is akaró csapatok ellen és erre volt jó példa az osztrákok és a portugálok elleni meccs. Aztán a belgák ellen már kijött, hogy mennyire nem vagyunk térképen európában, mert elfáradtak a 3-4 naponkénti meccseléstől.ziro4vr írta:Az a baj ezzel, ha egy külföldivel megnézeted a feröeri meccset, akkor DzsB-t fogja kiemelni, Kleinit meg Nagy Ádit. Én rengeteget kritizáltam Balázst itt is, de nincs más a helyére sajnos. Ez a három ember (Gera távollétében) rendelkezik azzal a futballkultúrával, ami egy normális támadás felépítéséhez kellene. Elég szomorú. Lovrencsics, Stieber, Németh, az összes csatár, ezeket ha berakod egy jó csapatba, akkor elférnek, nem lógnak ki annyira, de ha csak ilyen játékosaid vannak, akkor abból nem lesz semmi.rashidm írta: Bognárt nem ismerem, viszont Zsuzsi kb 2x lőtt kapura a meccsen, azon kívül sehol sem volt. Ahogyan a többiek. Gulácsin kívül nem tudok elfogadható teljesítményt mondani.
Elmondom miért vagyok szkeptikus. Az EB szereplés egy kifutott dolog volt, amit én két tényezőnek tulajdonítok. Egyrészt, a magyar keretnek lehetősége volt sokat együtt készülni, a játékosok pihentek voltak, ezek nagy előnyt jelentenek egy ilyen tornán. Másrészt az ország hangulata annyira belehajszolta őket a tutiba, hogy az rengeteget dobott a teljesítményen.
Ne értsetek félre, Stork egy fasza edző, de most jött el az a pont, ahol valami szilárd elképzelés köré kell építeni a csapatot. Sokat fejlődtünk játékban, de ezek nem hosszú távú javulások, hanem amit rövid távon fejleszteni, kijavítani lehetett, azt tette meg a német. Én ezért írom a zártabb szerkezetet, mert a jelenkori magyar állománnyal az vezethetne szerintem eredményhez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tudni lehetett előre, hogy ez lesz...
Végre büszkék lehettünk a csapatunkra, véghezvittek tényleg egy csodát és nem megbecsülnénk ezt és erre építkeznénk, hanem megint inkább arra fele tartunk, hogy szar minden, mert nem fogunk kijutni a VBre, ami szvsz soha nem is volt realitás...
Tegyük össze a két kezünket, hogy ez az EB megadatott, mert erre mindig is emlékezni fogunk és itt van az idő, hogy összehozzunk egy stabil csapatot, ez a pár év pont elég lehet erre, de ehhez sajnos elengedhetetlen, hogy reálisan kezeljük a helyzetet, ami meg rohadtul nem lesz meg...
Végre büszkék lehettünk a csapatunkra, véghezvittek tényleg egy csodát és nem megbecsülnénk ezt és erre építkeznénk, hanem megint inkább arra fele tartunk, hogy szar minden, mert nem fogunk kijutni a VBre, ami szvsz soha nem is volt realitás...
Tegyük össze a két kezünket, hogy ez az EB megadatott, mert erre mindig is emlékezni fogunk és itt van az idő, hogy összehozzunk egy stabil csapatot, ez a pár év pont elég lehet erre, de ehhez sajnos elengedhetetlen, hogy reálisan kezeljük a helyzetet, ami meg rohadtul nem lesz meg...
A vb kijutás továbbra sem realitás, nem tudom ki hiheti ezt el, még ezután az EB után is...
Nagyot fejlődött a válogatott és folytatni kell ezt a munkát, Storckot hagyni kell dolgozni.
Meglesz egy tisztes 3-4. hely és megyünk tovább. Nekünk a 2020-as EB-t kell megcélozni újra, az oda kijutást. Egy jól abszolvált vb selejtező (játékelemek erősítése, tehetségek felkutatása, beépítése, csapatmag stabilizálása) ezt jól megalapozhatja. Nem baj, ha most októberben kikapunk itthon svácjtól...ez a realitás, ezzel a portugál veréssel ők bejelentkeztek az első helyre. Nekünk magunkra kell koncentrálni a keretre, a stábra, a taktikára. Nem a ponttáblázatra...
Nem lehet megmondani, ki lehet majd Dzsudzsi helyettese, 2-3-4 év múlva, jelenleg nincs ilyen. Mint ahogy a középpálya és gera elvesztése sem megoldott egyelőre. De ha folyik a szakmai munka, megoldható problémák ezek.
Nagyot fejlődött a válogatott és folytatni kell ezt a munkát, Storckot hagyni kell dolgozni.
Meglesz egy tisztes 3-4. hely és megyünk tovább. Nekünk a 2020-as EB-t kell megcélozni újra, az oda kijutást. Egy jól abszolvált vb selejtező (játékelemek erősítése, tehetségek felkutatása, beépítése, csapatmag stabilizálása) ezt jól megalapozhatja. Nem baj, ha most októberben kikapunk itthon svácjtól...ez a realitás, ezzel a portugál veréssel ők bejelentkeztek az első helyre. Nekünk magunkra kell koncentrálni a keretre, a stábra, a taktikára. Nem a ponttáblázatra...
Nem lehet megmondani, ki lehet majd Dzsudzsi helyettese, 2-3-4 év múlva, jelenleg nincs ilyen. Mint ahogy a középpálya és gera elvesztése sem megoldott egyelőre. De ha folyik a szakmai munka, megoldható problémák ezek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az a baj ezzel, ha egy külföldivel megnézeted a feröeri meccset, akkor DzsB-t fogja kiemelni, Kleinit meg Nagy Ádit. Én rengeteget kritizáltam Balázst itt is, de nincs más a helyére sajnos. Ez a három ember (Gera távollétében) rendelkezik azzal a futballkultúrával, ami egy normális támadás felépítéséhez kellene. Elég szomorú. Lovrencsics, Stieber, Németh, az összes csatár, ezeket ha berakod egy jó csapatba, akkor elférnek, nem lógnak ki annyira, de ha csak ilyen játékosaid vannak, akkor abból nem lesz semmi.rashidm írta: Bognárt nem ismerem, viszont Zsuzsi kb 2x lőtt kapura a meccsen, azon kívül sehol sem volt. Ahogyan a többiek. Gulácsin kívül nem tudok elfogadható teljesítményt mondani.
Elmondom miért vagyok szkeptikus. Az EB szereplés egy kifutott dolog volt, amit én két tényezőnek tulajdonítok. Egyrészt, a magyar keretnek lehetősége volt sokat együtt készülni, a játékosok pihentek voltak, ezek nagy előnyt jelentenek egy ilyen tornán. Másrészt az ország hangulata annyira belehajszolta őket a tutiba, hogy az rengeteget dobott a teljesítményen.
Ne értsetek félre, Stork egy fasza edző, de most jött el az a pont, ahol valami szilárd elképzelés köré kell építeni a csapatot. Sokat fejlődtünk játékban, de ezek nem hosszú távú javulások, hanem amit rövid távon fejleszteni, kijavítani lehetett, azt tette meg a német. Én ezért írom a zártabb szerkezetet, mert a jelenkori magyar állománnyal az vezethetne szerintem eredményhez.
Nem illik.
Kicsit tiszta fejjel a keddi mérkőzésről egy pár gondolatot írnék csak le. Ami számomra zavaró volt az az hogy az elől levő játékosok közül senki se tudott felnőni a vezérszerepere. Dzsudzsáknak ilyenkor kéne a csapat élére állni es mutatni az irányt de ehelyett talán ő volt a leggyengébb es legalumotivaltabb az egész brigadba. Nem ment bele a parharcokba mikor hatra jött labdakert szamomra érthetetlen volt. Nem az a baj ha nem megy neki ne értsen félre senki de nem érzem azt hogy hosszútávon olyan karakter tud lenni mint akar Király Gabi Juhász vagy akar Gera Zoli ( hála istennek ő meg aktív a válogatottban, kérdés meddig ) es ugy gondolom ez elengedhetetlen lesz. Gyenge mérkőzés volt gyenge előadás de addig amig a többi esélyes csapat nem jatszik ott addig nem mondok semmit hogy 1 pontot nyertünk vagy kettőt veszítettünk a szigetországban. Svájc elleni mérkőzés utan ugy gondolom minden kifog derülni ha nyerünk lépés előnybe leszünk a potenciális kijutokkal szemben ha nem a harmadik hely megszerzése lesz a cél es a tökéletes csapat felépítése hogy 3-4 év múlva megint egy felejthetetlen élményt nyújtsanak nekünk szurkolóknak az EB selejtezokon es remélhetőleg utána az EB-n De persze ne felejtse el senki reálisan mi itt 3.-ak vagyunk az erősorrendben. Az meg pl meglepett hogy Feröer egy 4. Kalapos csapat volt a sorsolásnal szép kis fejlődésen mennek át.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Bognárt nem ismerem, viszont Zsuzsi kb 2x lőtt kapura a meccsen, azon kívül sehol sem volt. Ahogyan a többiek. Gulácsin kívül nem tudok elfogadható teljesítményt mondani.wxyz írta:Bognár inkább a magyar futball áldozatainak az iskolapéldája. Egy normális csapat kellene neki, ahol edzők vannak, nem Egervárik és Horváth Ferik.
Tudom milyen mezőnymunkára képes, de ennyitől még nem lesz kiváló, támadásban annyit sem tud, mint Dzsudzsák.Veidt írta:Lovrencsics nagyon komoly mezőnymunkát képes letenni az asztalra a széleken. EB-n is kiváló volt.wxyz írta: Lovrencsics egy gyengébb Dzsudzsák.
Bognár inkább a magyar futball áldozatainak az iskolapéldája. Egy normális csapat kellene neki, ahol edzők vannak, nem Egervárik és Horváth Ferik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Lovrencsics nagyon komoly mezőnymunkát képes letenni az asztalra a széleken. EB-n is kiváló volt.wxyz írta: Lovrencsics egy gyengébb Dzsudzsák.
Bognár szélen esélytelen. Miskolci vagyok, láttam őt már jópárszor. Ő igazából iskolapéldája a jókis dél amerikai tizeseknek akik inkább adnak két kötény után egy harmadikat, minthogy helyzetbe hozzák a társukat. Taktikailag nagyon éretlen játékos, de egyébként kiváló képességű. Nem fiatal már, de még látok esélyt a fejlődésére.wxyz írta: Talán Baloghot lehetne megpróbálni, vagy Bognárt itt is.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Annyira folyamatosan, hogy a szezon végere már a keretbe sem nevezték.G. V.tinho írta:kevés volt. aha. gondolom sok meccsét láttad.wxyz írta:Nikolics jött a gyengébb Németh helyére. Neki amúgy is kezdenie kellett volna Priskin helyett.
Kalmártól ne várjatok semmit. Tavasszal még a bundesliga2 kieső csapatában is kevés volt.
de egyébként azért tedd hozzá, hogy játszott a kisebbik Frankfurtban lényegében folyamatosan.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Gulácsi - Fiola, Lang, Kádár, Guzmics - Nagy Á. , Kalmár, Kleinheisler - Dzsudzsák, Nikolics, Németh K.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
kevés volt. aha. gondolom sok meccsét láttad.wxyz írta:Nikolics jött a gyengébb Németh helyére. Neki amúgy is kezdenie kellett volna Priskin helyett.
Kalmártól ne várjatok semmit. Tavasszal még a bundesliga2 kieső csapatában is kevés volt.
de egyébként azért tedd hozzá, hogy játszott a kisebbik Frankfurtban lényegében folyamatosan.
ellenben pl. Kleinheisler aztán marha sok meccset játszott Brémában....
vagy Elekkel szemben, aki igen délceg teljesítményt mutat mind a válogatottban, mind a szuper Diósgyőrben..
Nikolics jött a gyengébb Németh helyére. Neki amúgy is kezdenie kellett volna Priskin helyett.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akár Kalmár -ha már úgy is annyit visszajárt "szervezni"-, vagy az ő helyére Niko vagy Stieber.wxyz írta:Cserénél is ugyanez, ki jött volna a helyére?
Ahogy ziro is írta tegnap... át lehetett volna állni egy 4-4-2-re, mert semmi k.pályánk nem volt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Cserénél is ugyanez, ki jött volna a helyére?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Dehogy érthető. Nem azt írtam, hogy mellőzni kell. De mikor a legrosszabb, akkor ő jöjjön már le, ne a kevésbé rossz. Sőt, Kleini még a jobbak közé tartozott.wxyz írta:Érinthetetlensége érthető. Ki kezdjen helyette?
Nem volt jó meccse, de legalább nem szórta el a labdákat, meg nem forgolódott 5 perceket. Meg hozzá tett a védekezéshez is, mert Kádár is kritikán aluli volt. Dzsudzsáknak meg egy szerelési kísérlete volt, amikor úgy csúszott be, mint egy 80 éves öregember, vihette is a kapu felé a srác.wxyz írta:A másik kezdő "szélső" Németh is rosszabb nála, tegnap is alulmúlta.
Ezt, amit tegnap lehozott bárki lehozta volna a padról is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Dzsudzsák ennyit tudott mindig. Néha bejön neki egy lövés, vagy sikerül meghúznia szélen, semmi több. Ezért nem tudott soha topligába kerülni. Talán a PSV után lehetett volna esélye, ott lehet elrontotta az Anzsival, de valószinűleg pár éven belül, akkor is egy orosz vagy török csapatban kötött volna ki.
Érinthetetlensége érthető. Ki kezdjen helyette?
Stieber a finnek és az osztrákok elleni gólján kívül egy nagy nulla. Lassú, gyenge, nem tud embert megverni vagy kényszerítőzni.
Lovrencsics egy gyengébb Dzsudzsák.
A másik kezdő "szélső" Németh is rosszabb nála, tegnap is alulmúlta.
Talán Baloghot lehetne megpróbálni, vagy Bognárt itt is.
Érinthetetlensége érthető. Ki kezdjen helyette?
Stieber a finnek és az osztrákok elleni gólján kívül egy nagy nulla. Lassú, gyenge, nem tud embert megverni vagy kényszerítőzni.
Lovrencsics egy gyengébb Dzsudzsák.
A másik kezdő "szélső" Németh is rosszabb nála, tegnap is alulmúlta.
Talán Baloghot lehetne megpróbálni, vagy Bognárt itt is.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nevessenek csak. Én már úgy is jót nevettem a múltkor.Kerlon írta:Ne nevettesd ki magad.ericco írta:De Dzsudzsákért csak úgy kapkodtak a Bundesliga klubok, nem értitek?!?! Meg nem értett zseni...
Merci Zizou!
Ne nevettesd ki magad.ericco írta:De Dzsudzsákért csak úgy kapkodtak a Bundesliga klubok, nem értitek?!?! Meg nem értett zseni...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
De Dzsudzsákért csak úgy kapkodtak a Bundesliga klubok, nem értitek?!?! Meg nem értett zseni...

Merci Zizou!